Medzinárodná futbalová scéna
Medzinárodná futbalová scéna
Som nenašiel tému, kde sa rozoberajú medzištátne zápasy, výsledky slovenskej reprezentácie a podobne, tak som sa jednu rozhodol založiť.. Pozeráte zápasy slovenskej reprezentácie? Myslíte si, že postúpime na MS 2010 v Juhoafrickej republike? Sledujete turnaj 4 krajín na Cypre, ktorý práve prebieha? Momentálne SVK - UKR 2:2 v 81. minúte..
-
Marosc
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tak ten zápas sme nakoniec prehrali 3:2. Posledný gól nám dali z penalty takže sme mali trochu smolu.
Čo sa týka postupu na MS tak máme teraz dobrú pozíciu. Aj keď nás na jar čakajú ťažké zápasy, myslím že postúpime. Máme dosť perspektívne, mladé mužstvo v ktorom máme aj zopár svetových hráčov. Takže dúfam že sa im to podarí.
Čo sa týka postupu na MS tak máme teraz dobrú pozíciu. Aj keď nás na jar čakajú ťažké zápasy, myslím že postúpime. Máme dosť perspektívne, mladé mužstvo v ktorom máme aj zopár svetových hráčov. Takže dúfam že sa im to podarí.
-
Sagittarius
Guru
Re: Medzinárodná futbalová scéna
Takých tém je tu náhodou dosťSetton napísal:Som nenašiel tému, kde sa rozoberajú medzištátne zápasy, výsledky slovenskej reprezentácie a podobne, tak som sa jednu rozhodol založiť.. Pozeráte zápasy slovenskej reprezentácie? Myslíte si, že postúpime na MS 2010 v Juhoafrickej republike?
Po poslednom zápase na Cypre.. čo ja viem no? A to máme vyhrať nad Českom, znova nad Poľskom? Káder na to síce možno máme, Česi odkedy sú bez Brucknera, ide to s nimi taktiež trochu dolu vodou.. Ale myslím, že na viac ako 3. miesto v skupine sa nezmôžeme..
Zaujímavé bolo sledovať Brazília vs. Taliansko a Španielsko vs. Anglicko.. pekné zápasy, pekné góly (Robinho, Elano, Villa) - ako novinári poznamenali - po turnaji na Cypre nikto ani neštekol, všetci ospevoval tieto zápasy..
Zaujímavé bolo sledovať Brazília vs. Taliansko a Španielsko vs. Anglicko.. pekné zápasy, pekné góly (Robinho, Elano, Villa) - ako novinári poznamenali - po turnaji na Cypre nikto ani neštekol, všetci ospevoval tieto zápasy..
MS 2010 vo futbale
Slovensko to vyhra a budeme najslavnejsi medzinarodny klub na svete
Ale este maju aj na postum Francuzi alebo Anglicania!!!

Ale este maju aj na postum Francuzi alebo Anglicania!!!