diky obom za rady, o tom brlohu som uz viackrat pocul takze to bude asi po klasickom obchode najpravdepodobnejsia volba (aspon do toho dubna sa zajdem pozriet)
a vie mi niekto odpovedat ohladom viditelneho levelu?
este by som doplnil www.megahry.eu , sice je to cesky obchod ale zasielaju aj na slovensko a maju tam niektore hry lacnejsie ako inde,postovne 100sk ako v kazdom e-shope
mam taku otazocku ... pomaly wowko zacina stat za pekne h ... a chcel by som skusit daco ine, je na warhammer daco take ako na wowko free trial na par dni ? ale bez dakej pozvanky a tak .. to sa tazko hlada
ze sa clovek regne na stranke a skusi si to ci to stoji za to
co som cital clanok na sectore tak vraj ked pride ten novy update co ma priniest 2 nove povolania, tak s nim by mala prist aj trial verzia..ale dovtedy asi nic take volne nieje
Sortiment povolaní rozšíri o ďalšie dve, Orc Choppa a Dwarf Slayer, pribudne RvR scenár, oficiálne War fórum a objaví sa trial verzia hry.
Na toho dwarfa som sa vzdy tesil a kvoli nemu som si tu hru ani nekupil. Inak, cital som, ze je nejaky trial aj som ho skusal stiahnut ale malo to 11GB jeden subor. Nedotahal som to, takze neviem povedat ci je to fake alebo nieco normalne.
je to fake, trial neexistuje, jedine recruit-a-friend pre USA servery, tam by si mal ale dostat mail s instrukciami ak sa nemylim, mozno stahujes tu betu co bola na kazdej druhej stranke