Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nesquik_7
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa nesquik_7 »

ob3l1x napísal:hlupost to proste nemozem ked vidim ze holka je tazka vidlicka moze vyzerat akokolvek dobre nemam zaujem ...
uplne suhlasim
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Vigor napísal:fifi990, Eritrea...aj ked nedelim veci na cierne a biele...tak to, ze zeny nevedia co chcu je fakt, ktori sa podari vyvratit so sancou 0,1%. A mam s tym tiez dost skusenosti, ci uz aj alebo moje okolie a neni co dodat. A ak aj zena vie co chce...v konecnom dosledku je to opat raz tak ako vzdy.

Odsledovane, odskusane, overene, potvrdene snad kazdym chlapom a realne zmyslajucou zenou.
presne s tebou suhlasim mam to overene o vacsiny ktore poznam :)
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Black.Raven »

hlúposť a naivita
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

nooo teeda 36 strán o ženskej nechutnosti je krásny výkon inak.... :?
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

papillonbubu napísal:nooo teeda 36 strán o ženskej nechutnosti je krásny výkon inak.... :?
Čo Vás dokáže odradiť na OPAČNOM POHLAVÍ? - je tu nieco, co ta konretne uraza? Tyka sa ta to? Ak hej, tak prepac, ale asi to nebude v poriadku. Inak neviem, co sa rozculujes, ked tu kludne mozu pisat aj zeny/dievcata ;) Vela zdaru.
evelin
Novice
Novice

*

Príspevok od používateľa evelin »

strasne neznasam ked vidim pekneho chalana,vaa mam velke ocakavania a zrazu otvori usta a zacne si vymyslat/vychvalovat sa/je namysleny ako kon/nadavat/rozpravat kde sa kedy ozral atd...vtedy odchadzam v strede jeho prejavu
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

vbcbc
rupertinho10
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rupertinho10 »

HLUPOST to asi najviac.. myslim tym nie to ze nie je extra mudra ale ze si necha nakecat hluposti... a POVRCHNOST ...a urcite aj tie typy co sa hraju na svatice puritanky.. nieco niekmou vycitaju a pritom to same konaju..
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Muž môže byť akokoľvek pekný a môže z neho vyžarovať akákoľvek silná charizma, pokiaľ otvorí ústa, a nedokáže povedať jednu súvislú vetu bez toho aby použil nejaký vzletný vulgarizmus, tak končí....
(predpokladám, že to platí aj opačne...)
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

Pantinela napísal:Muž môže byť akokoľvek pekný a môže z neho vyžarovať akákoľvek silná charizma, pokiaľ otvorí ústa, a nedokáže povedať jednu súvislú vetu bez toho aby použil nejaký vzletný vulgarizmus, tak končí....
je mozne aby charizmaticky muz nedokazal povedat jednu suvislu vetu bez toho aby pouzil vulgarizmus? :? to sa nejak bije
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

chlpatosť :lol:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Pantinela napísal:Muž môže byť akokoľvek pekný a môže z neho vyžarovať akákoľvek silná charizma, pokiaľ otvorí ústa, a nedokáže povedať jednu súvislú vetu bez toho aby použil nejaký vzletný vulgarizmus, tak končí....
ale zase no... vulgarizmi pužívam aj ja a považujem to iba za obyčajnú spojku vôbec tomu neprikladám žiadny význam.. ale zase na druhej strane viem kde si to môžem dovoliť a kde nie.. jasné že ked sa rozprávam s kamarátom tak si poviem hoci čo ale ked sa bavím zo šéfom tak trošku serioznosti padne vhod :)
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

U mna to plati aj opacne, akoze ked mam nervy zanadavam si ano jasne ze hej, ale pred nejakym dievcatom mam zasady drzat sa takej tej slusnosti pretoze ak si o mne spravi taky dojem aky prave vyslovim, no nic moc... takze plati to v niektorych pripadoch aj opacne :wink:
jasne ze dakedy nie takych chalanov poznam vela, podla mna je to dost velka chyba ale ved ich vec nech si robia co cu kym to nevyde zo mna je dobre :D
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Vigor napísal:Eritrea prave si mi pripomenula jednu kamaratku, vlastne co kecam, vela kamaratok. Ked som im daco skritizoval, nepochvalil ci vyjadril iny nazor, vies aka bola jej/ich reakcia? "Ked som taka blba, naco sa so mnou bavis?", pripadne "Ach aka som blba, lutujte ma." a podobne. To, ze sa zamyslela co som vlastne kritizoval a snazila sa s tym daco spravit, tak to som zazil minimalne krat. Miesto toho nastala zvacsa o nejaky cas rovnaka debata s rovnakou reakciou. Alebo najlepsie bolo, ked sa snazila tvarit, ze aha dobre, mas pravdu, daco s tym spravim...ale opat o istu dobu 0 bodov, zase odznovu.
:!: hrubo zdoraznit! :!: pravda jak bič!
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jjjjjjjjjjjjo to som zažil aj ja .. vytkol som jej chybu ona jo máš pravdu bože aká som ja sprostá a o dva dni to spraví znova :(
Pantinela
Star
Star

triple napísal:ale zase no... vulgarizmi pužívam aj ja a považujem to iba za obyčajnú spojku vôbec tomu neprikladám žiadny význam.. ale zase na druhej strane viem kde si to môžem dovoliť a kde nie.. jasné že ked sa rozprávam s kamarátom tak si poviem hoci čo ale ked sa bavím zo šéfom tak trošku serioznosti padne vhod :)
vidíš, a mne to osobne prekáža... nehovorím, že tiež si nezanadávam keď ma niečo vytočí, ale keď niekto používa vulgarizmy iba ako spojky medzi vetami, tak mi to strašne vadí...

//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 12:51 )
Haslerka napísal:je mozne aby charizmaticky muz nedokazal povedat jednu suvislu vetu bez toho aby pouzil vulgarizmus? :? to sa nejak bije
vôbec sa to nebije, jednoducho sú muži, ktorí ťa dostanú do kolien aj bez toho aby niečo povedali, len horšie je, že niekedy ťa rýchlo preberie keď otvoria ústa... :wink:
Trance.Boi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Trance.Boi »

docela dost mi vadi kdyz holka mluvi jak dlazdic. nadava do kure..w a podobne. Pochopim, kdyz se neco nedari, ze clovek zanadava, ale pouzivat tato slova bezne ve vetach pri komunikaci je imho dusledkem klesajici inteligence mladsich generaci. A samozrejme mi vadi kdyz holka jde jen po penezich. Klidne si vezme 150 Kg prasatko jenom kdyz ma penize, pekne auto a to staci. Ale to je na jinou debatu...
Pantinela
Star
Star

fizz napísal:Tak ale s nimi sa nechcem porozpravat, nie?
...no ale aj v takomto prípade by nebolo od veci prehodiť aspoň pár slov :D :D :D
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Neznasam ked neovlada gramatiku. Ja by som vtedy vrazdil. A tiez neznasam ked jej nieco vytknem a ona, ze mam pravdu, ze uz to robit nebude a o par hodin to robi zase.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

fizz napísal:Tak ale s nimi sa nechcem porozpravat, nie?
No ale usta by v konecnom dosledku otvorit mal, nie?
Napísať odpoveď