Co by ste chceli od ludi pocut?
-
si.ska
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
nazvyme ho kamarat:uvedomil som si ze si bez teba neviem predstavit svoj zivot,lubim ta,chcem byt s tebou...
otec:tu mas peniaze a domov sa vrat kedy chces
matka:uz nebudem stale pritakavat tvojmu otcovi ked ti bude opat vsetko zakazovat a hulakat na teba..
:Dnieze by som bola pesimista..ale ked budem pocut tieto slova z ust dotycnych ludi budem bud sfetovana,ozrana alebo sa mi to bude snivat..jednoducho nerealne 
otec:tu mas peniaze a domov sa vrat kedy chces
matka:uz nebudem stale pritakavat tvojmu otcovi ked ti bude opat vsetko zakazovat a hulakat na teba..
Martinka: Na tu chatu pojdem na obe noci.
- na chate: Lubim Ta viac ako si vies predstavit.
Dominika: Frajera pustim k vode. Aj tak ma len vyuzival. Spekovi na mne skutocne zalezi. On je ten pravy.
Sestra E.: Prid si po ten notebook, ktory som Ti slubila este na Vianoce.
Svagor: Hned ako dovrsis 18, bal kufre a pod byvat k nam. Intrak Ti cvakneme.
- na chate: Lubim Ta viac ako si vies predstavit.
Dominika: Frajera pustim k vode. Aj tak ma len vyuzival. Spekovi na mne skutocne zalezi. On je ten pravy.
Sestra E.: Prid si po ten notebook, ktory som Ti slubila este na Vianoce.
Svagor: Hned ako dovrsis 18, bal kufre a pod byvat k nam. Intrak Ti cvakneme.
-
Fabo
Hardcore addict
Hmm tak pozeram, ze skoro vsetko z prveho postu v teme sa mi splnilo, teda az na to milujem ta/lubim ta etc. lenze v terajsom polozeni by mi to skor vadilo
po urcitych skusenostiach, od par ludi mi je jedno co to bude, hlavne zeby to bola pravda.
o 4, 5 rokov od nejakeho funkcionara VSE: Gratuluji, pane inzenyre
o cca 2 roky z oddelenia zahranicnych stykov: Gratulujem, byl jste vybran pro staz v ...
po urcitych skusenostiach, od par ludi mi je jedno co to bude, hlavne zeby to bola pravda.
o 4, 5 rokov od nejakeho funkcionara VSE: Gratuluji, pane inzenyre
o cca 2 roky z oddelenia zahranicnych stykov: Gratulujem, byl jste vybran pro staz v ...
priatel: "Vezmes si ma?" 
vypis z kreditky: tie kacky co mali pribudnut, vam aj pribudli
a od ostatni nemaju voci mne nijake resty,vacsinou pocujem co chcem
a mohla by som napisat co ja chcem aby som nehovorila inym(bo som nervak a niekedy to poviem tak strasne ze som to tak ani povedat nechcela) ale o tom nie je tema
vypis z kreditky: tie kacky co mali pribudnut, vam aj pribudli
a od ostatni nemaju voci mne nijake resty,vacsinou pocujem co chcem
a mohla by som napisat co ja chcem aby som nehovorila inym(bo som nervak a niekedy to poviem tak strasne ze som to tak ani povedat nechcela) ale o tom nie je tema
-
mackousko007
Expert
Co by som chcel pocut
Od mami: Konecne sme sa rozhodli postavit rodiny dom pomozes nam?
Od otca: Synu daj mi facku za kazdim ked sa opijem.
Od 1. starsej sestry: Ja viem ze som tak blba, ze si neviem udrziat hubu na uzde, a mrzi ma to.
Od 2. starsej sestry: Nic
Od hocikoho: Pocuj tu mas 500 000 eur a nemusis ich vraciat, to mas za to, ze si tak dobry.
Od Rozhodcou MS Olympia: Gratulujeme vyhraliste prve miesto.
Od mami: Konecne sme sa rozhodli postavit rodiny dom pomozes nam?
Od otca: Synu daj mi facku za kazdim ked sa opijem.
Od 1. starsej sestry: Ja viem ze som tak blba, ze si neviem udrziat hubu na uzde, a mrzi ma to.
Od 2. starsej sestry: Nic
Od hocikoho: Pocuj tu mas 500 000 eur a nemusis ich vraciat, to mas za to, ze si tak dobry.
Od Rozhodcou MS Olympia: Gratulujeme vyhraliste prve miesto.
-
007miroslav007
Expert
-
forgottten
Medium Star
Stačí, keď si predstavíte, že ľudia majú všetci na chrbte vylepený nápis:
Prosím, daj mi pocítiť, že som dôležitý
Ak si to predstavíte a necháte ostatných správne pri vás pocítiť, že sú dôležití, budú vás milovať. Tým, že tú väčšina z nás píše, čo túži, aby im bolo povedané sa celá táto teória podčiarkuje. Nad ktorýmkoľvek výrokom sa stačí hlbšie zamyslieť, kde je motív a vec je jasná...
Mamka: Synček, som šťastná, že si taký, aký si. Ak chceš, budem Ti upratovať do konca života v izbe a dome utierať prach.
Tatko: Vidím sa v Tebe (to hovorieva), a preto budem podporovať všetky Tvoje (s úsmevom) bláznivé nápady, áno aj finančne, verím, že dosiahneš, o čo sa snažíš! (zvyšok hovorieva skôr presne naopak)
Ona: dlhý a hlboký pohľad do očí s jej úsmevom, vzdialená odo mňa na jeden nádych.
Publikum: Smiech, potlesk a slzy.
Ja: Vedel som, že to zvládnem! Vedel som, že moja snaha nebola márna! Vedel som, že dosiahnem všetky svoje ciele a že moje presvedčenie nie je mylné a môj spôsob života skutočne FUNGUJE! Ďakujem za to, že som využil príležitosť stať sa skutočným B****... Ďakujem!
Prosím, daj mi pocítiť, že som dôležitý
Ak si to predstavíte a necháte ostatných správne pri vás pocítiť, že sú dôležití, budú vás milovať. Tým, že tú väčšina z nás píše, čo túži, aby im bolo povedané sa celá táto teória podčiarkuje. Nad ktorýmkoľvek výrokom sa stačí hlbšie zamyslieť, kde je motív a vec je jasná...
Mamka: Synček, som šťastná, že si taký, aký si. Ak chceš, budem Ti upratovať do konca života v izbe a dome utierať prach.
Tatko: Vidím sa v Tebe (to hovorieva), a preto budem podporovať všetky Tvoje (s úsmevom) bláznivé nápady, áno aj finančne, verím, že dosiahneš, o čo sa snažíš! (zvyšok hovorieva skôr presne naopak)
Ona: dlhý a hlboký pohľad do očí s jej úsmevom, vzdialená odo mňa na jeden nádych.
Publikum: Smiech, potlesk a slzy.
Ja: Vedel som, že to zvládnem! Vedel som, že moja snaha nebola márna! Vedel som, že dosiahnem všetky svoje ciele a že moje presvedčenie nie je mylné a môj spôsob života skutočne FUNGUJE! Ďakujem za to, že som využil príležitosť stať sa skutočným B****... Ďakujem!