Zapojil som vsetko ako kedysi. Internet na PC mi nejde, no na notebooku ide vsetko v naprostej pohode
Router Belkin
-
TheBastard
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Router Belkin
Zdravim, mam problem. Mam router belkin . Kedze som prednedavnom menil windows na vistu, tak som si nejako neuvedomoval ze moj router vistu nepozna, a ani poznat uz nikdy nebude 
Zapojil som vsetko ako kedysi. Internet na PC mi nejde, no na notebooku ide vsetko v naprostej pohode
Nema stym niekto nejake skusenosti?:-( Neda sa to nejako spravit?
-
Don_Pipino
Darca
-
TheBastard
Zablokovaný
-
Don_Pipino
Darca
Konfiguracny program, myslis tym nejake CD, ktore ti nejde pod Vistou spustit?? Kazdy novsi router ma v sebe akysi jednoduchy OS, ku ktoremu pristupujes cez webrozhranie. Teda staci ti v manuali od belkin routra pozriet IP, pod ktorou sa dosatnes do webrozhrania routra.
Ale aj tak, pokial si nemenil nastavenia belkin routra a na XP ti net ide, tak to nebude routrom ale OS. Presnejsie povedane nastavenim OS.
Ale aj tak, pokial si nemenil nastavenia belkin routra a na XP ti net ide, tak to nebude routrom ale OS. Presnejsie povedane nastavenim OS.