samozrejme takej holke natlacite kaleraby do hlavy raz dva... ale to ja nerobim
Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
-
Majro
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ciganske spravanie ( fajcenie,ohovaranie,nadavanie,hucanie,skrek,neznesitelny smiech,drzost,veeeela make-upu, a tak dalej.. )
.. priklanam sa k tomu, aj ked obcas sa da natrafit na nejaky nepodarok z tej zmesky )
ale pravda je takato: pekne zeny su sproste jak alabaster a neverne, a skarede su zas mudre a verne... ale naco ti je taka baba ked sa ti pri nej ani nepostavi...
nicepadre napísal:vekovy priemer tunak zučastnenych je 15 rokov...![]()
pravda je taka že 96% žien ma v hlave namiesto mozgu seno a ine hospodarske potraviny...to znamena že "žena" ako druh je vytrete plemeno.
najhorši fakt je ten , že ženy treba k životu..
ale pravda je takato: pekne zeny su sproste jak alabaster a neverne, a skarede su zas mudre a verne... ale naco ti je taka baba ked sa ti pri nej ani nepostavi...
-
Iron-Eddie
Light Professional
+kur...nie, pubertálne plieskanie, namyslenosť...Majro napísal:ciganske spravanie ( fajcenie,ohovaranie,nadavanie,hucanie,skrek,neznesitelny smiech,drzost,veeeela make-upu, a tak dalej.. )
Súčet krásy a inteligencie je u všetkých žien rovnakýMajro napísal: ale pravda je takato: pekne zeny su sproste jak alabaster a neverne, a skarede su zas mudre a verne...
Hnusia sa mi baby ktoré si vypijú tak že ani nevedia o sebe a potom kolujú napr. na nejakej disco od jedného chalana k druhému,... alebo fungujú ako automaty na kávu a za jeden pohárik urobí hocikoho...
Fajčiarky tiež nemusím, asi by ma natiahlo keby nejaká zafajčená holka došla za mnou a dala mi pusu... ďaleko od olizania popolníka to nemá
... niektoré jeden ťah uprednostnia pred hocičím....
podobne feťáčky a holky s neprimerane pomalým pribrzdením vedením...

Fajčiarky tiež nemusím, asi by ma natiahlo keby nejaká zafajčená holka došla za mnou a dala mi pusu... ďaleko od olizania popolníka to nemá
podobne feťáčky a holky s neprimerane pomalým pribrzdením vedením...
...to poukazuje na to ako baby (ne)premýšľajú... najprv niečo urobí, potom o tom premýšla (ak sa to dá tak nazvať) a zistí že urobila sprostosť, chybu alebo dojde k záveru že však to je v pohode to je normálnetriple napísal:ked sme pri tom .. mna denno denne ženy presviedčajú o tom,že to nemjú v hlave v poriadku.. teraz na posledy.. chlapík ide do cz aby uživil rodinu a ona ho podvedie.. 8 rokov nerobila nič.. sedela doma na riti on sa o nu staral a toto je odplata.. bratova holka je stupidna panebože niečo strašne.. bratrancová žena (pred rozvodom) detto.. chalan si kôli nej podrezal žili,, druhého bratrancová kočka-to isté ide do nemecka a ona si píše denník kde si zapíše že ho podviedla a páčilo sa jej to.. kolegova ženská - trubka čo mu chce diktovať život.. čo smie a čo nie.. a mohol by som pokračovať ale myslím že netreba
ironiou je že normálni a slušní chalani si nájdu sprosté ženy,, a dobré dievčatá je***ých chlapov
-
Trance.Boi
Light Expert
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne vadí keď má baba chlpaté nohy alebo nedodržiava základne hygienické potreby normálneho človeka ale ako čítam tak vidím že kopu ľudom vadí keď baba fajčí ..ale ide o to že pokiaľ to je vaša partnerka tak ani neceknete i keď vám to bude vadiť a druhá vec keď vaša partnerka vidí že vám to vadí tak si kúpi žuvačky alebo niečo ..aby je neťahal ten cigaretový puch z úst ..poznám to
ehm a ešte jedna vec...neznesem ešte namyslené dievčiny ktoré si myslia že sú najkrajšie, najmúdrejšie na svete a ktoré si myslia že čo povedia tak majú pravdu a ešte keď si dajú poldeci a sú na mol ...tipujem že väčšina osadenstva tu budú so mnou súhlasiť
ehm a ešte jedna vec...neznesem ešte namyslené dievčiny ktoré si myslia že sú najkrajšie, najmúdrejšie na svete a ktoré si myslia že čo povedia tak majú pravdu a ešte keď si dajú poldeci a sú na mol ...tipujem že väčšina osadenstva tu budú so mnou súhlasiť