Zamedzenie spustenia údajov

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Zamedzenie spustenia údajov

Príspevok od používateľa SSemteXX »

No neviem,ako s tým mám začat,takže,XP má niečo také,a volá sa to "Zamedzenie spustenia údajov" ,no,mne niekedy,raz za den,poprípade 2 až 3 krát mi PC urobí,že úplne všetko sekne,net mi padne,a ked nanho kliknem,ze si ho chcem zapnút tak nejde,nič,celý systém seknutý.

Musím dať restart Pc,no po znovu spustení windowsu,mi naskocia 2 tabulky,naznačujúce,ze systém windows bola vykonaná nejaká chyba,a ze ten "Understanding Data Execution Prevention" mi niečo našlo,a bloklo to,alebo ja neviem,proste neviem čo mi to može sposobovať. Keby niekto nevedel o čo sa jedná (viď screen).

Podla mna antivírom to nie je,ani firewallom,niečo to bude v procesoch spustených,nakolko na nete som našiel,ze ...
Data Execution Prevention (DEP) helps prevent damage from viruses and other security threats that attack by running (executing) malicious code from memory locations that only Windows and other programs should use. This type of threat causes damage by taking over one or more memory locations in use by a program. Then it spreads and harms other programs, files, and even your e-mail contacts.
Data Poprava prevencie (DEP) sa zabráni poškodeniu takhle pred vírusmi a ďalšie bezpečnostné hrozby, ako čo útok tým spustiť (správca) škodlivého kódu z pamäte miestach tak, že jediné okno a ďalšie programy, ktoré by mali byť užitočné. Tento druh ohrozenia spôsobí škodu tým, že viac sily, ako jeden alebo viac pamäte umiestnenie do užívania formou programu. , To bolí iné programy a šíria sa po nich, pochody, a to aj váš e-mail.

No neviem,kto mal už podobný problém,tak pls help s tým,lebo už fakt neviem kde može byť problém :wink:
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

skus toto mozno pomoze

Kód: Vybrať všetko

1. Click Start
2. Select Control Panel
3. Select System
4. Click the Advanced tab
5. In the Performance region select Settings
6. Click the Data Execute tab in the dialog box that opens
7. Select Turn on DEP for all programs and services except for those I select
8. Click Add.
9. The open dialog box will open. Browse and select your application.
10. Click Open
11. Click Apply
12. Click Ok
13. Reboot
SSemteXX
Guru
Guru

Ked dám Open,tak mi skocí tabulka,kde musím vybrať program s príponou .exe :roll:
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

SSemteXX
Guru
Guru

Prikladám mám XP+SP3 :wink:
Prílohy
bez_názvu.JPG
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

edituj boot.ini
[boot loader]
timeout=0
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /noguiboot /execute=AlwaysOff
SSemteXX
Guru
Guru

Cyrus666 napísal:edituj boot.ini
[boot loader]
timeout=0
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /noguiboot /execute=AlwaysOff
No napísal som to,a pocítac sa mi zapne,a hned restartne,som musel surovo reinstall win :roll:

Uz ma to zacína drbat,ze vzdy mi sekne pc :x
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

SSemteXX napísal:No napísal som to,a pocítac sa mi zapne,a hned restartne,som musel surovo reinstall win :roll:

Uz ma to zacína drbat,ze vzdy mi sekne pc :x
ono si to nemal cele opisat, to je jasne , ze ti nesiel potom nabootovat, stacilo pridat /execute=AlwaysOff viac na http://support.microsoft.com/kb/875352 a a pozri si clanok Celosystémová konfigurácia Zamedzenia spustenia údajov
SSemteXX
Guru
Guru

Schyl2o napísal:ono si to nemal cele opisat, to je jasne , ze ti nesiel potom nabootovat, stacilo pridat /execute=AlwaysOff viac na http://support.microsoft.com/kb/875352 a a pozri si clanok Celosystémová konfigurácia Zamedzenia spustenia údajov
Ovkej,dik moc,más u mna K+ 8)
Napísať odpoveď