Ja poldecáky nepijem... ak pijem tak z flaše.. dal som max nejaké 4 deci ale ja veľmi nepijem.. pijem pivo a rád. Tvrdému sa vyhýbam... kamarát vypil (jeho rekord) 25 poldecových vodiek.. čo nechápem, ako mohol vypiť...
za vecer nieco viac ako liter tvrdeho, 40tky
hovorim orientacne, lebo 4krat 1dcl jahody si pamatam, 2x 2dcl marhula (zatial vsetko ex) a potom 3 kola s kamaratom na balkone a ptm len tak sporadicky, s kym prislo..
tak maximum si nepametam lebo som sa prebral az na druhy den rano v posteli neviem ani ako som sa donej dostal ale ked sa pije niekde na akcii(kolečka pri bare ) ,tak neni problem prekrocit cislo 15 (0,4) väcsinou toje finska vodka alebo nejaky lepsi chlast...kentusy typu borovička za 16,- nepijem (ale to by som urcite nezniesol take mnozstvo)
chybaju mi tam litre ale nie ja som dal tak 3 deci + nejake to vinko a potom som sa rano objavil v posteli ale ako to uz nefim ... inak vobec nepijem iuba prilezitostne
tak ja toho az tak moc nedam ale kamos ked ide na diskoteku tak si vodku nepyta do poldecaka ale do umelohmotneho pollitraka na pivo, urcite viem ze vypil dva take, neviem ci bolo este nieco potom
Neviem, ešte dávnejšie na chmeľovej brigáde to bolo asi pol litra fernetu, ale alkoholické nápoje už v podstate vôbec nepijem a toto "počítanie" považujem za nezmyselné...
po tolkých prepitých nociach aby sa večer nejak dobre začal, musím si exnuť dáke dva deci vodky, na poldecáky by som bol už stratový, priemerne stiahnem jeden a pol flaše vodky za večer sám ...ale chlastanie ma už táák nebaví, neviem prečo vlastne pijem
No ja toho az tak vela nedzvladnem a napokon pijem len malokedy ale pozrite sa co dokazu spolubyvajuci. Po dvoch party nam v obyvacke pribudla takto dekoracia. 1 flasa stoji cca 12GBP velka dvacku.
Ydeno napísal:tak ja toho az tak moc nedam ale kamos ked ide na diskoteku tak si vodku nepyta do poldecaka ale do umelohmotneho pollitraka na pivo, urcite viem ze vypil dva take, neviem ci bolo este nieco potom
a to si videl, ze to vypil alebo ti "povedal"..? potom mohlo byt tak ogrcane tricko, po styroch domov a vyplach zaludka.. ak to nebolo riedene
makaveli napísal:a to si videl, ze to vypil alebo ti "povedal"..? potom mohlo byt tak ogrcane tricko, po styroch domov a vyplach zaludka.. ak to nebolo riedene
ja nevravim ze to exoval, proste si to takto popijal, a ano videl som to
Na tuto temu je tazke odpovedat kedze vecsinou si maximum tazko clovek pamata
Ale asi maximum bolo na svadbe ked som len ja s kamosom stiahol 1l Hrusky a nebolo mi absolutne nic (clovek vela papa a tancuje )
A druhe moje maximum je ze som vypil asi tak 8-10 slivky do polnoci a rano o piatej som odkeroval 40km