Čo vám dal daný hudobný štýl do života?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

punk .. dal mi naozaj veľa ... proste skvelí ľudia niekedy mam pocit ako keby sme boli vsetci jedna rodina aj ked trosku viac vyznavam metal :D ale ide o to ze hip hoperi sa medzi sebou biju kkydaju na seba ja osobne mam s ,,rockovymi,, stylmi taku skusenost ze uvediem priklad ...poguje kopu ludi jeden spadne a vsetci koli tomu jednemu prestanu aby sa postavil a pogoval dalej s nimi prostee toto som zazil a je to fakt pecka ... hip hop nemusim je to sracka ... ked uz to mam takto napisat ... vypocujem si funky jazz blues (jaj ta bassgitara :P)... vsetko ... ale hip hop nie ...
hip hop je o tom hrat sa pred holkami na niecoo davat najavo ze ste viac ako oni druhí ze ste šraci ze rozpravate ako kebhy vas vypustili zo zoologickej ...
rockova hudba mi dala gitaru tiez do ktorej som sa tak zazral ze si bez svojich dvoch stalych lasok bassgitary a gitary nevem predstavit zivot ... jednoducho cokolvek robim nudim sa tak gitara .. nemam co robit gitara pridem domov gitara ... uz v skole ma kare z poslednej hodiny :D ... rocková hudba má niečo v sebe :P a dala mi veľa
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkarian »

flinstone o tomto sem presne pssal ...to o tom hiphope nemas pravdu v nicem ... hlavne ne v tom ze je to styl o tom kdo je vic .. neni to tak .. jeslti ti to tak pripadne kvuli tomu ze k tomu patri velky hadry a flexy tak si na omylu ... precti si o dva clanky nahoru co sem psal to mluvi za vse .. a ty patris mezi ty kteri o tom nevi nic a kydou nato ... sry ze to tak rikam ale je to tak ...
deaddy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deaddy »

no pridam sa ti ktori kydaju na hip-hop a nic o tom nevedia poculi mozno tie nase komercne sracky ale nic viac a z toho si spravili nazor takze stacilo nieco hovorte ked to mate preskumane... no ja pocuvam velmi vela veci ale najviac sa mi paci reggae to je taka pohoda :P to je pre mna relax a tiez metal ale ne tvrdy nemam rad ked uz to ide do tuheho... takze taky podobnejsi rocku s tou gitarou... uzas:P asi tolko a nemam velmi rad techno a tieto elektronicke styly malo veci sa mi z toho paci....
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Arkarian napísal:flinstone o tomto sem presne pssal ...to o tom hiphope nemas pravdu v nicem ... hlavne ne v tom ze je to styl o tom kdo je vic .. neni to tak .. jeslti ti to tak pripadne kvuli tomu ze k tomu patri velky hadry a flexy tak si na omylu ... precti si o dva clanky nahoru co sem psal to mluvi za vse .. a ty patris mezi ty kteri o tom nevi nic a kydou nato ... sry ze to tak rikam ale je to tak ...
poznam tuto kulturu viac ako si myslíš ... poznám plno hip hoperov ... tu na sidlisku kde byvam je ich vela a poznam ich ... mozno vy taki nieste a ani nebudte ... ale tamto su arogantní namyslení ludia co si myslia ze ked chodia jak po kaktusovej brigade a maju vymlete mozgy a rozpravaju mada faka bič jee ta ze su šraci ... nehovorim o tom ze si ide po ulici z telefonu 50 cent ... atd .... ja hovorim len to co som videl co vidim kazdy den ... takze nehovor ze neviem co to je ... chodil som s nimi dokonca vonku ...a viem čo sa tam robí kamarát si len vtedy ked máš cigu .... a ked máš na hlave LA a ked vyzerate vsetci rovnako ...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ska - radost zo zivota, energia, tam nemoze byt ani rec o nejakej depke a pod...

dnb - energia :D

funk, jazz - chill out...

