CS 1.6 Server hojko.com
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja niesom hlavny admin, havny admin je hojko. Ja mu len pomaham, ked nieco o cs nevie, pretoze to nehrava. Ale on je ten, kto ma pristup k suborom servera a ostatne veci. Ja som len admin ako kazdy iny z adminov co tam hravaju. Ale davam unban na tu vasu skolsku IP, ak by sa vsak nasli dokazy ze bude niekto z tej IP (znovu?) cheatovat, tretia sanca nebude. 
-
Dinoso
Medium Expert
fd
no pre Vás to je najlepšie riešenie lebo môžte znova cheatovat na serveri
, možno tá ip ani nie je školská len ste si to vymysleli ale dobre no, keď to on tak vyriešil tak asi to je správne,
-
GIGABYTE
King
Ide tu o to, že je absolútne neprijatelné ak sa niekto zakempí napríklad na nuke v "autíčku" a robí to posebe 3-4 roundy... Tu nejde o to, že máš skóre 0:15, ale hlavné je, že hráš a nie, že kempíš niekde na spawne.. Prípadne sa tento ban dáva, ako už bolo spomenuté za TK, TA... Ale ak chceš lepšie ti to môžu popísať admini. 
V takom pripade rozlisme pojmy "laming" a "camping".
Kemperov nemam rad ani ja. Nik ich nema rad, duplom, ked Vas da nejaky 5 kolo za sebou z rovnakej pozicie.
Lamig. Aj zaciatocnici su oznacovani ako lamy. Treba mat s nimi strpenie. Tym davat BAN na den, nie permanentku. Permanentku davajte kemperom.
Kemperov nemam rad ani ja. Nik ich nema rad, duplom, ked Vas da nejaky 5 kolo za sebou z rovnakej pozicie.
Lamig. Aj zaciatocnici su oznacovani ako lamy. Treba mat s nimi strpenie. Tym davat BAN na den, nie permanentku. Permanentku davajte kemperom.
-
lekoklatik
VIP
Máme niekoľko možností na výber za čo dávame BAN. Je ich tuším 7. Všetky ich neviem ale ja tam laming, swearing, Wallhac, cheating, ....
Laming na deň dávam za TA TK úmyselné, za neustále nadávky keďže kick neplatí a možno ešte za nejaký situácie ktoré teraz neviem.
Perm. dostávajú ľudia ktorý už deň dostali a opakovane robia to za Čo dostali ban na deň. Každý má u mňa len jednu šancu okrem cheaterov a ľudí ktorý ma naserú tak, že im proste prasnem perm.. Nezávisí to od mojej nálady. To sem nepletiem. Keď som nasratý a niekto robí zle dávam kick. Ale vtedy kickujem za každú blbosť. Proste raz do mňa niekto trafí na spawne a končí. Vždy píšem ešte raz ma traf a zahráš si až zajtra. Keď som nasratý rovno dám BAN. Nemusím každého upozorňovať. to má každý vedieť. Tak sa predsa ff neskúša omg.
// K - . kks čo sa napáči človekovi čo i dal za toto k-? lol keď zistím kto to bol má ban na CS
Laming na deň dávam za TA TK úmyselné, za neustále nadávky keďže kick neplatí a možno ešte za nejaký situácie ktoré teraz neviem.
Perm. dostávajú ľudia ktorý už deň dostali a opakovane robia to za Čo dostali ban na deň. Každý má u mňa len jednu šancu okrem cheaterov a ľudí ktorý ma naserú tak, že im proste prasnem perm.. Nezávisí to od mojej nálady. To sem nepletiem. Keď som nasratý a niekto robí zle dávam kick. Ale vtedy kickujem za každú blbosť. Proste raz do mňa niekto trafí na spawne a končí. Vždy píšem ešte raz ma traf a zahráš si až zajtra. Keď som nasratý rovno dám BAN. Nemusím každého upozorňovať. to má každý vedieť. Tak sa predsa ff neskúša omg.
// K - . kks čo sa napáči človekovi čo i dal za toto k-? lol keď zistím kto to bol má ban na CS
-
Majro
Light Star
kym neni RR tak som na servery ja najvacsi teamkiller a tak
.. ale to neplati snad ci hej ?
a co sa tyka opekaciek.. kempovanie je styl hry a zvacsa nasere, ale patri to k hre.. je to moznost hry atd.. kazdy urcite stale nerushuje a ak aj rushuje tak moze kempit(zaleze za roh prebit zasobnik a zatial tam nabehnu enemies a on ich pekne z poza rohu odklati).. aj to je priklad kempenia.. ked ma niekto awp tak tiez kempi, caka na prilezitost a tak
to len ja idem s awp v prvej linii a hned padnem 
a co sa tyka opekaciek.. kempovanie je styl hry a zvacsa nasere, ale patri to k hre.. je to moznost hry atd.. kazdy urcite stale nerushuje a ak aj rushuje tak moze kempit(zaleze za roh prebit zasobnik a zatial tam nabehnu enemies a on ich pekne z poza rohu odklati).. aj to je priklad kempenia.. ked ma niekto awp tak tiez kempi, caka na prilezitost a tak
-
lekoklatik
VIP