Sedlackost najhrubsieho zrna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

kar je o tom ze aj ludia z daleka mozu prijist na pohreb a je to predsa nejaka raodina tak preco ich nepohostit.. ale nomozete ich pozvat domov ked ich je 150 .. no nie?!
to je aj trocha vazit si toho ze ludia prisli spomenut na zosnuleho.. napriklad ja som par dni dozadu bol na pohrebe stareho otca a bolo -12..
a ludom dobre padlo ist do tepla a porozpravat sa.. :wink:
takze vsetci co tvrdite ze kar je blbost tak kym to na svojej kozi nezistite neviete.. ked vam zoru rodicia nebudete ani vediet ako sa zachovat...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

kar je uctenie si ludi (od najblizsich), ktori sa prisli poslednykrat rozlucit so zosnulou osobou

nie je to ziadna oslava, napchavanie sa, ozieracka ani tancovacka...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ok, este raz sa to pokusim vysvetlit, ale uz naposledy....kar neuznavam....a Masaker ano zazil som uz kar, nemysli si, ze som nikdy nebol na ziadnom pohrebe a podobne.
Uctenie je podla mna to, ze znamy, rodina a priatelia pridu na pohreb do domu smutku.....pomodlia sa, jasne ze posmutia....a ide sa.....

A podla mna je sedlackost to ked sa kktko nepodpise do karmi.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

myslim ze to nosenie ciernej farby ked niekto blizky zomrie je len europsky zvyk, v amerike dojdu v ciernom na pohreb no potom dalej sa obliekaju normalne, aspon som to tak pocul
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

erytrocyt napísal:Keď na kare prednášajúci prípitok zaebe : Na zdravie zosnulej.

Tohoto som bol svedkom...
to sa mi bohuzial podarilo zadret pri smutocnej reci... :? :oops: bola tam kopa ludi, ale rec som dostal na starosti ja... rec vraj bola nadherna, dojemna, ale namiesto cest jej pamiatke som sa kapanek sekol... :? :aasmile10:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

lepšie ako dvaja chu*i ktory sa začali smiať na pohrebe ........................nenazval by som to sedlackosťou skorej demenciou
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

aj ja som sa parkrat smial na pohrebe: ked som napriklad spominal so spoluziakmi na dalsieho spoluziaka, ktory zomrel na rakovinu. myslim, ze ked sa spomina v dobrom, tak to nie je take hrozne.
je to ale rozdiel, ak sa niekto smeje ako magor na niecom uplne inom.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ako tu tak pisete....spomenul som si na jednu fotku z karu :aasmile11: este ked sme boli mali......ja, segra, teta a sesternice....tak sme sa na kare dost bavili....ale zosnula osoba nam nebola nijak blizka....sice bola to nasa rodina, ale pre nas vzdialena....len sme boli este mali tak sme museli ist na pohreb koli nasim rodicom....no a my sme sa tak nudili na kare tak sme sa zabavali jak to slo (pre istotu upozornim, ze uz to bol len taky 'after kar' v byte....uz cisto len rodina) No a my deti zavrety v jednej izbe prisiel moj otec, mal fotak (lebo manzelka zosnuleho ho poprosila aby nafotil mrtvolu v truhle :shock: ) tak nam spravil jednu fotku.....kde sme vsetci robili kadejake grimasy, vypulene oci a vyplazene jazyky a kazdy sa skeril inac......
A teraz uz trosku rozumnejsi, kolko krat pozerame albumy tak sa nad tou fotkou zasmejeme.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ades napísal:aj ja som sa parkrat smial na pohrebe: ked som napriklad spominal so spoluziakmi na dalsieho spoluziaka, ktory zomrel na rakovinu. myslim, ze ked sa spomina v dobrom, tak to nie je take hrozne.
je to ale rozdiel, ak sa niekto smeje ako magor na niecom uplne inom.
ked ti zomre 13 ročny syn a jeho mama hovorí .......otom aky bol atď ..........a zrazu sa začnu brutalne rehotať dvaja jeho kamaráti .........tak to neni spominanie v dobrom..........ved aj na kare sa zabáva ale nie ked davaju jeho rakvu dnu a niekto sa začne smiať ?? sorry ?? ale je*** mu nech už ostane rovno tam na tom cintorine ...........ja viem že kolko krat povie niekto niečo smiešne a každy je len človek a neudrží sa ale tak na pohrebe ?? a ešte pri rakve a plačucej matke ?
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