neviem ci som sa vyjadril spravne na tuto temu, ale je to urcite nieco v tom zmysle :P
//inac stym pogovanim ma flinstone pravdu...ale v kazdom "Style" sa najdu ludia kkti, ktori sa potrebuju mlatit atd...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Flinstone napísal:punk .. dal mi naozaj veľa ... proste skvelí ľudia niekedy mam pocit ako keby sme boli vsetci jedna rodina aj ked trosku viac vyznavam metal :D ale ide o to ze hip hoperi sa medzi sebou biju kkydaju na seba ja osobne mam s ,,rockovymi,, stylmi taku skusenost ze uvediem priklad ...poguje kopu ludi jeden spadne a vsetci koli tomu jednemu prestanu aby sa postavil a pogoval dalej s nimi prostee toto som zazil a je to fakt pecka ... hip hop nemusim je to sracka ... ked uz to mam takto napisat ... vypocujem si funky jazz blues (jaj ta bassgitara :P)... vsetko ... ale hip hop nie ...
hip hop je o tom hrat sa pred holkami na niecoo davat najavo ze ste viac ako oni druhí ze ste šraci ze rozpravate ako kebhy vas vypustili zo zoologickej ...
rockova hudba mi dala gitaru tiez do ktorej som sa tak zazral ze si bez svojich dvoch stalych lasok bassgitary a gitary nevem predstavit zivot ... jednoducho cokolvek robim nudim sa tak gitara .. nemam co robit gitara pridem domov gitara ... uz v skole ma kare z poslednej hodiny :D ... rocková hudba má niečo v sebe :P a dala mi veľa
Suhlasim, si moj clovek, ja som taky metalovo-punkovo-rockovy clovek :P
A ako spominas.....poguje sa poguje, a ked jeden spadne tak hned ho vsetci dvihaju zo zeme......tam sa ani snazit nemusis a hned stojis a opat pogujes :D
A zazil som aj to, ze sa pogovalo o dusu.....koncert skoncil a hned vymenujes cisla s xp ludmi, sponzavas kopec super ludi a peknych holiek :oops: A dokonca sme sa na koncerte spoznali, a hned sme po koncerte s typkom isli na stanicu.....jak keby sme sa pozali roky...pokecali sme po ceste, nakoniec sme sa rozlucili, znova vymenene cisla, ze ked bude vediet o nejakom koncerte tak nam da vediet.....
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Pogujeme pogujeme, spadol som dakto mi stupil na vlasy a druhy clovek ma dvihal.Moj najhorsi zazitok z poga :D
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkarian »

Flinstone napísal:poznam tuto kulturu viac ako si myslíš ... poznám plno hip hoperov ... tu na sidlisku kde byvam je ich vela a poznam ich ... mozno vy taki nieste a ani nebudte ... ale tamto su arogantní namyslení ludia co si myslia ze ked chodia jak po kaktusovej brigade a maju vymlete mozgy a rozpravaju mada faka bič jee ta ze su šraci ... nehovorim o tom ze si ide po ulici z telefonu 50 cent ... atd .... ja hovorim len to co som videl co vidim kazdy den ... takze nehovor ze neviem co to je ... chodil som s nimi dokonca vonku ...a viem čo sa tam robí kamarát si len vtedy ked máš cigu .... a ked máš na hlave LA a ked vyzerate vsetci rovnako ...
Jo mas pravdu ze opravdu takovy jsou ... taky mam na sidlisti takovou skupinku... to sou vyhuli to je strasny... chvili jsem s nema byl a musim rict ze ve skupine si fakt pomahaji a maji se radi ale na venek je to hruza ... ale hip hop se me libi protoze tam jde o tom si hezky uzit ten text ... vetsinou je smysluplny a ma neco do sebe .. a kazdy styl ma neco takoveho protoze rikam " Sak si kazdy poslouchejte co chcete me to nevadi tak proc vam vadi ten muj styl ?" a proto "uznavam" vsechny styly ..
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Arkarian napísal:Jo mas pravdu ze opravdu takovy jsou ... taky mam na sidlisti takovou skupinku... to sou vyhuli to je strasny... chvili jsem s nema byl a musim rict ze ve skupine si fakt pomahaji a maji se radi ale na venek je to hruza ... ale hip hop se me libi protoze tam jde o tom si hezky uzit ten text ... vetsinou je smysluplny a ma neco do sebe .. a kazdy styl ma neco takoveho protoze rikam " Sak si kazdy poslouchejte co chcete me to nevadi tak proc vam vadi ten muj styl ?" a proto "uznavam" vsechny styly ..
na tom nieco bude aj mne sa lubi hip-hop koli tym textom je to fajn a niektore vedia povzbudit... pre anti-hoperov odkazujem ze nemyslim texty kde sa omielaju 3 nadavky dokola pretoze vy si myslite ze jedine o tom je hip--hip a o nicom inom.. naozaj poznam vela pesniciek kde nepadne ani jedna nadavka a su takiso kvalitne ako tie vulgarnejsie...
dalej hovorim len to ze ti hoperi co vy mate na juhu niesu taky ako ty na nasom juhu, akoze jasne ze sa najdu individua ktore zo seba robia big kingov a podobne ale ot je ich vec... ja som iny ja sa vlastne ani netvarim tak ze pocuvam hip-hop aj ked ho pocuvam... ani tak nevyzeram vdaka asi 20 centimetrovym vlasom skor na metlaka :D
presne tez nechapem co vsetkym vadi na hip-hope? tomu nechapem to je akoby som ja nadaval na klasicku hudbu pretoze to neni moj styl NEZMISEL mne je to jedno ze taky styl existuje jasne ze si to svojvolne nepustim ale predsa na to nenadavam ked mi nejako neprekaza, coze vam prekaza? pretoze sa hra v radiach? ci na diskotekach? tiez to aj chvilku trvalo nez sa tam dostal nebolo to tam hned a bez ziadnej prace tak to fakt ne...
thats all...
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Mne je čosi ako štýl pomerne.. cudzie :) ale tak snáď môžem povedať, čo mi dala HUDBA... A počúvam všetko, uši si predsa nezapchám, ale... niektoré smery/nálady som teda asi nepochopil no...

