Router Belkin

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
TheBastard
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Router Belkin

Príspevok od používateľa TheBastard »

Zdravim, mam problem. Mam router belkin . Kedze som prednedavnom menil windows na vistu, tak som si nejako neuvedomoval ze moj router vistu nepozna, a ani poznat uz nikdy nebude :-)
Zapojil som vsetko ako kedysi. Internet na PC mi nejde, no na notebooku ide vsetko v naprostej pohode :-) Nema stym niekto nejake skusenosti?:-( Neda sa to nejako spravit?
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

TheBastard > Čo takto napísať typ routra?!
MakeFake
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Router nema nic spolocne s tym aky mas OS!!! Na routeri bezi vlastny OS. (casto modifikovany Linux)
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Neviem si predstavit ze by nejaky router nepodporoval akykolvek OS. Skor si myslim ze budes mat zle nastavenu tu Vistu do siete, ako to ze by ti tvoj Belkin router nepustil OS Vista do internetu.

Skontroluj nastavenia siete vo Viste.
TheBastard
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TheBastard »

nad tym som aj ja uvazoval preco to nejde. mam typ routra belkin G, F5xxx a na strankach vyrobcu som sa docital ze vistu nepodporuje. Neviem ale zasa ci mysleli router alebo konfiguracny program, pretoze sa priznam router nastavit rucne neviem
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Konfiguracny program, myslis tym nejake CD, ktore ti nejde pod Vistou spustit?? Kazdy novsi router ma v sebe akysi jednoduchy OS, ku ktoremu pristupujes cez webrozhranie. Teda staci ti v manuali od belkin routra pozriet IP, pod ktorou sa dosatnes do webrozhrania routra.

Ale aj tak, pokial si nemenil nastavenia belkin routra a na XP ti net ide, tak to nebude routrom ale OS. Presnejsie povedane nastavenim OS.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

to bude tym ze asi nemas nainstalovane poriadne ovladace na dosku(resp sietovku) ak mas sopjeny router s kablom musis mat v sietovych pripojeniach nelaku Local area network a tam si musis nastavit IP, gateway.. najlepsie podla toho ako si to mal predtym na XP.
Napísať odpoveď