Key5ers0ze napísal:a nesmie mat blombovane zuby..cize dost velka cast populacie odpada
nesmie mat plombovane zuby ? a na to si z kade prisiel ? ved to by nemohol nikto, kto ma plomby letiet v lietadle, ani cestujuci by ich nesmeli mat ak chcu letiet. sak to hovadina.
stanulik napísal:nesmie mat plombovane zuby ? a na to si z kade prisiel ? ved to by nemohol nikto, kto ma plomby letiet v lietadle, ani cestujuci by ich nesmeli mat ak chcu letiet. sak to hovadina.
a cestujuci travia v lietadla tolko casu kolko letusky vsak? ma to nieco s tlakom..a prisiel som na to v skole
to ti presne neviem povedat..ja si len pamatam, ze potom co nam to ucitelka povedala nastalo v triede vseobecne sklamanie..je tam moznost, ze povedala hlupost(ako velakrat)
pocuvajte napise mi niekto konecne ako to je naozaj s plombami?
ja chcem dat jednu prihlasku na pilota.. a uz som sa so zubami v duchu aj rozlucil:D tak mozem mat amalganove? ake nemozem mat?
Masaker napísal:pocuvajte napise mi niekto konecne ako to je naozaj s plombami?
ja chcem dat jednu prihlasku na pilota.. a uz som sa so zubami v duchu aj rozlucil:D tak mozem mat amalganove? ake nemozem mat?
Podla mna mozes...nevidim v tom rozdiel...malo kedy sa ti podary stretnut cloveka, ktory nema ani jednu plombu....mozno tak 0.1% ludi...
No mam tusenie ze musis mat tie ine, respektive nie take klasicke...neviem ako to volate
Plomby - nemusíš mít zuby bez plomb, ale ty plomby musí být bezchybné (bez bublinek) takže stačí zajít k zubaři, něco si připlatit, nechat si převrtat celou hubu a máš to
Jj je to tak. Piloti, stejně jako potápěči plomby mít můžou, ale nesměj mít právě ty vzduchový bublinky nebo malý kazy pod zubem nebo v zubu. Ve vysokejch nadmořskejch vejškách se totiž dle fyzikálních zákonů plyn roztahuje ... a nepřejte si cejtit tu bolest
Co takto sa spytat tam, kde ti aj poradia? Napis na (proti)Letecky urad, pripadne zajdi do niektoreho zariadenia opravneneho vydavat zdravotne certifikaty; teba ako aspiranta na profesionalneho pilota ta zaujima prva trieda podla JAR-FCL3, ktory vsak presne nespecifikuje (odvolava sa na frazu "which is likely to interfere with the safe exercise of the privileges of the applicable licence(s)."