Akú máte myš
A4Tech X7 XL-750BF Red 2500dpi
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52496
Som s nou velmi spokojny, matny jemny povrch je prijemny, nepoti sa ruka, ergonomia mi sedi ako uliata, kvalitne tlacitka hlavne bocne mam hned poruke na knify v cod
Ja mam stale 2500dpi ci windows alebo hry, vzdy si na to zvyknem za kratky cas a vzdy sa mi to zacne zdat pomale. Pokukujem po Lachesis...
Som s nou velmi spokojny, matny jemny povrch je prijemny, nepoti sa ruka, ergonomia mi sedi ako uliata, kvalitne tlacitka hlavne bocne mam hned poruke na knify v cod
Ja mam stale 2500dpi ci windows alebo hry, vzdy si na to zvyknem za kratky cas a vzdy sa mi to zacne zdat pomale. Pokukujem po Lachesis...
-
webmasterr
Medium Professional
Dneska som si kupil Logitech MX 518, tak idem ju vyskusat
.
Neviete mi poradit co si tam mam nactavit? ci to necham defaultnute...
Rad by som vedel ako si nakonfigurujem tie 2 bocne tlacitka , ako sa vlastne volaju v CSku
Este mam dalsi problem, v hre (v CSku) ked v conzole menim sensitivytu, tak s mysou to nerobi nic, mozem to menit len tym pluskom a minuskom
Neviete mi poradit co si tam mam nactavit? ci to necham defaultnute...
Rad by som vedel ako si nakonfigurujem tie 2 bocne tlacitka , ako sa vlastne volaju v CSku
Este mam dalsi problem, v hre (v CSku) ked v conzole menim sensitivytu, tak s mysou to nerobi nic, mozem to menit len tym pluskom a minuskom
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
kde mas zelene logo ? mys je modra a destructor je sedocierny (tu istu zostavu mam aj ja)Dj-XxX napísal:Normalne mam Razer Lachesis 4000dpi, banshee blue
A podlozku Razer Destructor akurat ma sere zelene logo k modrej mysi
-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa: