internet gratis

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Axelik.m
Star
Star

internet gratis

Príspevok od používateľa Axelik.m »

par krat som pocul ze clovek si zo spravnimi vecami mozes stat sam sebe poskytovatelom

rad by som sa o tom dozvedel viac
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa twardykamen »

neviem o com si pisal v prispevku ..zda sa mi ze bud si na sracky alebo iba debil...ale mozes mat intrak zadarmo...ak sa trebars stanes policajtom tak neplatis..ale z toho vyplyvaju aj povinosti..takisto ak sa stanes clenom studentskej radypopripade senatu ci podobnych blbosti ktore som nikdy neuznaval......
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

twardykamen napísal:neviem o com si pisal v prispevku ..zda sa mi ze bud si na sracky alebo iba debil...ale mozes mat intrak zadarmo...ak sa trebars stanes policajtom tak neplatis..ale z toho vyplyvaju aj povinosti..takisto ak sa stanes clenom studentskej radypopripade senatu ci podobnych blbosti ktore som nikdy neuznaval......
spomenul tam poskytovatela, tak asi myslel na internet :-D (a ani ja ich neuznavam.. iba Radio9 :-D)
no tak to by som chcel vidiet ake su tie spravne veci aby si bol sam sebe poskytovatelom a hlavne zadarmo :roll:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

:vrta_sa_v_nose: napojiť sa priamo na chrbtovu sieť UTP-čkom :cajicek:
Axelik.m
Star
Star

Old Dirty Bastard napísal::vrta_sa_v_nose: napojiť sa priamo na chrbtovu sieť UTP-čkom :cajicek:
moc tomu nerozumiem ale nexistuje nejaky navod ?
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa websterko »

lol ludia tento post odfotte :D:D:D:D:D:D ze ci je anvod na to ako sa napojit na chrbtovu siet ahahhaha
Axelik.m
Star
Star

websterko napísal:lol ludia tento post odfotte :D:D:D:D:D:D ze ci je navod na to ako sa apojit na chrbtovu siet ahahhaha
ty mas komplexy ked som napisal ze sa do toho nejak nevyznam tak to znamena ze asi o to viem holy prd ale keby si pouzival hlavicku to by ta asi zabilo ze no nevadi aj dementi musia byt

a ked pozeram do tem co si zalozil ze komisinalky robys tak asi fakt nebudes najchytrejsi :lol:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Axelik.m napísal:ty mas komplexi ked som napisal ze sa do toho nejak neviznam tak to znamena ze asi o to viem holy prd ale keby si pouzival hlavicku to by ta asi zabilo ze no nevadi aj dementi musia byt

a ked pozeram do tem co si zalozil ze komisinalky robys tak asi fakt nebudes najchytrejsi :lol:
myslim, ze tvoje vyvysovanie nie je na mieste. za kazdu gram. chybu si daj facku...
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

kachna napísal:myslim, ze tvoje vyvysovanie nie je na mieste. za kazdu gram. chybu si daj facku...
chudak .... ved by si vsetky zuby vybil :roll:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

Hulkm napísal:chudak .... ved by si vsetky zuby vybil :roll:
/thread
:D
Axelik.m
Star
Star

kachna napísal:myslim, ze tvoje vyvysovanie nie je na mieste. za kazdu gram. chybu si daj facku...
no ale ja som dizgrafik to je troska rozdiel nemyslis? A co mate vsetci z mojou gramitou uplne staci ked pochopite a uz nepiste od veci mam aj postu xD
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Axelik.m napísal:no ale ja som dizgrafik to je troska rozdiel nemyslis? A co mate vsetci z mojou gramitou uplne staci ked pochopite a uz nepiste od veci mam aj postu xD
zato ze to mas ta teraz ostatni nemusia lutovat. staci si to po sebe par krat precitat a hned by si predisiel mnozstvu chyb v postoch. rada od cloveka ktory nieco take v slabom prevedeni zdedil po mame(este ze po nej nemam urcovanie pravej a lavej lebo vodicak by som dostal na 99. krat :lol: ) a takymto sposobom to riesim ja :cookies: ...

k teme: byt si vlastnym poskytovatelom a mat internet zadarmo??? riesenie by asi bolo, ze by si sa niekde nacierno napichnol na net :roll:
Axelik.m
Star
Star

posta nic no nic vodicak mam a dokonca aj na komion xD a hack neni riesene je inac a tu to asi aj moze lock na aglickych forach my to vysvetlili ale je to pomerne drahe a nemusi to ist
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

radšej budeš platiť, ako všetci ostatni normalni ludia, že? :) aspon, že si to pochopil...
Axelik.m
Star
Star

Old Dirty Bastard napísal:radšej budeš platiť, ako všetci ostatni normalni ludia, že? :) aspon, že si to pochopil...
tu sa nejdna o to ze by som nezaplatil ale ja nemam moznost na nejake poriadny som z dediny a tu neni bohvie ake pokrytie
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

och, tak ten plan s kostrovou sieťou teda zavrhujem... už ti len ostava investovať do kvalitnej wi-fi anteny asi :)
// a ako si sa chcel napojiť k netu gratis, ked hovoriš, že nemaš pokrytie? internet si nebeha len tak kade tade :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

to si z akej dediny ze tam nemate DSL od T-comu? ci chces v dedine opticke vlakno?
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

jackb napísal:to si z akej dediny ze tam nemate DSL od T-comu? ci chces v dedine opticke vlakno?
ja byvam 7km od nitry a tiez tu neni DSL od T-comu
Axelik.m
Star
Star

podzavos za cadcu smerem ku hranicam je tu nejaky internet ale oni to vzdy meraju ze kolko sme od posty tam maju nejake hlavne stanovisko a ja by som najradsej nejaky uz tych rychlich fiber net a take a to uz tu vubec neni to neni ani v centre mesta :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Axelik.m napísal:podzavos za cadcu smerem ku hranicam je tu nejaky internet ale oni to vzdy meraju ze kolko sme od posty tam maju nejake hlavne stanovisko a ja by som najradsej nejaky uz tych rychlich fiber net a take a to uz tu vubec neni to neni ani v centre mesta :lol:
ked som sa ja rozlucil s fiberom 80km od BB, ty sa smerom na hranice rozluc tiez :wink:
7km od NR bez DSL? WTF? to mas fakt zle
Napísať odpoveď