v prvom rade sa ospravedlnujem za nazov prispevku, naozaj cez slzy to nedokazem inak nazvat...
Je mi to az trapne a pevne som veril, ze nikdy na hojka v tejto sekcii nebudem musiet prispievat, ale stalo sa, a potrebujem to nejak vyriesit, prosim, nejake stupidne odpovede nepotrebujem, som najma obmedzeny casom, kedze dnes je valentin a naozaj nedokazem zaspat, tak sa pokusim sem vypisat. V pripade, ak by niekto chcel poslem telefon na mna a prosim nech mi zavola, poradi aj cez telefon, lebo som zufaly... Dakujem!
Takze, predom ako vzdy, mam 20, takmer uz 21 rokov, ona - moja frajerka, bude mat pomaly 19 rokov... Sme spolu asi rok aj nieco... Spoznali sme sa uplne nahodou a mali sme medzi sebou (predstava MALI SME ma zabija
Pozname sa teda vyse roka, obcas som u nich aj prespal (to bola asi najvacsia chyba v mojom zivote), proste vsetko klapalo ako malo, zatial aj klape, moja vysnivana predstava idealneho vztahu v celom zivote. Mal som viac bab, ale vsetko kratko, a toto naozaj anjelik na zemi....
Podme k veci, ako som pisal, obcas som u nich prespaval, no v osudny den som bol uz u nich doma, bola len jej mamina doma... Ona mala prist zo skoly, no volala, ze bude meskat, tak som bol ochotny, ze teda pojdem pre nu, mam auto (zimne gumy ved), tak preco tam bude mrznut? Bolo to necelych 10 kilomeotrov... Bolo nieco poobede okolo 6 hodin, mala meskat cca hodinku... No vtedy ma dost prekvapil nazor jej matky, zahrala to sice, ze snezi a nech sa mi daco nestane, autobus ju bezpecne dopravi domov... Povedala, ze nech pre nu nejdem, nieco sa mi stane a kto bude potom vinovaty, ze nie vzdy musim skakat ako bude kvoli jej dcere treba, opat udivenie trochu...
Povedal som si, hm co ked ma pravdu, tak sme ako vzdy prijemne kecali. A zacala mi zrazu davat cudne otazky, ze ako velmi si s jej dcerou viem predstavit buducnost, pripadne zivot a tak... Sedeli sme na gauci a ona povedala, ze ju dost boli chrbat z roboty, ked cely den sedi za papiermi, ci jej nemozem spravit masaz. Vravim preco nie, a pomyslel som si na moju, ze aku ma super matku a ako dobre s nou vychadzam...
No ako som ju jemne masiroval, povedala, ze to mam asi v rukach a necuduje sa svojej dcere, ked na mna tak leti... Zrazu zacala po chvilke ticha a mojej masazi pocas masaze vydavat uvolnujuce zvuky?
Takze, problem je taky... Nikto sa to nedozvie, stalo sa to pred dvoma tyzdnami, no ja uz s tym nedokazem spavat zit, v kuse ma to zerie, frajerka uz aj nieco na mne mozno zbadala, matka jej sa robi, ze nic, dokonale to z nej vyprchalo... No, dnes je valentin, nechcem zit s tym pocitom v sebe, nedokazem to udrzat. Preto vas prosim, ako to mam mojej milej vysvetlit, neviem co jej poviem, predstava, privitat na valentina svoju lasku slovami "matku som ti je*al" ma zabija ale proste nemozem to v sebe drzat. Jej matka je naozaj atraktivna, ma malo po 40tke...
Neviem ako sa zachova, co spravi, co ak to povie otcovi? Chcem mat uprimny vztah, nechcem ju donekonecna klamat. Co si pomysli o svojej matke??? Mam sa radsej predtym poradit s jej matkou o tom? A co ked ona povie, ze v ziadnom pripade? Mam sa s nou z nejakeho dovodu rozist? Ale ja ju stale lubim, to sa jednoducho neda... Prosim poradte co mam robit, som zufaly a dnes to chcem zo seba pred frajerkou dostat von. Budem s nou okolo stvrtej poobede... U nich doma ako vzdy...
DAKUJEM VAM VSETKYM ZA RADY, cislo poslem privatne ak mate nejake rozumne riesenie a vazne ma to vsetko mrzi
Vdaka!
//GothaR: zmeneny nazov