CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
PsychoS
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

hehe

Príspevok od používateľa PsychoS »

nech si skola kupi novy net, dostanu novu IP a mozu mastit opat :D akurat kto to zaplati? ale to je dobra skola. skoro ako herna alebo netcafe :D
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ja niesom hlavny admin, havny admin je hojko. Ja mu len pomaham, ked nieco o cs nevie, pretoze to nehrava. Ale on je ten, kto ma pristup k suborom servera a ostatne veci. Ja som len admin ako kazdy iny z adminov co tam hravaju. Ale davam unban na tu vasu skolsku IP, ak by sa vsak nasli dokazy ze bude niekto z tej IP (znovu?) cheatovat, tretia sanca nebude. :cookies:
zdochliak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zdochliak »

a blazer to vyriesil podla mna najlepsie
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

tak velmi pekne dakujem :) ... a (znova?) ....nebolo ani teraz a ani nebude...ak ano sam ich budem bit s klavesnicou po hlave :D ...
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

fd

Príspevok od používateľa Dinoso »

no pre Vás to je najlepšie riešenie lebo môžte znova cheatovat na serveri :(, možno tá ip ani nie je školská len ste si to vymysleli ale dobre no, keď to on tak vyriešil tak asi to je správne,
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

:shock: :shock: tak toto ma prekvapilo dinoso...takuto reakciu som od teba necakal...a IP skolska je...staci si pozriet v statistikach clan HALW a ked si kliknes na kazdeho hraca tak kaźdy tam ma tu IP rovnaku....

neviem preco by som mal klamat :!: :!: :!:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Prezeram si tak BANlist a vidim, ze lekoklatik ulozil BAN na den za laming. O par riadkov nizsie je BAN za laming od Blazera niekomu uplne inemu, ale permaneny.

Mohol by sa spravit nejaky sadzobnik trestov, ktore by platili pre vsetkych rovnako?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Mastros: Vazne ti na tom az tak zalezi ? :roll:

Je na rozhodnuti admina ci da permanent alebo 1 dnovy BAN. Vsetko zalezi na vaznosti situacie. ;)
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

ban za laming? to je co za blbost?
to akoze za to ze mi nejde/mam zly den/ neviem hrat/som lama dostanem ban?
..spravodlivost nasa kazdodenna....
PsychoS
Professional
Professional

laming

Príspevok od používateľa PsychoS »

no tieto bany sa hlavne udeluju ked sa niekto nevie zmestit do koze. TK alebo TA. alebo tak. nevhodne spravanie skratka. asi si nieco vyviedol ked si ho dostal. Ale netvrdim ze ano.
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

no dik za vysvetlenie,
a nie tento ban som nedostal, a snad ani nedostanem... len som sa pytal :P
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Ide tu o to, že je absolútne neprijatelné ak sa niekto zakempí napríklad na nuke v "autíčku" a robí to posebe 3-4 roundy... Tu nejde o to, že máš skóre 0:15, ale hlavné je, že hráš a nie, že kempíš niekde na spawne.. Prípadne sa tento ban dáva, ako už bolo spomenuté za TK, TA... Ale ak chceš lepšie ti to môžu popísať admini. :)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ja som ziadny ban za lamming nedal a urcite nie permanent omg...
//edit: Drago? :? :evil:
Drago
Guru
Guru

Sry, ten BAN som daval ja, kedze sa hrac zo servera uz odpojil, musel som mu ho dat dodatocne cez BAN List a pouzil som blazerove meno a heslo :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

V takom pripade rozlisme pojmy "laming" a "camping".
Kemperov nemam rad ani ja. Nik ich nema rad, duplom, ked Vas da nejaky 5 kolo za sebou z rovnakej pozicie.
Lamig. Aj zaciatocnici su oznacovani ako lamy. Treba mat s nimi strpenie. Tym davat BAN na den, nie permanentku. Permanentku davajte kemperom.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Este musim pripomenut ze na de a cs mapach je rozdiel ked campia ct alebo ked campia T, a musi sa brat do uvahy aj poloha bomby...
Drago
Guru
Guru

Omg camping nie je laming. Laming je umyselne zneprijemnovanie hry ostatnym, umyselne TA a TK, urazanie a pod. Na zaklade toho som dal permanent BAN hracovi JeFFo, ktory atakoval hracov + urazal vsetkych hracov na serveri
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Máme niekoľko možností na výber za čo dávame BAN. Je ich tuším 7. Všetky ich neviem ale ja tam laming, swearing, Wallhac, cheating, ....
Laming na deň dávam za TA TK úmyselné, za neustále nadávky keďže kick neplatí a možno ešte za nejaký situácie ktoré teraz neviem.
Perm. dostávajú ľudia ktorý už deň dostali a opakovane robia to za Čo dostali ban na deň. Každý má u mňa len jednu šancu okrem cheaterov a ľudí ktorý ma naserú tak, že im proste prasnem perm.. Nezávisí to od mojej nálady. To sem nepletiem. Keď som nasratý a niekto robí zle dávam kick. Ale vtedy kickujem za každú blbosť. Proste raz do mňa niekto trafí na spawne a končí. Vždy píšem ešte raz ma traf a zahráš si až zajtra. Keď som nasratý rovno dám BAN. Nemusím každého upozorňovať. to má každý vedieť. Tak sa predsa ff neskúša omg.

// K - . kks čo sa napáči človekovi čo i dal za toto k-? lol keď zistím kto to bol má ban na CS :)
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

kym neni RR tak som na servery ja najvacsi teamkiller a tak :D.. ale to neplati snad ci hej ?

a co sa tyka opekaciek.. kempovanie je styl hry a zvacsa nasere, ale patri to k hre.. je to moznost hry atd.. kazdy urcite stale nerushuje a ak aj rushuje tak moze kempit(zaleze za roh prebit zasobnik a zatial tam nabehnu enemies a on ich pekne z poza rohu odklati).. aj to je priklad kempenia.. ked ma niekto awp tak tiez kempi, caka na prilezitost a tak :D to len ja idem s awp v prvej linii a hned padnem :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Na kemp mám svoj názor. Za tiečo slapujem za niečo nie. Keď nepochopí tak slay. Keď ani to kick. A keď furt tak BAn. Zdĺha proces ale musím to tak robiť. Keď to mňa niekto pred RR stretlí upozorním ho. Nenávidím to. Ak ma zabije, ban na deň.
Tak si na to dávajte kur*a pozor!!!
Zamknuté