Nuda v škole:(
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nuda v škole:(
Zdravim,chcel by som sa opytat co robite v skole na hodine ked sa nudite. Ja vacsinou spim ale to ma nebavi. Dajake navrhy???????
To by som sa chcel naučiť.. fakt brutálne to vyzerá.. no a k téme.. my keď sa nudíme, tak kecáme o všetkom možnom.. dnes to boli príhody spolužiakových bratov.. lol, každý večer bitka v krčme, ukradnuté vrtule z vrtulníkov, ako psy chodia cez cestu etc.
//edit: lacijawa, presne tak.. boli jeho traja bratia na vojne tu neďaleko.. a našli tam nejaké staré vrtule.. tak hneď volali otcovi, nech príde.. on prišiel najprv na Mazde (Každý správny gazda má predsa auto značky Mazda xD) - samozrejme Mazda bola malá.. a tak prišiel na autobuse.. a natrieskali to tam nejak xD Alebo kradli zo skladu benzín a naspäť ho predávali.. omg.
//edit: lacijawa, presne tak.. boli jeho traja bratia na vojne tu neďaleko.. a našli tam nejaké staré vrtule.. tak hneď volali otcovi, nech príde.. on prišiel najprv na Mazde (Každý správny gazda má predsa auto značky Mazda xD) - samozrejme Mazda bola malá.. a tak prišiel na autobuse.. a natrieskali to tam nejak xD Alebo kradli zo skladu benzín a naspäť ho predávali.. omg.
no to nemozes vediet dokym to neskusis, v PS mas vzdy nejaku motivaciu, inspiraciu a ciel aky novy trik by sa mohol naucit, mozes mastrovat aj 5 rokov a stale sa budes mat co nove ucit.lacijawa napísal:Fakt zaujimave lenze kym by som sa naucil tak fajne to robit tak by ma to unudilo.![]()
Mna to drzi od decembra 2006, nie stale, s niekolkomesacnymi prestavkami ale aj tak sa z casu na cas najdem na to cas
edit/
Tu mas aj nejake moje (ktore som urobil pre stranku ktoru som nakoniec nezalozil ) tutorialy podla ktorych by si mohol zacat ak mas zaujem
Na youtube je toho tony, najdes naozaj milion tutorialov a vela roznych PS videi...
-
lacijawa
Star
pokusim saThek_SVK napísal:no to nemozes vediet dokym to neskusis, v PS mas vzdy nejaku motivaciu, inspiraciu a ciel aky novy trik by sa mohol naucit, mozes mastrovat aj 5 rokov a stale sa budes mat co nove ucit.
Mna to drzi od decembra 2006, nie stale, s niekolkomesacnymi prestavkami ale aj tak sa z casu na cas najdem na to casJe to sranda
//autoeditácia príspevku ( 09 Feb 2009, 19:01 )
ja sedim v druhej a nasa trieda je plne obsadenaplasmon napísal:A mylis ze u nas sa mobily neberu.Jeden za druhym ako na pase.Staci obsadit flek niekde v zadnej lavici dat si ucebnicu na kolena akoze citas a tam si dat mobil a hrat sa
-
Andi_Cibula
Addict