je to super hra ako ostatne tri feary predtym lepsa grafa nove zbrane novy nepriatelia...ja som uz hral demo a podla mna je to dalsi peckovy diel fear ....demo na ofic. stranke
prvy FEAR mi vobec nesadol a aj ked ho mam ako originalku, nepresiel som ju a uplne som sa na to vykaslal.
Zato ale 2jka je uplne super, uz len v tej prvej chodbe som mal vkuse zimomriavky... proste brutal
Posledne som take zazil pri SilentHill4
Tak asi pred 5 minútami som si dal demo... skúsil som na plné na 8800GTS 320, 2GB RAM a Q6600 sekalo mierne, na stredné nie..... no pokiaľ hrám to demo večer tak sa bojím hádam viac než z celého FEAR 1 ... ako ten začiatok bol v pohode, ale proste dlhá chodba a automaticky viem čo ma čaká. A najhoršie bolo ako som išiel z kina a zrazu beeee a cez slúchadlá... skoro ma šmarilo o zem. Len potom bolo už na prd ako som nastúpil do toho robota. A čo sa týka grafiky tak je dobrá len nejak mi nesedia tie zbrane moc, tie sa mi až tak nepáčia.
teraz som to dohral (demo) a je to úplne super !! proste ovládanie,zvuky atd je úplne brutálne,aj ten robot je podla mna super a dosť často som sa zlakol,brutal proste,už sa teším na full
ti co to uz hrate na pc, mam jednu otazku: obraz je tak isto orezany ako to bolo v demo verzii ? myslim na tie cierne pruhy, lebo potom to ani neplanujem hrat na pc
hm ja nemam sirokouhly monitor (17" 1280x1024) ale pokial som necital o tych pruhoch tak som si ich ani neuvedomil potom som zahral demo znova a pozeram ze hej su tam )
//btw tie pruhy tam asi su, aspon co som videl screeny z full verzie
//to boli aj pri assasinovy? no lol tam tiez som si to nevsimol
Vampir napísal:ake to je? v noci neodporucam hrat aspon ja sa sem tam dost naplasim a to uz niesom nastrocny super atmosfera
Vraj dosť naplaší.... som skoro dostal infarkt keď som išiel cez nejaký tunel a zabudol som jedny dvere s ammo. Tak sa otočím, nič nečakám, že čo by mohlo byť za mnou.... a potom som to musel na 5 minút vypnúť .
Alebo ako idem von z kina tak tam som tiež nič nečakal a išlo to na porážku skoro . Jedine kde niečo čakám sú dlhé, tmavé, prázdne chodby, tam bude nejaká haluška 100% takže to už nie je také prekvapenie.
Takze hra je uspesne za mnou ma to 7 hlavnych kapitol, ktore su rozdele do malych pasazi,nieje to dlha hra ale super,len koniec ma trochu sklamal tak cudne to skoncilo,ze to vyzera na F.E.A.R 3