Hra s najlepším príbehom
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
zdenko.xxxx
Light Star
uz som tu sice kedysi prispel s prispevkom, kde som za jednoznacneho favorita oznacil Planescape Torment, ale teraz v suvislosti s ocitnutim sa Baldur's Gate v "ringu" o najlepsiu hru musim konstatovat, ze mnoho hracov, najma sucasnej generacie vo veku <20, nedokaze docenit ten pomerne velkolepy, priam epicky pribeh, ktory ma svoju hlavu a patu, uvod, zapletku, vyvrcholenie (hah orgazmicke
) aj rozuzlenie s paradnym zaverom. Ako dnesna mladez vnima hry? Ide o rychle odreagovanie sa pri graficky vypuntikovanych hrach, kedze v dnesnej uponahlanej dobe nie je casu na zdlhave hranie a "zranie" pribehu?
-
lekoklatik
VIP
Urcite nebudes lutovat. Ja adventury vobec nehravam, ale Fahrenheit som dohral len tak zahucaloKoCi napísal:O fahrenheite som este pravdupovediac nepocul, ale asi si idem nieco o tom pozriet, ked je to ospevovane tolkonech mam aspon prehlad o tom, co som zameskal
.. hah v brlohu to maju za 4.49EUR.. to nema ani cenu tolko citat.. 90% na tiscali staci, skusim teda
no len kym som to rozchodil pod Vista x64 tak som horko zaplakal :-/ .. pridrbane Tages ... a vlastne aj atari s ich podporou.
A k tomu ovladaniu - neskutocne ma rozculuje ovladanie na styl Tomb Raider, akurat bez aspon kustik inteligentnej kamery a tie akoze na reflexy mackania klaves - jednoducho toto nestiham
.. asi patrim medzi hracov, ktori potrebuju cas a porozmyslat co robia
.. ale uznavam ze je to neskutocne originalne ponate, vo sne by mi nenapadlo ze je mozne hrat jak za "vraha", tak za vysetrovatela 
uz len naucit sa to ovladat, nech prevladaju len tie dobre dojmy. Grafiku kupodivu absolutne neriesim (myslel som, ze uz som tiez rozmaznany dnesnymi hrami), a to ani napriek tomu, ze vacsie rozlisko ako 1280*1024 si nezapnem.
A k tomu ovladaniu - neskutocne ma rozculuje ovladanie na styl Tomb Raider, akurat bez aspon kustik inteligentnej kamery a tie akoze na reflexy mackania klaves - jednoducho toto nestiham
uz len naucit sa to ovladat, nech prevladaju len tie dobre dojmy. Grafiku kupodivu absolutne neriesim (myslel som, ze uz som tiez rozmaznany dnesnymi hrami), a to ani napriek tomu, ze vacsie rozlisko ako 1280*1024 si nezapnem.
-
Royalflush
Guru wannabe