Sedlackost najhrubsieho zrna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sadra14
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sadra14 »

reno23 napísal:napr.
- ked obcas skocim rodicom pomoct do zahrady a vzdy som svedkom toho, jak yebnuty sused pali nejaky sajrajt na svojom pozemku...
- ked zastancovia jedneho hudobneho stylu nadavaju na iny styl
- ked vidim fotky v profiloch na roznych chatoch, typu: fotka pred zrkadlom, fotka pred zrkadlom v slnecnych okuliaroch, na fotke je vidiet ako drzi fotoaparat alebo mobil (najlepsie s bleskom), upravuje svoju fotku v skicari ...
Sedlackost je ked ludia palia na zahrade nejaky sajrajt? A kde by si to palil ty akoze? na susedovom dvore ci?:D Poznam mnoho pripadov ked ludia palia napr lisie (sajrajt) na svojom podzemku (luka) a nic zle natom nieje.Co sa ti natom zda take sedlacke?
A dalsie upravovanie fotiek v skicari je sedlackost? vav takze ked bude farebna fotka a niekto si ju upravi aby bola ciernobiela napr. z dovodu ze chce aby fotka lepsie vyznela to je sedlackost? :D si ma prekvapil teda. :wink:
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

suhlas... sedlacina je ked ako v mojom pripade.... stojim v tescu pri zelenine a ide okolo mna starsi vysokansky tucny chlap a surovo si dost silno.. no fest silno uje*e! tak toto je sedlackost.. a este ked niekdo chriači napr. v autobuse,kostole,proste kde je ticho alebo je kazny nalepeny na kazdom..
a bombonik!: chlap si chcel v obchode kupit vino... tak si ho otvoril nypil sa.. povychutnaval a zacal telefonovat: "cau mam kupit vino? už som aj okoštoval a s otvorenou flaskou v obchode.. a mam pocit ze mu moc nechutilo tak flasku polozil naspat :shock:
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Tak pridávam sa k smrkaniu bez vreckoviek včera som to videla na vlastné oči :smt078
A k tomu počúvaniu hudby nahlas včera som videla starého pána (60-70), ktorý mal z mobilu nahlas pustenú dychovku :lol:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Minule stojim na zastavke a par metrov odomna chlap, za ten cas co som tam s nim stal si asi 10 kychol avsak ruky ostaly vo vreckach, potom si zacal fukat sople no ale na vreckovku zabudol a popritom plul naokolo a doplnal to hresenim na mhdcku, pretoze meskal bus. Mal som dost, bolo velmi tazke sa na tom nesmiat aj ked to bol humus :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

viaceri tu spominate kemranie, chrachanie a flusanie... naskytol sa mi bohovsky pohlad, babenka vystupuje z MHD a v momente ako skoci zo schodikov na zastavku hodi z huby taky mrmel, ze ma skoro naplo :roll: keby spravila tri kroky nabok a hodila to za stanok, ze si nahodou kycha, bola prechladnuta a zelene jej vyslo do huby...
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Sedlackosť...hmm? Mám spolužiaka ktorý si počas hodiny (tuším občianskej náuky), vzal pero na písanie na ktoré si natiahol hygienickú vreckovku následne to strčil do ucha a začal si čistiť uši. Keď som sa ho s údivom spýtal, že čo robí spokojne mi vravel, že si čistí uši :D :D :D vyzeralo to dosť hnusne.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

to je este dobre, ja som zazil cvoka, co to robil s bielym trickom :D
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Mna vie dostat aj pravopis. Napr dnes som predal na aukre jednu vec, napisal som hned mail s instrukciami a toto je odpoved:
dobry vecer!dakujem vam!Balyk 1. triedy viberam!!zajtra vam poslem peniaze spolu s postovnym!!pekny vecer vam prajem!
to je moc
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Holubar: to moze byt aj dyslexia, s tym sa vela neda robit. Ale aspon je slusny :) Ja si viac vazim takehoto cloveka ako niekoho, kto ma perfektny pravopis, ale je arogantny.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Holubar napísal:Mna vie dostat aj pravopis. Napr dnes som predal na aukre jednu vec, napisal som hned mail s instrukciami a toto je odpoved: to je moc
Ja som nedavno predala mobil na dobierku a zacalo to telefonatom:
''Mas este ten mobil? Ale rychlo, nemam kredit!''
A par dalsich SMS:
''Posli fotky na adresu ........''
''Cim sa mozes zarucit, ze je v poriadku?''
''Tak ho posli v pondelok hned rano a v utorok nech je u mna.''
A ziadna dalsia SMS alebo mail, ci ho dostal nacas a v poriadku, tak som len cakala, ci dojde sek.
Tak tomu ja hovorim sedlak.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ked si hovoril otom nemam krediť rychlo napadlo mi dvaja kamarati Maťo a Kubo ....... kubo volal maťovy a maťo no rychlo čo kceš nemam kredit :D

