-
Supernatural
Amateur
-
Supernatural
Amateur
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Supernatural: Kolko ludi by si nasiel pred piatimi rokmi na tej stranke, ktoru si uviedol??? Myslim, ze ani jedneho, pretoze vtedy ani neexistovala. Vtedy sa tak zacal rozrastat Azet a vsetci sa registrovali tam. A ci je to slovenska stranka alebo nie, tak to je myslim nepodstatne, pretoze ma uzivatelske rozhranie v slovencine aj cestine, co je velka vyhoda, nehovoriac o dalsich desiatkach svetovych jazykoch, takze tam najdes ludi z celeho sveta. Myslim, ze vsetky argumenty PRE su v prospech Facebooku.
Ak ide o hladanie novych priatelov, tak to porovnavaj s Azetom. Facebook je urceny hlavne na najdenie kontaktu s tvojimi skutocnymi priatelmi a to je dost rozdiel. Facebook urcite nie je urceny na zoznamovanie s neznamymi.Supernatural napísal:Stránka neexistuje dlho, a myslím si, že je dobré, že existuje aj slovenská stránka, na ktorej môžeš hľadať nových priateľov...
-
qwerty-xyz
DO RITI PALOVEJ, ako sa ten facebook rozbehne? na opere mi ho sice otvori ale nenapisem do registracky ani hovno, v internet explorer som vypisal vsetko na registracku, odoslal napisal im svoj azetacky email,ktory mi este staaaaaaale neprisiel a nemozem sa tam nijako inak dostat. Na nervy uz su tam snad vsetci moji znami a mne nie a nie to ist. A ako sa poznam(alebo svoj PC s netom) tak to bude zase nejake chyby vypisovat ako milionkrat ked som tam siel cez explorer, treti prehladac si kvoli tomu instalovat nechcem, uz dost ze ma donutili si zalozit dajaky gmailMaki napísal:aj ja som odolaval tak 2 mesiace na vyske, ale potom ma zlomili:D a nieje to az take zle... aspon som konecne zavrhol pokec nadobro.... aj tak som tam chodil len kvoli ludom co nemaju icq....
dovolim si tvrdit ze chyba bude medzi monitorom a stolickou, no offenseqwerty-xyz napísal:DO RITI PALOVEJ, ako sa ten facebook rozbehne? na opere mi ho sice otvori ale nenapisem do registracky ani hovno, v internet explorer som vypisal vsetko na registracku, odoslal napisal im svoj azetacky email,ktory mi este staaaaaaale neprisiel a nemozem sa tam nijako inak dostat. Na nervy uz su tam snad vsetci moji znami a mne nie a nie to ist. A ako sa poznam(alebo svoj PC s netom) tak to bude zase nejake chyby vypisovat ako milionkrat ked som tam siel cez explorer, treti prehladac si kvoli tomu instalovat nechcem, uz dost ze ma donutili si zalozit dajaky gmail
-
qwerty-xyz
LJ napísal:dovolim si tvrdit ze chyba bude medzi monitorom a stolickou, no offense
-
makaveli
King
to sa da riesit napr. aj pomocou picasy a urcite to bude vo vacsej kvalite, facebook neuveritelne kurv**** tie fotky..turtlak69 napísal:som tam len kvoli fotkam, ktore pozeram v albumoch. je to rychlejsie ako keby mal dotycny poslat fotky z australie kazdemu zvalst na mail...
..a sukromie mas take ako si nastavis
-
miki690
Medium Professional
Tiez podobne ... akurat jeden druh odosielania pozvanok nejde, ale tak aj tak malokedy niekoho niekam pozyvam, hlavne nie do tych blbych aplikacii, ak ich aj nahodov zapnem... nemam to rad a tiez to ani nerobim ... inak sa mi FB cellkom paci, za tych par mesiacov co som tam registrovany som sa dostal do kontaktu s ludmi co som ich uz roky nevidel ...jackb napísal:v Operke bezi v pohode, okrem toho rozposielania pozvanok na voloviny priatelom, ktore ked sa nezobrazuje aspon nelaka tie bludy sirit dalej, zoznamu online pritatelov a obcasnym vypadkom pri "facebook tamagoči".
presne tak, je to fajn pre udrziavane kontaktov s clenmi sirsej rodiny roztrusenej po svete, ci spoluziakmi zo strednej, alebo znamymi, ktorych nema clovek moznost stretnut kazdy denmiki690 napísal:Tiez podobne ... akurat jeden druh odosielania pozvanok nejde, ale tak aj tak malokedy niekoho niekam pozyvam, hlavne nie do tych blbych aplikacii, ak ich aj nahodov zapnem... nemam to rad a tiez to ani nerobim ... inak sa mi FB cellkom paci, za tych par mesiacov co som tam registrovany som sa dostal do kontaktu s ludmi co som ich uz roky nevidel ...
-
qwerty-xyz
hop, ja mam staru operu, 9.02 myslim. V tej to neide. Ale rozbehal som to na dalsom internet exploreri neviem akej verzii, a ide to strasne rychlo (teda ovela rychlejsie ako doma na novsej verzii opery)Indigo napísal:Ja mam Operu 10 a ide super a rychlo, jedina vada je, ze mu nejde jeden sposob rozosielania pozvanok.
Teda mozno este ten chat sa nie vzdy nacita, ale to je otazne, ci to nieje celkovo facebook problem, lebo som to uz videl aj inde.