openTTD
Musim sa pochvalit
Pozrite si hlavne Kosice 
- Prílohy
-
- Pro Airlines, 1. led 2051.rar
- (2.18 MiB) 121 stiahnutí
Gothar.. no mňa najviac šoklo to veľké letisko v Prievidzi.. 
Gajdy.. pastni save, pozrieme sa na to..
btw.. tu je môj save JFK Transport 2.. trošku prerobené, čo som pastol na predchádzajúcej strane. Železničná sieť by už mala byť kompletná, teraz sa postupne buduje autobusová sieť..
Gajdy.. pastni save, pozrieme sa na to..
btw.. tu je môj save JFK Transport 2.. trošku prerobené, čo som pastol na predchádzajúcej strane. Železničná sieť by už mala byť kompletná, teraz sa postupne buduje autobusová sieť..
- Prílohy
-
- JFK Transport, 2.rar
- (469.99 KiB) 63 stiahnutí
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ak ma pamat neklame, tak sa zacne tazit az ked ta pride prvy vlak ci auto. Potom musis cakat, zacne sa tazit a ty mozes nakladat. Doporucujem si zistit kolko v priemere tak zaplnis vagonov dreva a podla toho si kup pocet voznov. Ja som na tieto stanice na ktorych sa nakladalo zvykol davat full load (nalozit naklad doplna).
-
Royalflush
Guru wannabe
Dam na vas, idem si to zahrat a potom sem napisem svoje pocity...
/Edit : Vyzera to zaujimavo
ale rad by som vedel, ako ziskavam peniaze ( nejak rychlo mi dosli ) a este... v tej hre je cielom postavat komunkacie medzi mestami ? vlakove , cestne atd... a posledna vec.. mam tam robit cesty k firmam ? a staci ked spravim proste cestu ktora sa ''dotyka'' firmy.. bude to brať akoze je to cesta dnu?
/Edit : Vyzera to zaujimavo
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pok3R: Peniaze ziskavas za tvoje transporty, ktore postavis, ci uz je to prenos pasazierov, nakladu..., jednoducho ked spojis napriklad dve mesta, ci uz vlakom, autobusom, lietadlom..., tak za to mas peniaze. To iste aj v pripade priemyslu, les spojis s drevarnou, ropne vrty s rafineriou atd... Niekde na nete bude urcite napisane co s cim spajat, dokonca priamo v hre mas aj graf financovania transportu, cize co kolko penazi dava v zavislosti na dlzke prepravy. Doporucujem hrat od zaciatku od najnizsieho roku, asi lepsie dat si nejaku taku optimalne velku mapku a skusat.
Dolu ti behaju informacie o dotaciach atd..., ale da sa to vypnut. No tie dotovane davaju viacej. Po par rokoch sa oplati investovat do lietadiel, je to zo zaciatku tazky biznis, ale neskor sa oplati. Ja som najradsej robil prepravu ludi+posty pomocou vlakov a lietadiel, z priemyslu som mal najradsej drevo a uhlie (uhlie ide do elektrarne). Male mesta a najma tie, ku ktorym boli dotacie som prepravoval autobusmi, no casto sa stava nehoda ked mas aj pocitacovych superov v hre a cez tvoju cestu si stava kolajnice. Samozrejme sa da spravit nadjazd, ale komu sa to chce sledovat...
Postupne prides co ide k comu, co sa oplati a co nie. Ako dobru radu ti poradim, ze pri stavani stanice/depa mas moznost zobrazit si siet, ktoru pokryva. Vyuzivaj to, snaz sa zabrat co najviac, je to velmi dobre v pripade autobusovej zastavky priamo v centre mesta. Bezna prax je, ze zburas dom a postavis tam zastavku, priamo v centre..., to zvykne prilakat vela ludi, ze nestihas az vozit. A nestavaj zastavky zbytocne blizko vedla seba, najlepsie tak, aby sa ich rozsah neprekryval.
Dolu ti behaju informacie o dotaciach atd..., ale da sa to vypnut. No tie dotovane davaju viacej. Po par rokoch sa oplati investovat do lietadiel, je to zo zaciatku tazky biznis, ale neskor sa oplati. Ja som najradsej robil prepravu ludi+posty pomocou vlakov a lietadiel, z priemyslu som mal najradsej drevo a uhlie (uhlie ide do elektrarne). Male mesta a najma tie, ku ktorym boli dotacie som prepravoval autobusmi, no casto sa stava nehoda ked mas aj pocitacovych superov v hre a cez tvoju cestu si stava kolajnice. Samozrejme sa da spravit nadjazd, ale komu sa to chce sledovat...
Postupne prides co ide k comu, co sa oplati a co nie. Ako dobru radu ti poradim, ze pri stavani stanice/depa mas moznost zobrazit si siet, ktoru pokryva. Vyuzivaj to, snaz sa zabrat co najviac, je to velmi dobre v pripade autobusovej zastavky priamo v centre mesta. Bezna prax je, ze zburas dom a postavis tam zastavku, priamo v centre..., to zvykne prilakat vela ludi, ze nestihas az vozit. A nestavaj zastavky zbytocne blizko vedla seba, najlepsie tak, aby sa ich rozsah neprekryval.
-
Royalflush
Guru wannabe
Podla mna je najjednoduchsie zacat s vlakmi a vozit pasazierov medzi 2ma mestami. Mesta sa rozrastu a potom uz pasazierov nebudes stihat vozit 
Tie male letiska vobec nestavam, zacinam az ked pride to vacsie s vlastnym terminalom pre viac lietadiel.
PS: peniaze si mozes pozicat od banky, hore v menu je taka kopka penazi a tam si mozes naklikat urcitu sumu, ale na konci rokov ti z toho budu strhavat nejake uroky.
Tie male letiska vobec nestavam, zacinam az ked pride to vacsie s vlastnym terminalom pre viac lietadiel.
PS: peniaze si mozes pozicat od banky, hore v menu je taka kopka penazi a tam si mozes naklikat urcitu sumu, ale na konci rokov ti z toho budu strhavat nejake uroky.
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe