Ultimate Survival

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Tempus7
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

kali520 napísal:Kameramani maju zasoby aj vsetko ostatne a na noc odchadzaju prec a rano zase prilietaju.
Tak teraz mi je to už jasné, lebo mi bolo čudné ako vždy v noci rozprával že myslí na rodinu a to ho posilňuje ked je tak osamelý, pričom tam mal ten štáb... a on ho tam teda nemal :D

//Dunlop
Ale najskôr som si myslel že to tak robia pre ten efekt :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Nie v noci ho tam nemá... si všimni že vždy natáča sám seba s malou kamerkou a zapnutým nočným režimom :)
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

supa serial, prave pozeram (miesto ucenia na skusku), myslim ze toto cloveku da viac ako posrate predmety na vysokej skole :lol:
originali
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa originali »

sa mi tato relacia veeelmi preveelmi pacila ale ta ked som raz cez prestavku zaregistroval taku vec ze niektore situacie v tom programe boli tak pripravene zeby mohol ten vojak demonstrovat ako sa da prezit. a vadi mi aj to ze ho dajmetomu vysackuju z lietadla on spadne na zem a hned je taky hladny ze aj dajakeho chrobaka zozerie. no musim povedat ze je to jeden z tych lepsich programov
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Pre fajnsmekrov :smt047

pozerat pekne pomalicky (najlepsie pri jedle)
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

reno23 napísal:Pre fajnsmekrov :smt047

pozerat pekne pomalicky (najlepsie pri jedle)
:shock: ohhhhh tak toto je sila, a este ako mu to vystreklo z ust :o , ja by som to teda nedokazal, raz som skusal jest lucne koniky to sa este dalo lebo su male a rychlo to prehltnete ale toto az ma zatriaslo
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Skvely serial fakt sa mi to paci. Cast na sibiri ked zjedol z jaka oko a surovu pecen ste videli :D alebo dobre su v dazdovom pralese. je to dobre a fakt vela toho vie.
reno23 ma predbehol s tou larvou :) tak toto s tou tavom nema chybu posledny pohlad (som sa aj zasmial :D)
a tu nejake ochutnavky :D
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

kazdu odvysielanu cast som videl.. a som jeho fanusik uz odvtedy ako vysielali utek do legii
draco
Light Star
Light Star

daked to ale prehana s tou akcnostou, napr ked je tie surove ryby, respektive zerie trha :D ved ma noz tak nech odreze hlavu a vyberie vnutornosti normalne a nie trhat to zubami
originali
Light Star
Light Star

draco napísal:daked to ale prehana s tou akcnostou, napr ked je tie surove ryby, respektive zerie trha :D ved ma noz tak nech odreze hlavu a vyberie vnutornosti normalne a nie trhat to zubami
ta toto mas pravdu... ta on z nozom dokaze strom zrubat a nedokaze rybe hlavu odrezat?
fofofofo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fofofofo »

originali napísal:ta toto mas pravdu... ta on z nozom dokaze strom zrubat a nedokaze rybe hlavu odrezat?
Chlapci moji, podla mna dokaze len vam chce ukazat ze sa nemusite bat to surove zrat , ved aj ohnik niekedy zapaluje tym drevom , pritom ma ten jeho zapalovac vo vreci

a tu mate napriklad ukazku ze je to FAKE :)
Vlado6230
Star
Star

:shock: loool to je co ze video tie auta sa mi najviac pacia :smt082 . Ale nechapem tomu ze by to taky Fake bol, pochybujem aspon v dazdovom pralese, a pusti to bolo hadam naozaj. :?
draco
Light Star
Light Star

no to je jasne ze je to fake do istej miery, chlapik nebol nikdy vzdialeny velmi od civilizacie (az na par pripadov) a nakrucalo sa prakticky popri cestach a osadach ci podobne

no aj tak ma serial svoju nezpochybnitelnu hodnotu samozrejme no nevyzera to dobre ked napr pat minut hovori o tom ako je nebezpecne preskakovat rieku ze radsej ju prebrodit ci preplavat a vyberie taky usek co o 4 metre dalej vidiet ze je to tak 2m siroke co preskoci kazdy eins-zwei alebo si zoberie so sebou dva kokosove orechy a potom hladuje pol dna, co si nezobral viac... keby v realnom zivote clovek musi takto bojovat o zivot ta si zoberie takeho jedla co najviac, predsa nebude hladovat potom, radsej neskor ked najdem daco ine vyhodim dva orechy ako nejest pol dna :roll:

netreba zabudat ze je to serial a nie nazaj, aj tak je frajer pre mna 8)
originali
Light Star
Light Star

fofofofo napísal:Chlapci moji, podla mna dokaze len vam chce ukazat ze sa nemusite bat to surove zrat , ved aj ohnik niekedy zapaluje tym drevom , pritom ma ten jeho zapalovac vo vreci

a tu mate napriklad ukazku ze je to FAKE :)
ta toto je dost....
ved precitaj si moj prispevoj vyssie ze co som postrehol pocas prestavky- ze niektore pripady boli nafingovane aby mohol bear demonstrovat ich riesenie...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

draco napísal:keby v realnom zivote clovek musi takto bojovat o zivot ta si zoberie takeho jedla co najviac
Ked niekde stroskotas tak jedlo pri sebe nemas a ak mas tak je najlepsie ho nejest koli udrzaniu si pozitivnej moralky aby ked budes velmi hladny a nedarilo sa ti nic ulovit, tak stale mas nejake jedlo so sebou.
draco
Light Star
Light Star

kali520 napísal:Ked niekde stroskotas tak jedlo pri sebe nemas a ak mas tak je najlepsie ho nejest koli udrzaniu si pozitivnej moralky aby ked budes velmi hladny a nedarilo sa ti nic ulovit, tak stale mas nejake jedlo so sebou.
ja som myslel ze ked najdes jedlo nie ze ho treba mat zo sebou od zaciatku, napr. ked najdes nejake lesne plody, ci plane jablka a podobne ze to treba vyuzit maximalne, aby si potom mal dost stravy aj koli nalade a pocitu istoty to je dolezite
Vlado6230
Star
Star

JJ draco ma pravdu, bol niekde na ostrove a vysplhal sa tazko na palmu a s tade si zhodil 2 kokosove orechy :!: A to uz nemalco jest ani pit. Proste neviem no ale kazdy normalny clovek by si zhodil toho co najviac !!!! Si myslim.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

draco napísal:ja som myslel ze ked najdes jedlo nie ze ho treba mat zo sebou od zaciatku, napr. ked najdes nejake lesne plody, ci plane jablka a podobne ze to treba vyuzit maximalne, aby si potom mal dost stravy aj koli nalade a pocitu istoty to je dolezite
Nepochopil si. Ked stroskotam a mam v ruksaku tri konzerrvy napr tuniaka tak ho nebudem jest, ale zacnem nieco lovit alebo hladat. A to kolo tomu aby som furt mal pozitovnu moralku ze ak nieco nenajdem stale mam tie 3 konzervy.
draco
Light Star
Light Star

kali520 napísal:Nepochopil si. Ked stroskotam a mam v ruksaku tri konzerrvy napr tuniaka tak ho nebudem jest, ale zacnem nieco lovit alebo hladat. A to kolo tomu aby som furt mal pozitovnu moralku ze ak nieco nenajdem stale mam tie 3 konzervy.
ja som pochopil ale ty si napisal daco co s mojim prispevkom nejako velmi nesuvisi, rozpravame o dvoch rozdielnych veciach (jedlach), on predsa nemal nikdy so sebou jedlo od zaciatku ale si ho nasiel, ulovil a z toho vychadzam aj ja, trosku si sa zaplietol do myslienok, precitaj si este raz tie prispevky a pochopis, Vlado6230 pochopil hned takze som to napisal evidentne zrozumitelne :)

//edit kali520 stava sa :wink:
Vlado6230
Star
Star

inak kali520 ale on nema v ruksaku nic, on vzdy ide iba s 0,5 l vody,nozikom s tym zapalovacom. A keby mal tak je to tak ako vravis zacnem hladat, a ked nenajdem a uz budem skapinat tak si dam konzervu a hladam dalej co najviac prirodne a konzerva az ked pojde do tuheho... tomu chapem.
Ale my s Dracom sme tu nieco ine rozoberali :wink:

//jj vola to pazourek po cesky :D (sry to je skoro jedno)
Napísať odpoveď