Kam v Bratislave?
Kam v Bratislave?
Zdravim! Potreboval by som poradit kam zobrat v bratislave priatelku. Cez vikend v tom nevidim problem, cez tyzden mam ale problem najst slusny podnik/kaviaren/cajovnu ktora je otvorena dlhsie ako do 20.00. Vdaka 
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
jin
VIP
"MyAMama", Aura, Dobrá čajka, EXIT café, U Modrého slona, Kelion, Park life...
Ale radím auru, s holkou sme sa tam dali prakticky dokopy. Stačí, ak si obsadíte jeden z malých salónikov oproti vstupným dverám (odporúčam stredný-modrý). Perfektná atmosféra, nebudete rušení a majú naozaj ohromnú ponuku pitia všetkých druhov. Nevýhoda je občas živá hudba, no treba vystihnúť termín, kedy nehrajú.
Vynikajúca je aj čajovňa Kelion, ajkeď majú len do desiatej. Ale oplatí sa určite...
GL
Ale radím auru, s holkou sme sa tam dali prakticky dokopy. Stačí, ak si obsadíte jeden z malých salónikov oproti vstupným dverám (odporúčam stredný-modrý). Perfektná atmosféra, nebudete rušení a majú naozaj ohromnú ponuku pitia všetkých druhov. Nevýhoda je občas živá hudba, no treba vystihnúť termín, kedy nehrajú.
Vynikajúca je aj čajovňa Kelion, ajkeď majú len do desiatej. Ale oplatí sa určite...
GL
U maškrtného kocúra? http://www.kamnapivo.sk/pivodb/ruzinov/5585/
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Shark NX
Addict
Osobne odporucam Restauraciu/Bar Pod Baštou (Vedla michalskej brany.)
V pivnici maju skvelu atmosferu ... a vyborny personal (Dovolim si tvrdit ze to je az elita.)
Robil som tam par akcii + par krat som tam bol sukromne. Skvele miesto. Nebudes lutovat.
Vrchne priestory ale nemaju take caro ... cize jednoznacne do Pivncnych priestorov.
Potom este skvela restauracia jedneho Taliana (Zabudol som bohuzial meno)
je na Zamockej ulici pod hradom
Ceny celkom v norme ... a ked poprosis majitela o romanticku atmosferu tak ti ju dopraje. Je fakt skvely ...
Len Vino ma hlavne talianske a flasa zacina na 31€/930Skk a konci niekde pri 260€. Cize bacha na to. Rozlievane ma lacnejsie
A taktiez restauracia Traja Musketieri (Sladkovicova)
Taktiez skvele posedenie, Dobre ceny a strasne velke porcie jedla ... Uz som to mal problem par krat natrepat do seba.
Taktiez v pohode personal ale niekedy sa tam zijdu trosku hlucnejsi hostia.
To su podniky ktore stoja za Romanticku veceru resp. na stravenie pekneho vecera.
Vo vsetkych uvedenych restauraciach sa zmestis do 30€ za Aperitiv, Pitie, Polievku, Hlavne jedlo, Caffe/Martini(resp. iny alkohol) po jedle pre dve osoby.
V pivnici maju skvelu atmosferu ... a vyborny personal (Dovolim si tvrdit ze to je az elita.)
Robil som tam par akcii + par krat som tam bol sukromne. Skvele miesto. Nebudes lutovat.
Vrchne priestory ale nemaju take caro ... cize jednoznacne do Pivncnych priestorov.
Potom este skvela restauracia jedneho Taliana (Zabudol som bohuzial meno)
je na Zamockej ulici pod hradom
Ceny celkom v norme ... a ked poprosis majitela o romanticku atmosferu tak ti ju dopraje. Je fakt skvely ...
Len Vino ma hlavne talianske a flasa zacina na 31€/930Skk a konci niekde pri 260€. Cize bacha na to. Rozlievane ma lacnejsie
A taktiez restauracia Traja Musketieri (Sladkovicova)
Taktiez skvele posedenie, Dobre ceny a strasne velke porcie jedla ... Uz som to mal problem par krat natrepat do seba.
Taktiez v pohode personal ale niekedy sa tam zijdu trosku hlucnejsi hostia.
To su podniky ktore stoja za Romanticku veceru resp. na stravenie pekneho vecera.
Vo vsetkych uvedenych restauraciach sa zmestis do 30€ za Aperitiv, Pitie, Polievku, Hlavne jedlo, Caffe/Martini(resp. iny alkohol) po jedle pre dve osoby.
