Kam v Bratislave?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MaTT5
Expert
Expert

Kam v Bratislave?

Príspevok od používateľa MaTT5 »

Zdravim! Potreboval by som poradit kam zobrat v bratislave priatelku. Cez vikend v tom nevidim problem, cez tyzden mam ale problem najst slusny podnik/kaviaren/cajovnu ktora je otvorena dlhsie ako do 20.00. Vdaka :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Skvelý podnik je Chez Amelie - majiteľ je Francúz a robia tam výborné palacinky všetkých chutí. Tiež tam majú úžasný jablkový mušt Cidr.... úúúúplna lahôdka!
Odporúčam si ale najprv zavolať a rezervovať stôl.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

"MyAMama", Aura, Dobrá čajka, EXIT café, U Modrého slona, Kelion, Park life...
Ale radím auru, s holkou sme sa tam dali prakticky dokopy. Stačí, ak si obsadíte jeden z malých salónikov oproti vstupným dverám (odporúčam stredný-modrý). Perfektná atmosféra, nebudete rušení a majú naozaj ohromnú ponuku pitia všetkých druhov. Nevýhoda je občas živá hudba, no treba vystihnúť termín, kedy nehrajú.
Vynikajúca je aj čajovňa Kelion, ajkeď majú len do desiatej. Ale oplatí sa určite...
GL :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked je tu uz tema o podnikoch v BA a podobne, tak ma zaujima jeden nazov restauracie, ponukaju tam zvieracie jedla, tusim len take macacie, cize nieco ako macaci chvostik, zemiakova labka atd..., tusim sa restauracia vola U nejakeho kocura. Vie niekto presny nazov a kde sa to presne nachadza???
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

tak detska ked uz je tu taka tema- v stvrtok idem do BA, budem ubytovany v Crowne Plaza, nejake dobre podniky na blizku? nejde mi o jedlo... :)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Choďte do Stormu, ten je otvorený nonstop a neni tam drahý chlast.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Osobne odporucam Restauraciu/Bar Pod Baštou (Vedla michalskej brany.)
V pivnici maju skvelu atmosferu ... a vyborny personal (Dovolim si tvrdit ze to je az elita.)
Robil som tam par akcii + par krat som tam bol sukromne. Skvele miesto. Nebudes lutovat.
Vrchne priestory ale nemaju take caro ... cize jednoznacne do Pivncnych priestorov.

Potom este skvela restauracia jedneho Taliana (Zabudol som bohuzial meno)
je na Zamockej ulici pod hradom
Ceny celkom v norme ... a ked poprosis majitela o romanticku atmosferu tak ti ju dopraje. Je fakt skvely ...
Len Vino ma hlavne talianske a flasa zacina na 31€/930Skk a konci niekde pri 260€. Cize bacha na to. Rozlievane ma lacnejsie ;)

A taktiez restauracia Traja Musketieri (Sladkovicova)
Taktiez skvele posedenie, Dobre ceny a strasne velke porcie jedla ... Uz som to mal problem par krat natrepat do seba.
Taktiez v pohode personal ale niekedy sa tam zijdu trosku hlucnejsi hostia.

To su podniky ktore stoja za Romanticku veceru resp. na stravenie pekneho vecera.

Vo vsetkych uvedenych restauraciach sa zmestis do 30€ za Aperitiv, Pitie, Polievku, Hlavne jedlo, Caffe/Martini(resp. iny alkohol) po jedle pre dve osoby.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Ahojte,

25.05.2009 mam narodeniny a planujem pozvat najblizsiu rodinu (do 10 ludi) na obed do nejakej slusnej restauracie.

Viete poradit nieco dobre, kde je uvolnena atmosfera (nevyzaduje sa oblek a podobne kraviny), mila obsluha a dobry vyber jedla ? (kedze kazdy preferuje nieco ine, nerad by som siel do restauracie zameranej napr. na speciality jednej krajiny).

