neviem o com si pisal v prispevku ..zda sa mi ze bud si na sracky alebo iba debil...ale mozes mat intrak zadarmo...ak sa trebars stanes policajtom tak neplatis..ale z toho vyplyvaju aj povinosti..takisto ak sa stanes clenom studentskej radypopripade senatu ci podobnych blbosti ktore som nikdy neuznaval......
twardykamen napísal:neviem o com si pisal v prispevku ..zda sa mi ze bud si na sracky alebo iba debil...ale mozes mat intrak zadarmo...ak sa trebars stanes policajtom tak neplatis..ale z toho vyplyvaju aj povinosti..takisto ak sa stanes clenom studentskej radypopripade senatu ci podobnych blbosti ktore som nikdy neuznaval......
spomenul tam poskytovatela, tak asi myslel na internet (a ani ja ich neuznavam.. iba Radio9 )
no tak to by som chcel vidiet ake su tie spravne veci aby si bol sam sebe poskytovatelom a hlavne zadarmo
websterko napísal:lol ludia tento post odfotte :D:D:D:D:D ze ci je navod na to ako sa apojit na chrbtovu siet ahahhaha
ty mas komplexy ked som napisal ze sa do toho nejak nevyznam tak to znamena ze asi o to viem holy prd ale keby si pouzival hlavicku to by ta asi zabilo ze no nevadi aj dementi musia byt
a ked pozeram do tem co si zalozil ze komisinalky robys tak asi fakt nebudes najchytrejsi
Axelik.m napísal:ty mas komplexi ked som napisal ze sa do toho nejak neviznam tak to znamena ze asi o to viem holy prd ale keby si pouzival hlavicku to by ta asi zabilo ze no nevadi aj dementi musia byt
a ked pozeram do tem co si zalozil ze komisinalky robys tak asi fakt nebudes najchytrejsi
myslim, ze tvoje vyvysovanie nie je na mieste. za kazdu gram. chybu si daj facku...
kachna napísal:myslim, ze tvoje vyvysovanie nie je na mieste. za kazdu gram. chybu si daj facku...
no ale ja som dizgrafik to je troska rozdiel nemyslis? A co mate vsetci z mojou gramitou uplne staci ked pochopite a uz nepiste od veci mam aj postu xD
Axelik.m napísal:no ale ja som dizgrafik to je troska rozdiel nemyslis? A co mate vsetci z mojou gramitou uplne staci ked pochopite a uz nepiste od veci mam aj postu xD
zato ze to mas ta teraz ostatni nemusia lutovat. staci si to po sebe par krat precitat a hned by si predisiel mnozstvu chyb v postoch. rada od cloveka ktory nieco take v slabom prevedeni zdedil po mame(este ze po nej nemam urcovanie pravej a lavej lebo vodicak by som dostal na 99. krat ) a takymto sposobom to riesim ja ...
k teme: byt si vlastnym poskytovatelom a mat internet zadarmo??? riesenie by asi bolo, ze by si sa niekde nacierno napichnol na net
posta nic no nic vodicak mam a dokonca aj na komion xD a hack neni riesene je inac a tu to asi aj moze lock na aglickych forach my to vysvetlili ale je to pomerne drahe a nemusi to ist
och, tak ten plan s kostrovou sieťou teda zavrhujem... už ti len ostava investovať do kvalitnej wi-fi anteny asi
// a ako si sa chcel napojiť k netu gratis, ked hovoriš, že nemaš pokrytie? internet si nebeha len tak kade tade
podzavos za cadcu smerem ku hranicam je tu nejaky internet ale oni to vzdy meraju ze kolko sme od posty tam maju nejake hlavne stanovisko a ja by som najradsej nejaky uz tych rychlich fiber net a take a to uz tu vubec neni to neni ani v centre mesta
Axelik.m napísal:podzavos za cadcu smerem ku hranicam je tu nejaky internet ale oni to vzdy meraju ze kolko sme od posty tam maju nejake hlavne stanovisko a ja by som najradsej nejaky uz tych rychlich fiber net a take a to uz tu vubec neni to neni ani v centre mesta
ked som sa ja rozlucil s fiberom 80km od BB, ty sa smerom na hranice rozluc tiez
7km od NR bez DSL? WTF? to mas fakt zle