Dar alebo prekliatie?
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Rada
Jednoznačne Ti poviem len toľko, keď vieš na 100%, že sa ti nejaká baba páci, a že si do nej zaľúbený, tak neváhaj a povedz jej to, lebo opäť niekto využije tvoju váhavosť a zasa astaneš na tom DRUHOM mieste ...[/b]
-
jAssin
Light Expert
Yo
Ja som maval tiez podobny problem.Bol som dost hamblivy.Ale uz som mal nejaky par vztahov,a skoro vzdy si ma "ulovily" opacne pohlavia!!Ja viem ze to znie hrozne
ale Ked som mal 18 to bolo nepredstavitelne,a teraz uhhhh by to nebol az taky tazky oriesok,ale mam uz holku nejakych pat mesiacov.A nejakych tych 12 vztahov!!Takze uz mam aj nieco odskakane,ale mal by si sa na seba pozriet co v tom momente chces najviac 
-
Carver11
Light Star
Re: Yo
posledne moje dva vztahy som mal tiez take, ze som bol ja uloveny, tak som si asi nejako odvykol sa trosku aj snazit. ale to je vo mne, neviem byt velmi iniciativny a ak nahodou som, tak vyzeram ako hlupak. stal som sa na zaklade toho perfektnym cielom pre kamosa z intraku, ktory si preto zo mna robi stale srandu. OT, ale tolko k dovere k ludom z intrakujAssin napísal:Ja som maval tiez podobny problem.Bol som dost hamblivy.Ale uz som mal nejaky par vztahov,a skoro vzdy si ma "ulovily" opacne pohlavia!!Ja viem ze to znie hrozneale Ked som mal 18 to bolo nepredstavitelne,a teraz uhhhh by to nebol az taky tazky oriesok,ale mam uz holku nejakych pat mesiacov.A nejakych tych 12 vztahov!!Takze uz mam aj nieco odskakane,ale mal by si sa na seba pozriet co v tom momente chces najviac
-
Te-wei
Medium Professional
Prosím ťa ako dlho trvalo tvojich 12 vzťahov?jAssin napísal:Ja som maval tiez podobny problem.Bol som dost hamblivy.Ale uz som mal nejaky par vztahov,a skoro vzdy si ma "ulovily" opacne pohlavia!!Ja viem ze to znie hrozneale Ked som mal 18 to bolo nepredstavitelne,a teraz uhhhh by to nebol az taky tazky oriesok,ale mam uz holku nejakych pat mesiacov.A nejakych tych 12 vztahov!!Takze uz mam aj nieco odskakane,ale mal by si sa na seba pozriet co v tom momente chces najviac
-
jAssin
Light Expert
Z toho si nic nerob.Zo mna si tiez utahuju kamosi ze mensi kassanova ale pravda je opak.Nie som any ten tip diskofilov ze nahana baby po baroch a hlada na jednu dve noci!!To bolo mozno ked som mal 17.Ja som sa snazil byt ten dobrak a vzdy sa to nejak zvrtlo! Ale nelutujem any sekundu!!Len treba skusit.Mal som aj par "trapasov" ale zivot ide dalejCarver11 napísal:posledne moje dva vztahy som mal tiez take, ze som bol ja uloveny, tak som si asi nejako odvykol sa trosku aj snazit. ale to je vo mne, neviem byt velmi iniciativny a ak nahodou som, tak vyzeram ako hlupak. stal som sa na zaklade toho perfektnym cielom pre kamosa z intraku, ktory si preto zo mna robi stale srandu. OT, ale tolko k dovere k ludom z intraku
Zacal som asi tak po 17 a teraz mam o mesiac 23 najkratsi trval mesiac ale aj ten sa pocita bol dost hustyTe-wei napísal:Prosím ťa ako dlho trvalo tvojich 12 vzťahov?
Stále sa mi to stáva...stava sa vam nieco podobne? mne sa to totiz stalo nespocetne vela krat a ista nedavna udalost ma nakoniec donutila zalozit tuto temu
Ale potom kde je tá hranica?no podla mna len dlho cakas a potom jasne ze sa najde niekto iny ...
Keď idem na ňu zhurta tak je problém to, ale keď čakám tak je t tiež zlé? Tak potom ako? Sranda je natom to že niekto sa sťažuje že je ,,príliš smelý" a hneď vypáli po babe a tým ju odplaší, obvykle odpíšu že netlač na pílu ale keď netlačíš na pílu tak sa zase stane presne to čo píšete tu v druhom príspevku zhora (na začiatku)..
Tak aká je vlastne lehota čakania na babu? Aby to nebrala že idem na ňu rýchlo ale aby som ani neotálal toľko že si nájde medzitým iného.
Re: Dar alebo prekliatie?
nerozmyslaj nad tym, podla toho, ziadna este nebola prava, ty este len hladas...tak vela stastia...nie je to dar ani prekliatie, len zhoda nahod ...Carver11 napísal:chcel by som sa s vami podelit o moju zaujimavu vlastnost...poznate to? baba sa vam velmi paci, uz, uz sa jej opytate, ale zrazu pride niekto iny a preberie vam ju...clovek je vtedy pekne vykolajeny...a ked to este viete dopredu, ze skratka vy nemate sancu a niekto iny vyhra na celej ciare...hrozne
ja mam istu vlastnost. zavse sa mi zapaci ista baba...mam o nu zaujem, ale potom si vsimnem niekoho, kto moj zaujem zdiela a casto sa mi stane, ze predpovedam spojenie mojho rivala a baby, o ktoru sa snazim...stava sa vam nieco podobne? mne sa to totiz stalo nespocetne vela krat a ista nedavna udalost ma nakoniec donutila zalozit tuto temu
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
-
forgottten
Medium Star
darom to môže byť jedine v zmysle že Ti to dáva možnosť zlepšiť sa v nejakom smere...
Čo robiť? Pochopiť, že každý úspešný človek využíva práve moment neistoty ako svoju skutočnú zbraň. Kedykoľvek prichádza moment neistoty, vedia úspešní ľudia, že je čas konať a očakáva ich úspech...
Skús si v situáciach, kedy Ti chýba sebavedomie urobiť nejaký ťah, napr. že máš strach, že Ťa baba odmietne, kvôli Tvojmu "rivalu". Proste nečakaj, že budeš pripravený a mať pocit istoty. To sa nestane.
Zhodnoť na stupnici od 1-10 čo môžeš stratiť, ak niečo urobíš a koľko môžeš získať (1-10) Odčítaj. Výsledok? Ak je kladný (musí byť ak nie si fantasmagor) hor sa do toho! V tomto prípade: risk odmietnutia: 2. Možnosť skvelej zábavy/získanie ženskej 9. 9-2=10! Ta ic do toho!
Čo robiť? Pochopiť, že každý úspešný človek využíva práve moment neistoty ako svoju skutočnú zbraň. Kedykoľvek prichádza moment neistoty, vedia úspešní ľudia, že je čas konať a očakáva ich úspech...
Skús si v situáciach, kedy Ti chýba sebavedomie urobiť nejaký ťah, napr. že máš strach, že Ťa baba odmietne, kvôli Tvojmu "rivalu". Proste nečakaj, že budeš pripravený a mať pocit istoty. To sa nestane.
Zhodnoť na stupnici od 1-10 čo môžeš stratiť, ak niečo urobíš a koľko môžeš získať (1-10) Odčítaj. Výsledok? Ak je kladný (musí byť ak nie si fantasmagor) hor sa do toho! V tomto prípade: risk odmietnutia: 2. Možnosť skvelej zábavy/získanie ženskej 9. 9-2=10! Ta ic do toho!