Musím dať restart Pc,no po znovu spustení windowsu,mi naskocia 2 tabulky,naznačujúce,ze systém windows bola vykonaná nejaká chyba,a ze ten "Understanding Data Execution Prevention" mi niečo našlo,a bloklo to,alebo ja neviem,proste neviem čo mi to može sposobovať. Keby niekto nevedel o čo sa jedná (viď screen).
Podla mna antivírom to nie je,ani firewallom,niečo to bude v procesoch spustených,nakolko na nete som našiel,ze ...
Data Poprava prevencie (DEP) sa zabráni poškodeniu takhle pred vírusmi a ďalšie bezpečnostné hrozby, ako čo útok tým spustiť (správca) škodlivého kódu z pamäte miestach tak, že jediné okno a ďalšie programy, ktoré by mali byť užitočné. Tento druh ohrozenia spôsobí škodu tým, že viac sily, ako jeden alebo viac pamäte umiestnenie do užívania formou programu. , To bolí iné programy a šíria sa po nich, pochody, a to aj váš e-mail.Data Execution Prevention (DEP) helps prevent damage from viruses and other security threats that attack by running (executing) malicious code from memory locations that only Windows and other programs should use. This type of threat causes damage by taking over one or more memory locations in use by a program. Then it spreads and harms other programs, files, and even your e-mail contacts.
No neviem,kto mal už podobný problém,tak pls help s tým,lebo už fakt neviem kde može byť problém