ale reggae ďakujem za to, že- som kľudnejší, vyrovnanejší :) ostrov pokoja a úsmevu, teším sa zo slnka, teším sa zo života.
SKÁčku za to, že mi plní telo rytmom a myseľ radosťou.. nedá sa vnímať len tak "mimochodom".. ovládne :)
Punku (tu už si ale vyberám, máločo sa páči), za presne to, čo kolegovia hore... energia. a hlavne ľudia :) na žiadnych iných koncertoch nemám tak silný pocit, že všetci sú tam nie každý sám,a le tak nejak.. spolu :)
Rocku... tam je to rôznorodé, ale... za atmosféru a náladu, ktorá sa mi rozleje po tele... vyjadrenie vecí, ktoré sa ja snažím ignorovať..
Metálek... máločo, ale... úprimné a silné bandy pumpujú život :)
a Chilloutík, AcidJazz, Trip-hop a spol... za to, že zaspávanie mi už pripadá viac ako pomalé sa plavenie od brehu smerom do nekonečna, než fyzický stav :)
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

DieGo a Lubos odkial ste ? :D ked z Ke ta dajte vediet dame stretko v koloseu :D

// ma byť teraz HT v koloseu niekedy
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Asi z toho nic.... :?
Ja som z Vranova, ale zijem tam kde zijem.....
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

ja Z LM :P.Kolotocovo najlepsie koncerty
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

a v lete idete na hodokvas ? alebo na nejaky festival ? :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Flinstone napísal:a v lete idete na hodokvas ? alebo na nejaky festival ? :wink:
Hodokvas je zrušený a ani sa nečudujem. Hodokvas RIP a nikdy viac sa v tej podobe nezjav.
Ja idem do Srbska na najväčší balkánsky festival EXIT.

Štýl mi nedal nič. Konkrétne texty alebo songy si viem spojiť s rôznymi vecami, ale štýl ako masa mi nedal nikdy nič. Niečo mi dali najmä konkrétne veci.
Ba... Metal mi priniesol "lásku" k fínsku a ich jazyku, ktorý som sa začal učiť. Inak nič. :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Preco je Hodokvas zruseny? :?
Inac ja by som hrozne rad niekde zasiel, ale nemozem.....inac mojim snom je ist na Rock am Ring...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:Preco je Hodokvas zruseny? :?
Inac ja by som hrozne rad niekde zasiel, ale nemozem.....inac mojim snom je ist na Rock am Ring...
mojim snom je isť na woodstock ... :D
ale uplne by mi stacilo keby mal Sevenfold koncert niekde v okoli strednej europy idem na 100% :D
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Pre mna je hudba hlavne relax, ale aj rozptylenie. Prevazne pocuvam rock, metal, ale obcas si pustim aj nieco pomalsie a posledne dost ficim na Nohavicovi. Mozno je to cudne, ale hudba ma dokaze postavit na nohy. Zlepsit mi naladu ked mi je nanic. Nevedel by som si predstavit den bez hudby
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

to Lub0$ : na Rock am ringu som bol, vrelo odporucam

inak ja som otvoreny kazdej muzike, nie vsetko ma vsak zaujme, ale rad si vypocuje nieco nove... moj olubeny styl je drum and bass, to je hudba v ktorej som sa nasiel...
...btw, ked ste tu rozoberali tu anglictinu, to je fakt vyhoda, ze sa na cloveka nalepia frazy a zlepsuje sa v angline... ja za to vdacim south parku :D
mamo4ever
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mamo4ever »

Noo.. takze moj hdobny styl mi dal do zivota hlavne klud, pri nom dokazem zabudnut na vsetky problemi, ktore ma trapia....

:D
Napísať odpoveď