no skusal som warmonger iba tech dema ale islo to bez seknutia aj ked som nastavil plny pocet hracovbrm napísal:jarmen.. len o akú hru sa jedná? Predpokladám, že nejaké to demo od nvidie.. že? Otázne je, či tak bude na týchto kartách PhysX šľapať aj v normálnych hrách.. (ako majiteľ 8800GT v to tajne dúfam)
Btw.. v ktorých hrách sa dá PhysX využiť? (okrem demohier z nvidie)
No dačo som našiel: http://en.wikipedia.org/wiki/PhysX#Title_support
//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2008, 1:56 )
jj na to som sa pripravil mam este jeden slot volny na grafiku tak ked budu peniazky tak kupim nejaku 1G poriadnu a tato 8800 GTS bude na fyziku...GothaR napísal:Jasne, ja mu tiez uplne neverim, ale nieco na tom bude...no stale musis pocitat s tym, ze oni beru ako ideal kombinaciu narpiklad 9800 XT+8600 GT na fyziku, cize tu musime trochu zmenit svoj pohlad na situaciu, lebo ak bude fyziku pocitat iny procesor, tak sa naroky na graficke karty az tak dramaticky nezvysia a teda aj fps bude prijatelne. Problemom bude akurat zohant tu druhu kartu na pocitanie fyzikyNa druhej strane ak si niekto kupil maticnu dosku s dvoma PCI-E slotmi, tak pri upgrade na lepsiu graficku sa nemusi starat o to, co spravit so starou a moze si vychutnavat realisticku fyziku.