sedláckosť je aj podla mna šikana alias niekto kdo sa povyšuje a mysli si že je niečo viac ako druhy
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

comu ja hovorim vidlackost :D (sedlackost je cudne) no napriklad ket sa po meste voia 4 typci na skodovke s rytmusom na plne gule :D alebo napriklad spoluziak je*al furt do spoluziacky, bol k nej drzy a hruby, a ket sa nasrala a mu dala facku tka sa s nou zacal mlatit. ale to uz neje sedlackost ale k okotizmus
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

akurat som si spomenul cez leto sme tiež videli velky ganstry okuliare saka čierne vlasy proste ako mafia a boli traja a vkuse iba telefonovaly nvm či važne abo nie .........a vkuse chodili a robili pohyby ako vidite v TV :D a sme šli s kamaratom za nimi nemali sme dôvod odbočiť kedže šli na ten isty smer no a stale sme sa smiali ................a zrazu odbočili na parkovisko a ku peknemu čiernemu meďaku .............a som si tak povedal aha niekto ma bohatého ocinka a zrazu je* otvoril škodovku 105L.........celu hrdzavú naštartoval až na 3x krát a odišli :D skoro som zomrel od smiechu
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ked sa dakto chvali kto komu jak prije*** alebo koho kedy kde zbil v krcme :roll: a za dva korun kiwi ked je....
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mňa ide rozhodiť ked sa žena vyjadruje ako ja :oops:
napr bratová kočka. brat tlefonuje s nejakou zákazníčkou a ked zloží tak jeho kočka: to bolo čo za pi*u? ani nevie kto to je a už je pi*a.. alebo každý druhý človek je ko*ot . pre kristové rany ved to sa nedá počúvať
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

GothaR napísal:Holubar: to moze byt aj dyslexia, s tym sa vela neda robit. Ale aspon je slusny :) Ja si viac vazim takehoto cloveka ako niekoho, kto ma perfektny pravopis, ale je arogantny.
Nooo, nebola to dyslexia, ten mail som posielal na azet, tak som checkol nick a tutok :)
Niečo o mne

van barotom mar 2 eve es nagyon szeretem,o a mindenem!!!!!!!!!!!!!!!engemet a pokec nemnagyon erdekel!!!!!!!!!!!!!!!
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

neviem, ci to tu uz bolo, ale napadlo ma este nieco: sedlacina je aj to, ked niekto miesto vysmrkania sa potahuje nosom.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

To smrkanie tu už bolo v kadejakych podobach, strašne nechutne... toť minule som išiel v buse a BABA(!) cca 20 rokov sa nemienila vysmrkať... možno nemala vreckovky... ale tak brutalne ako to ona poťahovala späť do seba, fuj, až husia koža naskakovala..
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobrik »

Keď sa niekto na verejnosti vulgárne sprava

//autoeditácia príspevku ( 08 Feb 2009, 14:21 )
ades napísal:neviem, ci to tu uz bolo, ale napadlo ma este nieco: sedlacina je aj to, ked niekto miesto vysmrkania sa potahuje nosom.
ano uz hej hned na prvej strane
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

Bobrik napísal:Keď sa niekto na verejnosti vulgárne sprava

//autoeditácia príspevku ( 08 Feb 2009, 14:21 )
ano uz hej hned na prvej strane
ja by som ich skor nazval grobianmi

a sedlaka niekoho kto ma take primitivne spravanie a najlepsie este ked tak fajne podciarknute narecim
Napísať odpoveď