F.E.A.R. 2: Project Origin

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
berija111
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

GothaR napísal:1). Taktiez optimalizacia bola zvladnuta velmi dobre, hru som si plynulo uzil na 8600GT 256 MB na strednych detailoch. Vsetko bez jedineho seknutia a pritom hra vyzerala dost dobre.
na akom rozliseni?? ja na mojom notasi kde mam HD2400 mi ide na maxmalnych 1024x768 FPS kolo 22. a to je nesekave hranie a je podstatny rozdiel medium a maximum skus a uvidis utiahne ti to :-)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hral som to v nativnom - 1280x800, skusal som aj maximum, ale to islo tak odhadom na 20 fps a miestami som videl, ze karta nestiha. A rozdiel oproti medium som velky nevidel, tak som to tak nechal, preferujem plynulost nad mnozstvom detailov :)
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Cavte. Mohli by ste mi prosim vas upnut dllko X3DAudio1_5.dll? Dako mi chyba pri hre. Reinstall nepomohol.
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

Shark_360 napísal:Cavte. Mohli by ste mi prosim vas upnut dllko X3DAudio1_5.dll? Dako mi chyba pri hre. Reinstall nepomohol.
Ved si nainstaluj najnovsi directx
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

Shark_360 napísal:Cavte. Mohli by ste mi prosim vas upnut dllko X3DAudio1_5.dll? Dako mi chyba pri hre. Reinstall nepomohol.
tiez som mal ten problem ale v instalacke je aj zlozka DirectX, tam spusti setup a potom to pojde.
James13579
Star
Star

Ma verzia TL vlastnu instalacku ? alebo taka ista ako od verzie DiE?
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

No, ja nemam originalku a mam tu verziu, kde je iba akasi rozbalovacia instalacka, kde DX neni...Nemohli by ste mi upnut aspon tu verziu dirctu a poslat PMkou link???
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

jaj ospravedlnujem sa.. neni to v instalacke ale v zlozke kde je nainstalovana hra...ja to mam v
D:\_Games\FEAR 2 Project Origin\Support\DirectX9

a tam treba spustit setup
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

verzia TL je bez cracku bez vsetkeho musite si sosnut neviem ci tu mozem dat link najskor nie :-) tak keby nieco napiste SS a ja vam poslem link je to celkom jednoduche :-)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ako som uz pisal na predoslych stranach, nie je problem si najst na nete aktualne DX, popripade je to uz aj v nainstalovanej hre...
rozbal to do system32
Prílohy
X3DAudio1_5.rar
(13.21 KiB) 124 stiahnutí
James13579
Star
Star

///GothaR: SPOILER!!

Teraz som to dohral a musim povedat ze som nepochopil koniec. Kto mi to vysvetli? konci to tak ze mi ta alma da moju ruku na jej stehno. A potom nejaka nastane grimasa. Kto mi vysvetli lebo som tomu nepochopil
Gothar
Moderátor
Moderátor

SPOILER!!!

Ja som to pochopil tak, ze tesne pred koncom bola ta zena (mam pocit, ze to nebola Alma, pretoze ona je male dievcatko a na konci bola zena, alebo je to Alma z buducnosti?) v polohe ako pri sexe, no a potom sa ukazala tehotna a ruku si dala na brucho, co by mohlo naznacovat, ze hrac je otcom dietata.
James13579
Star
Star

to GothaR: ty chu*o preco mi mazes moje prispevky? ziadny clovek sa nenarodil mudry tak mi laskovo povedzte ako to skoncilo lebo som tomu koncu nepochopil.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ty si sa mudry nenarodil a mam pocit ze si porodnikovi este aj vypadol z ruk a buchol si hlavu o stol a potom o zem.
Skus troska zapojit rozum a ked to nepomoze, tak si oznac ten text v poli citacia.
PS: je to kvoli tomu aby tu takito egoisti ako si ty nekazili hru ostatnym, ktori ju este nedohrali.
James13579
Star
Star

ok moja chyba to som netusil ze tam je nieco napisane sorry
Gothar
Moderátor
Moderátor

Aspon ze tak, ale nezvykaj si, ze tu budes verejne urazat clenov fora.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Kto kce vedieť či sa hru kúpiť oplatí, myslím že táto video recenzia je tomu v celku nápomocná. Mám na mysli pri výbere. Ja osobne s ňou súhasím. Síce som hral len demo ale potvrdzujem veru. Nejdem ani Ťahať. 12GB? ee

http://games.tiscali.cz/reviews/fear-2-vid/
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nj, s recenziou suhlasim.. velmi jednoducha hra.. ale prostredie je super.. mam rad ten pocit, ked iba vidim (napriklad v metre), na svetlo, ked je diera v zemi... a ked sa dostanem von je to este lepsie.. hh.. inak uzatvorene prostredie atd... hratelnost je jednoducha, hram to na strednej urovni.. zabili ma 2x a aj to, ked pri mne odstrelili plynovu bombu.. inak najhorsie to bolo (zatial.. som len v 6 kapitole) v pivnici, kde bolo vidiet aj v recenzii tych bielych ujov... bavi ma ked pekne rozstrielam vojakov.. sere ma, ked je väcsia prekazka, ako su ti roboti, alebo tazko obrneny vojaci, ci dokonca sniperi... ked iba idem zkrz mapu je to fajn.. :) no ale atmosferou sa to na jednotku zial nechyta.. :(
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

No tak som si teraz povedal ze uz to mam nejakych 5 dni v kompe ze to skusim pustit, asi som zvolil nevhodny cas =D tak prvych 40 sekund a mam dost , hned v tom aute :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

SPOJLEEEER
posledna kapitola bola dost dost kratka.. koniec dost slaby, jednoznacne si nechali otvorene dvere pre dalsie pokracovanie.. osobne som cakal nejaky iny sposob boja na konci a nie iba toto... tak ci tak.. pribehu nechapem od prveho FEARu, len tak chodim a zabijam.. a tento FEAR, tak ako predosle.. paradna akcia.. strielacka, tu uz aj viac krvi, ale nie je to ono... je to iba bezducha strielacka a top one ako hororova hra je stale u mna DOOM 3, second = Condemned :).. ma 15 uz tehotna, by ma zaujimalo kto ju nabuchal.. alebo potom zrejme bola nejako umelo... ak je tu niekto, kto tomu pribehu chape tak ok... inak kde bol Paxton Fettel ?? vsak aj v DD ostal zit.. ten bol super... :P no u mna ma tato hra 6/10.. BTW, nechapem, ci ma naozaj chcela znicit abo co, mozno ma ona moje (Becketove) dieta... uehm, na konci bola ina.. a ani som nechapal celu hru, preco vlastne po mne ide ako pes po udenom
Napísať odpoveď