myslim ze to tu este nebolo spominane - ked niekto hodi odpadky alebo papier na zem - strasny sedliak, vzdy ma pri tom strasne trha, bohuzial obcas som toho svedkom u niektorych spoluziakov :?
NumBer_One
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

sedláckosť 1. stupňa je podľa mňa to, keď:

- do čakárne príde cigán a cigánka, postavia sa uprostred a začnu sa bozkávať
- sa niekto oblieka štýlom: pondelok - raper, utorok - emo, streda - metalista atď
- tie mobily nahlas sú samozrejmosť :) (traperina :D)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

NumBer_One napísal: - sa niekto oblieka štýlom: pondelok - raper, utorok - emo, streda - metalista atď
hehe toto som ešte nevidel..
Ale musím sa priznať :oops: mám iba jednu mp3 v mobile a v piatok som si ju pustil nahlas :( kolega si zabudol panel na rádio a mali sme ticho v aute
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Zaxman napísal:ked ti zomre 13 ročny syn a jeho mama hovorí .......otom aky bol atď ..........a zrazu sa začnu brutalne rehotať dvaja jeho kamaráti .........tak to neni spominanie v dobrom..........ved aj na kare sa zabáva ale nie ked davaju jeho rakvu dnu a niekto sa začne smiať ?? sorry ?? ale je***ť mu nech už ostane rovno tam na tom cintorine ...........ja viem že kolko krat povie niekto niečo smiešne a každy je len človek a neudrží sa ale tak na pohrebe ?? a ešte pri rakve a plačucej matke ?
to je ine, uznavam
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Thek_SVK napísal:myslim ze to tu este nebolo spominane - ked niekto hodi odpadku alebo papier na zem
presne to neznášam aj ja..a hlavne keď ide niekto cez námestie, kde má každých pár metrov koše..
a ešte mi vadí, keď niekto všade pľuje..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mňa vie zase nasrať ked držím papier alebo špaka v ruke asi 20 min a nikde pri chodníku kôš
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

triple napísal:mňa vie zase nasrať ked držím papier alebo špaka v ruke asi 20 min a nikde pri chodníku kôš
ale toto nieje téma otom čo ťa dokáže nasrať ale o trapošinách čo dokážu ludia robiť :roll:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

triple napísal:hehe toto som ešte nevidel..
Ale musím sa priznať :oops: mám iba jednu mp3 v mobile a v piatok som si ju pustil nahlas :( kolega si zabudol panel na rádio a mali sme ticho v aute
A aky to ma suvis s pocuvanim nahlas na verejnosti? Ci robis sofera MHD?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

ked niekto vyhadzuje odpadky (papieriky z cukrikov, plastove flasky, krabicky od cigariet) z auta za jazdy.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

reno23 napísal:ked niekto vyhadzuje odpadky (papieriky z cukrikov, plastove flasky, krabicky od cigariet) z auta za jazdy.
+ samotne vajgle samozrejme :evil: zabijal by som, dotycny to neda do popolnika aby to auto nesmrdelo, radsej to je*** von oknom... ale vraj to mozu teraz po novom pokutovat, tak som zvedavy. uz to mali robit davno pradavno...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Strasne ma vie vitocit na ludoch ked fajcia v spolocnych priestoroch panelaku a na kazdej stene je napis zakaz fajcit. :evil:
Moj sused (byva podomnou) kazdy den pravidelne fajci na chodbe v panelaku aspon za 10 cigariet denne, smrdi cela bytovka za dymom.Tak toto je ale imbecil do pi*i.
Napísať odpoveď