Ahojte,
25.05.2009 mam narodeniny a planujem pozvat najblizsiu rodinu (do 10 ludi) na obed do nejakej slusnej restauracie.
Viete poradit nieco dobre, kde je uvolnena atmosfera (nevyzaduje sa oblek a podobne kraviny), mila obsluha a dobry vyber jedla ? (kedze kazdy preferuje nieco ine, nerad by som siel do restauracie zameranej napr. na speciality jednej krajiny).
Do uvahy zatial beriem Sharkove : Traja Musketieri a Pod Bastou
V musketieroch som bol a lubilo sa mi tam, ale tieto priestory mi pripadaju skor vhodne na veceru, ako na obed.
Viete o niecom v podobnom duchu, ale napr. s letnou terasou alebo s vacsim mnozstvom denneho svetla? ( a hlavne aby tam neboli len stoly pre 2-4 osoby ale aj moznost pre viac ludi).
Dakujem
25.05.2009 mam narodeniny a planujem pozvat najblizsiu rodinu (do 10 ludi) na obed do nejakej slusnej restauracie.
Viete poradit nieco dobre, kde je uvolnena atmosfera (nevyzaduje sa oblek a podobne kraviny), mila obsluha a dobry vyber jedla ? (kedze kazdy preferuje nieco ine, nerad by som siel do restauracie zameranej napr. na speciality jednej krajiny).
Do uvahy zatial beriem Sharkove : Traja Musketieri a Pod Bastou
V musketieroch som bol a lubilo sa mi tam, ale tieto priestory mi pripadaju skor vhodne na veceru, ako na obed.
Viete o niecom v podobnom duchu, ale napr. s letnou terasou alebo s vacsim mnozstvom denneho svetla? ( a hlavne aby tam neboli len stoly pre 2-4 osoby ale aj moznost pre viac ludi).
Dakujem
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
FOUR 4IN - v poslednej dobe moja najoblubenejsia restika. Oslavoval som tam aj promocie a posledne 2 roky vsetky rodinne oslavy. Popri prostredi, sirokom vybere jedal, napojov a najma vin, kvitujem aj vlastne parkovacie miesta. Odporucam tiez restiku Romantica a priatelka sa urcite potesi aj z restauracie Veza na Kamziku. Toto su moje TOP3 restiky. Kvitujem vsak aj Sharkom spominanych Troch Musketierov. V restike Pod Bastou je po dlhoocakavanej rekonstrukcii fajn prostredie, ale kuchara uz dufam vymenili, pretoze polievka sa penila (vyvar pravdepodobne rozmrazeny) a varene zemiaky na masle takmer surove.
Neviem kedy si tam bol naposledy, ale restauracia aj spodny bar presli kompletnou rekonstrukciu, takze o mozno starom a mozno otrepanom nemoze byt ani reci ; ) BTW. tuto restiku osobne rad vyuzivam najma pri navstevach zo zahranicia, pretoze rotacna podlaha vo vyske cez 500 m nad morom ma s ohladom na BA a okolie svoje caro, a to ako pocas dna dna, tak vecer. Clovek tak v ramci programu pohodlne zabije dve muchy jednou ranou (vyhliadku s prijemnym posedenim pri obede/vecery).erytrocyt napísal:Možno starý, možno otrepaný, ale Kamzík je Kamzík. Je to moja pravidelná zastávka cestou do /cez/ Bratislavy/u/.
// vzhladom k tomu, ze meffisto spominal ucast do 10 ludi, dovolim si upozornit, ze stoly na rotacnej podlahe maju kapacitu 4 osoby a stoly po rohoch- taktiez s peknym vyhladom- 6 osob.
To muselo byt fajn. Zial, za tym pianom som ja este nikoho sediet nevidel, nieto este hrat : ) Mozno preto, ze vacsinou som tam bol v ramci obeda (to stastie som vsak nemal ani vecer). Na druhej strane, vo Vezi som bol na veceru naposledy minuly rok v decembri- odvtedy sa im mozno podarilo zohnat stabilneho klaviristu, resp. klaviristov.erytrocyt napísal:Tomasito: Naposledy som tam bol pred dvoma týždňami vo štvrtok. Bolo super.
To starý som myslel trochu inak.
Jo, a keď tam klavirista začal hrať večer na piáno, tak to bola paráda.