Problem s netom...

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
vlubosh
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Problem s netom...

Príspevok od používateľa vlubosh »

Zdravim, mam problem, s pripojenim sa od t-comu, v routeri mam 2 pc, z toho jeden nejde, ani cez kabel na ktorom ide ten druhy bez problemom, stale vypisuje že sa nepodarilo najst ip adresu, nastavil som všetko aj ručne aj automaticky a stale ten jeden pc nejde, už som aj win preinstaloval a ani to nepomohlo, už neviem čo dalej, nevie niekto poradiť??
Blackburn
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Blackburn »

daj screeny, ako nevie najst IP adresu ked ju tam zadas...este to mi vysvetli.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

mas na tom druhom PC spravne nahodeny login a nainstaloval si tam soft od t-comu (ak to teda este maju tak robene ze je k tomu aj CD)
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Aký že to máš router?!
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

hrban napísal:mas na tom druhom PC spravne nahodeny login a nainstaloval si tam soft od t-comu (ak to teda este maju tak robene ze je k tomu aj CD)
to co pises nieje potrebne. To sa robi v pripade modemu, kedze musis sa stale prihlasovat na internet.. Ak ma router, tak ten je nonstop pripojeny na internet, cize ked zapnes PC, tak automaticky si pripojeny cez router na internet. Sam to tak mam. Skusal si s toho PC pingnut router?? teda vychodiu branu(gateway)? Najlepsie bude, ak tu hodis screen, ako si nastavil IPCky. Ale najlepsie bude, ak zapnes dhcp, nastavis nejaky rozsah..

a halvne uved, aky mas router, typ a vyrobcu, aby sme kukli do manualu, ako vyzera a tak.. Aby sa ta dalo navigovat :)
Napísať odpoveď