na akom rozliseni?? ja na mojom notasi kde mam HD2400 mi ide na maxmalnych 1024x768 FPS kolo 22. a to je nesekave hranie a je podstatny rozdiel medium a maximum skus a uvidis utiahne ti toGothaR napísal:1). Taktiez optimalizacia bola zvladnuta velmi dobre, hru som si plynulo uzil na 8600GT 256 MB na strednych detailoch. Vsetko bez jedineho seknutia a pritom hra vyzerala dost dobre.
F.E.A.R. 2: Project Origin
-
berija111
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
James13579
Star
-
James13579
Star
-
Šu-Do
Redeemer
ako som uz pisal na predoslych stranach, nie je problem si najst na nete aktualne DX, popripade je to uz aj v nainstalovanej hre...Shark_360 napísal:Cavte. Mohli by ste mi prosim vas upnut dllko X3DAudio1_5.dll? Dako mi chyba pri hre. Reinstall nepomohol.
rozbal to do system32
- Prílohy
-
- X3DAudio1_5.rar
- (13.21 KiB) 124 stiahnutí
-
James13579
Star
SPOILER!!!
Ja som to pochopil tak, ze tesne pred koncom bola ta zena (mam pocit, ze to nebola Alma, pretoze ona je male dievcatko a na konci bola zena, alebo je to Alma z buducnosti?) v polohe ako pri sexe, no a potom sa ukazala tehotna a ruku si dala na brucho, co by mohlo naznacovat, ze hrac je otcom dietata.
-
James13579
Star
Ty si sa mudry nenarodil a mam pocit ze si porodnikovi este aj vypadol z ruk a buchol si hlavu o stol a potom o zem.
Skus troska zapojit rozum a ked to nepomoze, tak si oznac ten text v poli citacia.
PS: je to kvoli tomu aby tu takito egoisti ako si ty nekazili hru ostatnym, ktori ju este nedohrali.
Skus troska zapojit rozum a ked to nepomoze, tak si oznac ten text v poli citacia.
PS: je to kvoli tomu aby tu takito egoisti ako si ty nekazili hru ostatnym, ktori ju este nedohrali.
-
James13579
Star
-
lekoklatik
VIP
Kto kce vedieť či sa hru kúpiť oplatí, myslím že táto video recenzia je tomu v celku nápomocná. Mám na mysli pri výbere. Ja osobne s ňou súhasím. Síce som hral len demo ale potvrdzujem veru. Nejdem ani Ťahať. 12GB? ee
http://games.tiscali.cz/reviews/fear-2-vid/
http://games.tiscali.cz/reviews/fear-2-vid/
-
Šu-Do
Redeemer
nj, s recenziou suhlasim.. velmi jednoducha hra.. ale prostredie je super.. mam rad ten pocit, ked iba vidim (napriklad v metre), na svetlo, ked je diera v zemi... a ked sa dostanem von je to este lepsie.. hh.. inak uzatvorene prostredie atd... hratelnost je jednoducha, hram to na strednej urovni.. zabili ma 2x a aj to, ked pri mne odstrelili plynovu bombu.. inak najhorsie to bolo (zatial.. som len v 6 kapitole) v pivnici, kde bolo vidiet aj v recenzii tych bielych ujov... bavi ma ked pekne rozstrielam vojakov.. sere ma, ked je väcsia prekazka, ako su ti roboti, alebo tazko obrneny vojaci, ci dokonca sniperi... ked iba idem zkrz mapu je to fajn..
no ale atmosferou sa to na jednotku zial nechyta.. 
-
Šu-Do
Redeemer
SPOJLEEEER
posledna kapitola bola dost dost kratka.. koniec dost slaby, jednoznacne si nechali otvorene dvere pre dalsie pokracovanie.. osobne som cakal nejaky iny sposob boja na konci a nie iba toto... tak ci tak.. pribehu nechapem od prveho FEARu, len tak chodim a zabijam.. a tento FEAR, tak ako predosle.. paradna akcia.. strielacka, tu uz aj viac krvi, ale nie je to ono... je to iba bezducha strielacka a top one ako hororova hra je stale u mna DOOM 3, second = Condemned.. ma 15 uz tehotna, by ma zaujimalo kto ju nabuchal.. alebo potom zrejme bola nejako umelo... ak je tu niekto, kto tomu pribehu chape tak ok... inak kde bol Paxton Fettel ?? vsak aj v DD ostal zit.. ten bol super...
no u mna ma tato hra 6/10.. BTW, nechapem, ci ma naozaj chcela znicit abo co, mozno ma ona moje (Becketove) dieta... uehm, na konci bola ina.. a ani som nechapal celu hru, preco vlastne po mne ide ako pes po udenom