S primerom 1,00 je takato otazka zbytocna... Kto by ta asi tak mohol predbehnutPilifo napísal:Vedel by mi niekto zo svojich skúseností povedať, že ak má škola vypísané prijatie uchádzača bez prijímačiek, ak má priemer známok do napr. 2,00, či berie na 100% všetkých, ktorí ho spĺňajú? Lebo väčšinou je tam ešte dopísané, že to robí iba pre 30% všetkých prijímaných študentov. Mohlo by sa mi stať, že by som s priemerom 1,00 (za celé 4 roky) z gymnázia nemusel byť prijatý bez prijímačiek na takéto školy, ktoré to majú v podmienkach? Presnejšie sú to FEI STU a VSE - fakulta informatiky.
Potrebujem tieto školy ako istotu, preto sa pýtam.
Aka vysoka skola ?
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
A myslíš, že sa nemôže stať taký prípad, keby počet uchádzačov s požadovaným priemerom bol vyšší ako je počet študentov, ktorých chcú prijať, a tak by škola vyhlásila prijímačky a nikoho by podľa priemeru nezobrala?LJ napísal:S primerom 1,00 je takato otazka zbytocna... Kto by ta asi tak mohol predbehnut
Stat sa moze, ale v tom pripade zoberu len ten pocet s co najlepsim priemerom, ktory sa rovna planovanemu poctu prijatych na zaklade priemeru.. Dufam ze si rozumieme, a na sto percent to plati na VSE Praha, na Slovensku by som povedal ze je vsetko moznePilifo napísal:A myslíš, že sa nemôže stať taký prípad, keby počet uchádzačov s požadovaným priemerom bol vyšší ako je počet študentov, ktorých chcú prijať, a tak by škola vyhlásila prijímačky a nikoho by podľa priemeru nezobrala?
Heh, tak ja som si myslel, že by boli skôr problémy s VŠE, keďže tam majú tie podmienky formulované tak, ako som písal v 1. príspevku, pričom na FEI o tom nemajú žiadnu zmienku, takže som za istejšiu považoval FEI STU. Ale tak teraz neviem, či si mám ako druhú 100% - nú poistku dať VŠE alebo iba tú a FEI - ku nieLJ napísal:na sto percent to plati na VSE Praha, na Slovensku by som povedal ze je vsetko mozne
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte, rad by som sa spytal nieco ohladom prihlasky na VS. Viem, ze je to tak trochu od temy, ale nechcem kvoli tomu zakladat novu temu.
Vacsina skol s ziada k prihlaske aj zivotopis a nie je mi to tak uplne jasne. Pise sa klasicke CV? a ak hej, tak ake informacie tak treba poskytnut? ak by niekto mohol, tak nezaskodi aj nejaky priklad. Vopred dakujem
Vacsina skol s ziada k prihlaske aj zivotopis a nie je mi to tak uplne jasne. Pise sa klasicke CV? a ak hej, tak ake informacie tak treba poskytnut? ak by niekto mohol, tak nezaskodi aj nejaky priklad. Vopred dakujem
cawte... Tento rok aj mne treba vybrať nejakú vš. Rozýšľal som nad ekonomickou v BA. Chodíte tam niekto? Je to tam ťažké? Aké máte predmety a ktoré sú najťažšie?
a to isté by som sa chcel spýtať o Univezite Komenslého. Tam by som chcel ísť na Fakulta matematiky, fyziky a informatiky konkrétne na aplik. informu, alebo informu
a posledná vec: tež by ma zaujímalo to, čo matus121
//edit: toto som objavil na FIIT: http://www.fiit.stuba.sk/docs/dokumenty ... iculum.doc
a to isté by som sa chcel spýtať o Univezite Komenslého. Tam by som chcel ísť na Fakulta matematiky, fyziky a informatiky konkrétne na aplik. informu, alebo informu
a posledná vec: tež by ma zaujímalo to, čo matus121
//edit: toto som objavil na FIIT: http://www.fiit.stuba.sk/docs/dokumenty ... iculum.doc
Ahojte
Vedel by mi niekto poradiť ?či študent ktorý sa učí na vysokej za učiteľa napr. chémia-biológia či je to štúdium chémie rovnako ťažké(na rovnakej úrovni znalosti) ako keď niekto študuje čisto len odbor chémia
Ďakujem
Ďakujem
Neoplatí sa to odkladať, lebo nakoniec sa Ti môže stať, že možno im prihláška príde až po termíne a máš po chlebe. Ja mám ešte celkom čas, termíny odovydania som mal až v marci, ale radšej som si to vybavil už teraz...No ale niektorí spolužiaci si myslia, že na posledný deň všetko stíhajú - vypísanie prihlášky, potvrdenie známok školou a poslanieswollo napísal:vy ste nejakí sikovníJa som ešte ani jednu nedal
, ale už sa chystám. Dám si asi 4
Je jedno kedy im to pride, zalezi na datume odoslaniaPilifo napísal:Neoplatí sa to odkladať, lebo nakoniec sa Ti môže stať, že možno im prihláška príde až po termíne a máš po chlebe. Ja mám ešte celkom čas, termíny odovydania som mal až v marci, ale radšej som si to vybavil už teraz...No ale niektorí spolužiaci si myslia, že na posledný deň všetko stíhajú - vypísanie prihlášky, potvrdenie známok školou a poslanie