Dar alebo prekliatie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

neviem preco ,ale mam pocit ze tato tema sa ma osobnejsie dotyka :evil:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Rada

Príspevok od používateľa DonLuca »

Jednoznačne Ti poviem len toľko, keď vieš na 100%, že sa ti nejaká baba páci, a že si do nej zaľúbený, tak neváhaj a povedz jej to, lebo opäť niekto využije tvoju váhavosť a zasa astaneš na tom DRUHOM mieste ...[/b]
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

INDIGOcorp. napísal:neviem preco ,ale mam pocit ze tato tema sa ma osobnejsie dotyka :evil:
nene. ja som sa nechcel nikoho dotknut
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Yo

Príspevok od používateľa jAssin »

Ja som maval tiez podobny problem.Bol som dost hamblivy.Ale uz som mal nejaky par vztahov,a skoro vzdy si ma "ulovily" opacne pohlavia!!Ja viem ze to znie hrozne :twisted: ale Ked som mal 18 to bolo nepredstavitelne,a teraz uhhhh by to nebol az taky tazky oriesok,ale mam uz holku nejakych pat mesiacov.A nejakych tych 12 vztahov!!Takze uz mam aj nieco odskakane,ale mal by si sa na seba pozriet co v tom momente chces najviac :)
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Yo

Príspevok od používateľa Carver11 »

jAssin napísal:Ja som maval tiez podobny problem.Bol som dost hamblivy.Ale uz som mal nejaky par vztahov,a skoro vzdy si ma "ulovily" opacne pohlavia!!Ja viem ze to znie hrozne :twisted: ale Ked som mal 18 to bolo nepredstavitelne,a teraz uhhhh by to nebol az taky tazky oriesok,ale mam uz holku nejakych pat mesiacov.A nejakych tych 12 vztahov!!Takze uz mam aj nieco odskakane,ale mal by si sa na seba pozriet co v tom momente chces najviac :)
posledne moje dva vztahy som mal tiez take, ze som bol ja uloveny, tak som si asi nejako odvykol sa trosku aj snazit. ale to je vo mne, neviem byt velmi iniciativny a ak nahodou som, tak vyzeram ako hlupak. stal som sa na zaklade toho perfektnym cielom pre kamosa z intraku, ktory si preto zo mna robi stale srandu. OT, ale tolko k dovere k ludom z intraku :oops:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

jAssin napísal:Ja som maval tiez podobny problem.Bol som dost hamblivy.Ale uz som mal nejaky par vztahov,a skoro vzdy si ma "ulovily" opacne pohlavia!!Ja viem ze to znie hrozne :twisted: ale Ked som mal 18 to bolo nepredstavitelne,a teraz uhhhh by to nebol az taky tazky oriesok,ale mam uz holku nejakych pat mesiacov.A nejakych tych 12 vztahov!!Takze uz mam aj nieco odskakane,ale mal by si sa na seba pozriet co v tom momente chces najviac :)
Prosím ťa ako dlho trvalo tvojich 12 vzťahov?
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jAssin »

Carver11 napísal:posledne moje dva vztahy som mal tiez take, ze som bol ja uloveny, tak som si asi nejako odvykol sa trosku aj snazit. ale to je vo mne, neviem byt velmi iniciativny a ak nahodou som, tak vyzeram ako hlupak. stal som sa na zaklade toho perfektnym cielom pre kamosa z intraku, ktory si preto zo mna robi stale srandu. OT, ale tolko k dovere k ludom z intraku :oops:
Z toho si nic nerob.Zo mna si tiez utahuju kamosi ze mensi kassanova ale pravda je opak.Nie som any ten tip diskofilov ze nahana baby po baroch a hlada na jednu dve noci!!To bolo mozno ked som mal 17.Ja som sa snazil byt ten dobrak a vzdy sa to nejak zvrtlo! Ale nelutujem any sekundu!!Len treba skusit.Mal som aj par "trapasov" ale zivot ide dalej :roll:
Te-wei napísal:Prosím ťa ako dlho trvalo tvojich 12 vzťahov?
Zacal som asi tak po 17 a teraz mam o mesiac 23 najkratsi trval mesiac ale aj ten sa pocita bol dost husty :? A najdlhsy dva roky potom medzi 3mi mesiacmi a nejak pol roka a ..... Naslo by sa toho ale toto neny diskusia o tom ked tak na inej stranke.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Carver11 napísal:nene. ja som sa nechcel nikoho dotknut
to nebolo myslene tak ze sa ma to dotklo ze som sa urazil ale ze sa ma to dotklo akoze sa ma to tyka nic viac nic menej a je to viac nez jasne ze sa nas to tyka :?
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