Do uvahy zatial beriem Sharkove : Traja Musketieri a Pod Bastou

V musketieroch som bol a lubilo sa mi tam, ale tieto priestory mi pripadaju skor vhodne na veceru, ako na obed.

Viete o niecom v podobnom duchu, ale napr. s letnou terasou alebo s vacsim mnozstvom denneho svetla? ( a hlavne aby tam neboli len stoly pre 2-4 osoby ale aj moznost pre viac ludi).

Dakujem
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Pod Bastou som sa bol najest hned po prichode do Blavy. Vyzera to tam dobre, celkom prijemna atmosfera.. Dal som si halusky (ktore vsak boli dost o nicom). Celkovo je to podnik, ktorym asi nic nepokazis.. :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

FOUR 4IN - v poslednej dobe moja najoblubenejsia restika. Oslavoval som tam aj promocie a posledne 2 roky vsetky rodinne oslavy. Popri prostredi, sirokom vybere jedal, napojov a najma vin, kvitujem aj vlastne parkovacie miesta. Odporucam tiez restiku Romantica a priatelka sa urcite potesi aj z restauracie Veza na Kamziku. Toto su moje TOP3 restiky. Kvitujem vsak aj Sharkom spominanych Troch Musketierov. V restike Pod Bastou je po dlhoocakavanej rekonstrukcii fajn prostredie, ale kuchara uz dufam vymenili, pretoze polievka sa penila (vyvar pravdepodobne rozmrazeny) a varene zemiaky na masle takmer surove.
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

3 mušketiery je super a skús na michalskej aj Segner lounge:D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Možno starý, možno otrepaný, ale Kamzík je Kamzík. Je to moja pravidelná zastávka cestou do /cez/ Bratislavy/u/.
Tomasito
VIP
VIP

erytrocyt napísal:Možno starý, možno otrepaný, ale Kamzík je Kamzík. Je to moja pravidelná zastávka cestou do /cez/ Bratislavy/u/.
Neviem kedy si tam bol naposledy, ale restauracia aj spodny bar presli kompletnou rekonstrukciu, takze o mozno starom a mozno otrepanom nemoze byt ani reci ; ) BTW. tuto restiku osobne rad vyuzivam najma pri navstevach zo zahranicia, pretoze rotacna podlaha vo vyske cez 500 m nad morom ma s ohladom na BA a okolie svoje caro, a to ako pocas dna dna, tak vecer. Clovek tak v ramci programu pohodlne zabije dve muchy jednou ranou (vyhliadku s prijemnym posedenim pri obede/vecery).

// vzhladom k tomu, ze meffisto spominal ucast do 10 ludi, dovolim si upozornit, ze stoly na rotacnej podlahe maju kapacitu 4 osoby a stoly po rohoch- taktiez s peknym vyhladom- 6 osob.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tomasito: Naposledy som tam bol pred dvoma týždňami vo štvrtok. Bolo super.
To starý som myslel trochu inak.
Jo, a keď tam klavirista začal hrať večer na piáno, tak to bola paráda.
Tomasito
VIP
VIP

erytrocyt napísal:Tomasito: Naposledy som tam bol pred dvoma týždňami vo štvrtok. Bolo super.
To starý som myslel trochu inak.
Jo, a keď tam klavirista začal hrať večer na piáno, tak to bola paráda.
To muselo byt fajn. Zial, za tym pianom som ja este nikoho sediet nevidel, nieto este hrat : ) Mozno preto, ze vacsinou som tam bol v ramci obeda (to stastie som vsak nemal ani vecer). Na druhej strane, vo Vezi som bol na veceru naposledy minuly rok v decembri- odvtedy sa im mozno podarilo zohnat stabilneho klaviristu, resp. klaviristov.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pýtali sme sa, ten pán tam je každý večer od 19:00 do záverečnej okrem tuším pondelka, alebo nedele, no neviem, jeden deň v týždni tam nie je, ale teraz neviem ktorý.
Napísať odpoveď