Čo vám dal daný hudobný štýl do života?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M142 »

zábavu, nový smer života, pozitívnejšie zmýšľanie, tonu zážitkov a niečo okolo miliona nových známich a kamarátov :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

co mne dala hudba? vylepsila mi vzdy naladu, ked bolo treba... ked idem niekam na dlhsie, vzdy pichnem sluchatka do usi a pocuvam :wink:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

priniesla mi dbru naladu, niekedy zas zahnala nudu...a vyuzila moj rapidshare account :D
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Pekná to téma.

Hudba vyplnila moje kultúrne prázdno. Totiž filmovú scénu nesledujem (zdravím setha :smt006 ), seriály tiež nie, maliarske/sochárske umenie akosi neriešim a architektúru obdivujem len povrchne.

Hudba mi dala ľudí okolo seba, ktorí ju majú radi tiež. O hudbe sa dajú viesť hodinové dialógy s niektorými diskutérmi.

Hudba mi spríjemňuje ticho a ten barbarský hluk navôkol; neuveriteľné množstvo času za PC počúvam hudbu.

Hudba dokáže človeka preladiť na inú náladu - od relaxu cez harmóniu, melanchóliu, pochmúrne, priam temné myšlienky, k pohode, radosti, energii, elánu.

Hudba - to je NIEČO!
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

co mi dala hudba?...robi Original Soundtrack k mojmu zivotu :)
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

Aiden napísal:co mi dala hudba?...robi Original Soundtrack k mojmu zivotu :)
to si úplne vystihol, rozmýšlala som keby bolo možné stále počuť hudbu v hlave bez nejakých prehrávačov ako v nejakom filme. meniť hudbu podľa situácie.
a ešte mi hudba vždy prináša spomienky.
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

plno kamosov, plno zazitkov z koncertov, pri hudbe relaxujem, pri hudbe zaspavam, cestujem...musim ju mat vsade....a este som sa aj na bicie naucil hrat
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

počúval som komerčný pop - dalo mi to hovno
počúval som hip-hop - dalo mi to hovno

počúvam punk - dáva mi to skutočný pohľad na tento skazený svet
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

kedysi socialne zaradenie :) teraz povacsine relax , dobitie bateriek , inspiraciu , dobru naladu ;)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Skuliton napísal:počúval som komerčný pop - dalo mi to hovno
počúval som hip-hop - dalo mi to hovno

počúvam punk - dáva mi to skutočný pohľad na tento skazený svet
a oboznamis nas s nim?
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

axXis napísal:a oboznamis nas s nim?
ved sa pozri okolo seba, samé vojny, samé vraždy, samé zločiny...

hip-hop je stále len o tom akí sú oni hustí a úžasní a pop len o láske...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Tak začni s tým svetom niečo robiť, aby sa to zlepšilo......... lebo iba to konštatovať a rezignovať na všetko nie je cesta.........
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Pinhead, málokto má možnosť so svetom, alebo aspo s jeho kúskom niečo robiť.. :? Bohužiaľ... Je to tak a tým hore to vyhovuje.. Čo by si ty sám navrhoval?.. pretože nie je to, čo by si tak robil. Max. , čo môžeš zmeniť je kvalitne sa učiť, veľa zarábať a zabezpečiť svoju rodinu, blízskych, poprípade nejako humanitárne pomáhať.. Daj nejaké nápady, nech niečo skúsim aj ja.. :)
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

ZitePunkom,

ja Ti nebudem dávať rady typu bestselleru "Ako zmeniť svet"........ Idem na to zo svojho pohľadu, skúseností a svetonázoru........ Najprv sa nauč samostatne myslieť........ Potom sú potrebné tieto veci: vzdelanie (nie školské nezmysly, ale prakticky použiteľné veci), všeobecný prehľad, schopnosť riešiť problémy, kontakty, dôslednosť, rozhodnosť..... no proste pevný charakter....... Ak toto je, tak potom vieš aj zarobiť peniaze, byť uznávaný a rešpektovaný a možno, ak si fakt dobrý, aj získaš určitý vplyv a moc........ A pokiaľ pri tomto všetkom ostaneš slušným človekom, tak aj ten kúsok sveta okolo Teba (rodina, kamaráti, známi, spolupracovníci podriadení aj nadriadení) sa aspoň trochu zlepší........

Ale nie len rezignovať a je*ať na všetko......
Pretože slabý je len ten, kto stratil v seba vieru.......
Dežko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dežko »

Tak ja som fanatik k hudbe, hudba je môj život, bez hudby by som nevedel existovať. Počúvam ju vo vani, na wc, pri práci, pri prechádzke, proste skoro vždy a všade.. Hrám v metalovej kapele, a teraz sa chystám prestúpiť do rock n roll-ovej.. Mňe hudba dáva napríkld aj prachy, lebo pri tejto úrovni si dobre s kapelou zarobým.. čo koncert to 4000SK na osobu, čo je dosť, ročne 80 koncertov, proste pohoda.... Takže mi dáva aj prachy, no ale predovšetkým vela kamarátov, fanušíkov, dievčat... No viete ako to chodí. Kapela je moja druhá rodina!

//autoeditácia príspevku ( 14 Dec 2008, 20:52 )
Ale napríklad môj najlepší priateľ je hip-hoper, takže nič proti ostatným štýlom :wink:
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

fdg
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Hip-hop ma naucil POCUVAT pesnicky a nie ich len pocuvat. Vnimat text. Neskutocne mi pomohol zlepsit svoju anglictinu. Novych kamaratov, teraz uz byvalu priatelku, vyborne zazitky (koncert The Game v Hornej Strede). Dobre oblecenie. Hudba je jednoducho neoddelitelna cast mojho zivota.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Nie som typ, ktory by zakladal na hudbe. Hudba by mi mala dat nieco, nejaky pocit napr. odreagovania. Pocuvam rap vsetkeho druhu a takisto pocuvam aj dnb. Takze nie som typ, co zaklada na 1 style hudby. Aj ked bohuzial som sa niekedy obliekal tak ako som sa obliekal. Lutujem to teraz.
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkarian »

jak uz nekteri napsali ... ti co hip hop hned odsuzuji tak to delaji protoze protoze videli jen ten komercni a ten ktery kazi styl vsem hoperum, Ten hiphop ktery poslouchaji lidi jako ja neni ten z televize, ale ten na ktery by lidi bez znalosti a hledani nenarazili. Ale musim rict ze dnesni scena jde opravdu do ... proto mam nejradsi oldchool. A jak po forach behaly ty podpisy "94% teenageru posloucha hip hop, jestli .. " tak z tech 94% tak max 20% posloucha hip hop proto ze se jim libi a poslouchaji ten, ktery muze reprazentovat svuj styl. Nemyslim Kontrafakt,Oriona a takovy ... ale uz jsem se nejak moc rozepsal .. Jen jsem chtel rict ze ja jiny styl neodsuzuju a poprosil bych aby to nedelali ani ostatni ...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Asi jediny hip hop ktory si dnes mozem vypocut je orion lebo mal fakt zmyslupne texty a celkovo to bola prijemna hudba.
Napísať odpoveď