stava sa vam nieco podobne? mne sa to totiz stalo nespocetne vela krat a ista nedavna udalost ma nakoniec donutila zalozit tuto temu
Stále sa mi to stáva...
no podla mna len dlho cakas a potom jasne ze sa najde niekto iny ...
Ale potom kde je tá hranica?

Keď idem na ňu zhurta tak je problém to, ale keď čakám tak je t tiež zlé? Tak potom ako? Sranda je natom to že niekto sa sťažuje že je ,,príliš smelý" a hneď vypáli po babe a tým ju odplaší, obvykle odpíšu že netlač na pílu ale keď netlačíš na pílu tak sa zase stane presne to čo píšete tu v druhom príspevku zhora (na začiatku)..

Tak aká je vlastne lehota čakania na babu? Aby to nebrala že idem na ňu rýchlo ale aby som ani neotálal toľko že si nájde medzitým iného.
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Re: Dar alebo prekliatie?

Príspevok od používateľa segenica »

Carver11 napísal:chcel by som sa s vami podelit o moju zaujimavu vlastnost...poznate to? baba sa vam velmi paci, uz, uz sa jej opytate, ale zrazu pride niekto iny a preberie vam ju...clovek je vtedy pekne vykolajeny...a ked to este viete dopredu, ze skratka vy nemate sancu a niekto iny vyhra na celej ciare...hrozne

ja mam istu vlastnost. zavse sa mi zapaci ista baba...mam o nu zaujem, ale potom si vsimnem niekoho, kto moj zaujem zdiela a casto sa mi stane, ze predpovedam spojenie mojho rivala a baby, o ktoru sa snazim...stava sa vam nieco podobne? mne sa to totiz stalo nespocetne vela krat a ista nedavna udalost ma nakoniec donutila zalozit tuto temu
:!:
nerozmyslaj nad tym, podla toho, ziadna este nebola prava, ty este len hladas...tak vela stastia...nie je to dar ani prekliatie, len zhoda nahod ...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

to sa stáva ja mne a neustale ma to prenasleduje .... co uz :roll:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Carver11 ukáž fotku 8)
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

carver, skusal si sa porozpravat s tymi ludmi ktori ti "ukradli" tu holku ktorej si sa siel uz uz opytat? zaujimalo by ma ako to oni vnimaju a ci si uvedomuju co robia....

triple, na fotke u chlapa casto vobec nezalezi, ide o charizmu
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

Loomy napísal:triple, na fotke u chlapa casto vobec nezalezi, ide o charizmu
=P presne tak a kopec ludi to nechape
imho treba byt zaujamvy dominanty atd =P
Eidos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eidos »

hahaha... tak toto skutocne viem o com pises...
jeden cas som si hovorila, ze som amorček :-)
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Na tom sa da hadam aj zalozit stavkovy biznis. Stavis sa s nastavajucim, ze ju bude mat, alebo so vsetkymi naokolo :)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

darom to môže byť jedine v zmysle že Ti to dáva možnosť zlepšiť sa v nejakom smere...

Čo robiť? Pochopiť, že každý úspešný človek využíva práve moment neistoty ako svoju skutočnú zbraň. Kedykoľvek prichádza moment neistoty, vedia úspešní ľudia, že je čas konať a očakáva ich úspech...

Skús si v situáciach, kedy Ti chýba sebavedomie urobiť nejaký ťah, napr. že máš strach, že Ťa baba odmietne, kvôli Tvojmu "rivalu". Proste nečakaj, že budeš pripravený a mať pocit istoty. To sa nestane.

Zhodnoť na stupnici od 1-10 čo môžeš stratiť, ak niečo urobíš a koľko môžeš získať (1-10) Odčítaj. Výsledok? Ak je kladný (musí byť ak nie si fantasmagor) hor sa do toho! V tomto prípade: risk odmietnutia: 2. Možnosť skvelej zábavy/získanie ženskej 9. 9-2=10! Ta ic do toho!
Napísať odpoveď