Nuda v škole:(

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
lacijawa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nuda v škole:(

Príspevok od používateľa lacijawa »

Zdravim,chcel by som sa opytat co robite v skole na hodine ked sa nudite. Ja vacsinou spim ale to ma nebavi. Dajake navrhy???????
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

pen spinning
(nie len v skole)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

To by som sa chcel naučiť.. fakt brutálne to vyzerá.. no a k téme.. my keď sa nudíme, tak kecáme o všetkom možnom.. dnes to boli príhody spolužiakových bratov.. lol, každý večer bitka v krčme, ukradnuté vrtule z vrtulníkov, ako psy chodia cez cestu etc.

//edit: lacijawa, presne tak.. boli jeho traja bratia na vojne tu neďaleko.. a našli tam nejaké staré vrtule.. tak hneď volali otcovi, nech príde.. on prišiel najprv na Mazde (Každý správny gazda má predsa auto značky Mazda xD) - samozrejme Mazda bola malá.. a tak prišiel na autobuse.. a natrieskali to tam nejak xD Alebo kradli zo skladu benzín a naspäť ho predávali.. omg.
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Thek_SVK napísal:pen spinning
(nie len v skole)
Fakt zaujimave lenze kym by som sa naucil tak fajne to robit tak by ma to unudilo. :D

//autoeditácia príspevku ( 09 Feb 2009, 18:56 )
ukradnuté vrtule z vrtulníkov
?????
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No asi dobra vec co mozes robit v skole pocas hodiny je hrat hry na mobile popr. pocuvat mp3...Sam to niekedy vyuzivam, ale ja radsej kecnem so spolusediacim ako sa vyvija svet pc techniky :lol:
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

plasmon napísal:No asi dobra vec co mozes robit v skole pocas hodiny je hrat hry na mobile popr. pocuvat mp3...Sam to niekedy vyuzivam, ale ja radsej kecnem so spolusediacim ako sa vyvija svet pc techniky :lol:
No ale wes ked mas taku prisnu ucitelku ze ti zobere mobil ????????
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

lacijawa napísal:Fakt zaujimave lenze kym by som sa naucil tak fajne to robit tak by ma to unudilo. :D
no to nemozes vediet dokym to neskusis, v PS mas vzdy nejaku motivaciu, inspiraciu a ciel aky novy trik by sa mohol naucit, mozes mastrovat aj 5 rokov a stale sa budes mat co nove ucit.
Mna to drzi od decembra 2006, nie stale, s niekolkomesacnymi prestavkami ale aj tak sa z casu na cas najdem na to cas :) Je to sranda

edit/
Tu mas aj nejake moje (ktore som urobil pre stranku ktoru som nakoniec nezalozil ) tutorialy podla ktorych by si mohol zacat ak mas zaujem

Na youtube je toho tony, najdes naozaj milion tutorialov a vela roznych PS videi... :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

A mylis ze u nas sa mobily neberu. :D Jeden za druhym ako na pase.Staci obsadit flek niekde v zadnej lavici dat si ucebnicu na kolena akoze citas a tam si dat mobil a hrat sa :D
//Vyuzivam uz par rokov, zatial nato este nikdy nichto neprisiel...
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Thek_SVK napísal:no to nemozes vediet dokym to neskusis, v PS mas vzdy nejaku motivaciu, inspiraciu a ciel aky novy trik by sa mohol naucit, mozes mastrovat aj 5 rokov a stale sa budes mat co nove ucit.
Mna to drzi od decembra 2006, nie stale, s niekolkomesacnymi prestavkami ale aj tak sa z casu na cas najdem na to cas :) Je to sranda
pokusim sa

//autoeditácia príspevku ( 09 Feb 2009, 19:01 )
plasmon napísal:A mylis ze u nas sa mobily neberu. :D Jeden za druhym ako na pase.Staci obsadit flek niekde v zadnej lavici dat si ucebnicu na kolena akoze citas a tam si dat mobil a hrat sa :D
ja sedim v druhej a nasa trieda je plne obsadena
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Penspinning ako stvoreny (ako uz TheKing povedal), fingerboarding, yoyo (?)... btw zavidim vam, ze mate v triede niekoho s kym sa da porozpravat o PC technike :( .
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Aj u nás mobily a MP3 v pohode.. mobil ani tak nedusíme, ale MP3 každý druhý v ušiach, my tam vzadu sme vlasáči heh, takže to nevidno.. A keby mi chcela zobrať (že podľa nového škol. zákona nesmiem lol) nedám.. pohrozí zápisom, usmejem sa na ňu a fičím ďalej.. xD
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

čítam nejakú knihu, aspoň to nebudí takú pozornosť ako mobil alebo mp3,alebo do oči bijúce nič nerobenie :D
Zamknuté