CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

f

Príspevok od používateľa Dinoso »

a čo tak skúsiť dať spawn protection na celé prvé kolo?

omg čo za lamku mi dáva stále k-?? nech sa aspoň prizná, neboj sa nezbijem ťa :D

Blazer,keby si náhodou vedel,kto mi dáva k- opýtaj sa aký ma obvod ruky :D:D:D:D:D
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Uplne suhlasim s banovanim stupidnych TK na zaciatku mapy...Kick by som daval aj za taku vec ako je hodenie 2x flash ked vsetci CT utekaju z nuke spawn dolava...vcera to robil jeden hrac snad 10x...a vobec vsetky dementnosti by som kickoval ako hovori leko, plne s nim suhlasim ak si niekto chce robit taketo srandy nech si hraje s botmi local game, ale na hojku by sa to trpiet nemalo...
Inak musim pochvalit nakazznicka ze vcera pocas hry si plnil svoju pracu naozaj dobre, a snazil sa zo vsetkych sil aby sa hralo v pohode
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Nie som jediny, kto uz urgentne ziada BAN pre hraca "v3duc!" za neustale kempenie. Prosim, podte niekto z adminov na server a aspon ho kicknite, to sa uz neda!
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Nj ten hráč dosť často kempí čo som videl , a dosť nepríjemne , niekedy aj celé kolo na jednom mieste , ale hneď ban za kempenie :?: Mu musí nejaký admin dohovoriť , kicknúť ho , poslapovať , mal by to už ale pochopiť podla mňa ..
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Najvacsia sranda je ked isty malboro ma wh (spectatory vedia :)) a normalnym hracom nadava ze maju cheaty :-D
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

BX tak nejak :lol:
the-witcher
Novice
Novice

Príspevok od používateľa the-witcher »

to je asi non-steam ze?

//autoeditácia príspevku ( 15 Feb 2009, 12:59 )
mne sa tam neda pripojit...mate daky zastarali server ci co...dake protocoly nesu tam v poradku :D ale vy to mate asi non-steam takze asi preto
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

f

Príspevok od používateľa Dinoso »

witcher nie je tam protocol 48 :cry:
PsychoS
Professional
Professional

ok

Príspevok od používateľa PsychoS »

OK teda tak si posvietime na v3duceho. Thx za tip
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

hmmm...mam staznost...

preco ostali bez povsimnutia adminov dema, ktore sme sem na forum dali???...naco sa snazime o cisty server (ak sa tam nenachadza admin) ked aj tak nedostanu ban...

ziadam o napravu...dakujem
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

sry vsimol som si ich dnes a 1 ban som dal, ten druhy ma nejak vela IPciek, nechcel som zabanovat niekoho ineho. Kazdopadne dik za pomoc
PsychoS
Professional
Professional

award

Pepo ja davam bany len priamo na bojovom poli. Mena ktore tu zverejnujes aj s videami si zapisujem a ked sa objavia na servery v mojej pritomnosti tak to hned specujem ci je to tak. Ale dakujem ze sem davas tipy. Cenim si to.

//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 11:24 )
Ja sa asi ziadneho AWARDU nedockam. :cry: Ale ja si raz zoberem tyzden dovolenku a potom vam ukazem :D si poriadne zamaniacim.
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Pridávam zopár "TroubleMakers"... úmyselné TK...dostali BAN na 50min, ale podla mňa je to dosť small trest....ich nicky: Vagabund Navzdy - SVK , Rishkooo...bol ešte jeden, ale ten som si nezapamätal :? Dúfam že s nimi bude naložené ako sa patrí :wink:
PsychoS
Professional
Professional

Majro

Majro co si sa zblaznil? ako mozes dat 8/3 TK. Za to raz mozes dostat aj permanent ak to niekto uvidi. Troska sa krot
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zvysil som bany pri tych TK na 7 dni, snad budu mat cas rozmyslat.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

neni to trochu moc ?....raz sa mi stalo ze som neumyslene sejmul spolu s CT aj 3och hostdžov a dostal som 50 min ban...to mi nevadilo sak toko vydrzim ale 7 dni ?...slo by aspon pri podobnych "extremnych" pripadoch ako sa mne postastil po dohode s adminom zrusit ban ?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Po dohode s adminom. Problém je v tom že admin na servery v prítomnosti TK nebol a tak nevie či hovorí hráć pravu alebo si vymýšľat pretože nekce čakať. Keď na servery sme tak je to iné. to atutomatické TK je podľa mňa na sedem dní doba, počas ktorej by ste si mali zvážiť či budete bezdôvodne hádzať granáty všade kde sa pošťastí, strielať bezhlavo všade naokolo a hlavne nesledovať radar a tak dávať svojich spoluhráčov čo je na servery dosť časté. Nevravím že mne raz za čas neujde ale určite menej ako každému z vás. A čo je na tomto všetko najkrajšie? že ten automatický TK počíta aj rany ktoré nezabíjajú. Proste pokiaľ dáš ranu za nvm koľko HP počíta to ako TK alebo TA nvm. A tak sa konečne odnaučíte zbytočních TA pred reštartom. Pretože to ma skutočne serie asi najviac v poslednej dobe na hojk servery. Uvedomte sa.
7 dní je akurát. Naučíte sa hrať...
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

PAIN napísal:neni to trochu moc ?....raz sa mi stalo ze som neumyslene sejmul spolu s CT aj 3och hostdžov a dostal som 50 min ban...to mi nevadilo sak toko vydrzim ale 7 dni ?...slo by aspon pri podobnych "extremnych" pripadoch ako sa mne postastil po dohode s adminom zrusit ban ?
Samozrejme že to neúmyselné sa dá nejako vybaviť, hádam tu bude pár svedkov ktorý sa ťa zastanú že to boli náhody...ale vravím, včera hento boli čisté zámery, 4-5 hráčov dal ten Rishkooo za CT team, a 2-3 dal ten Vagabund...v Jednom Rounde Obaja...a ten Majro či kto je to má dynamic IP tuším....
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Pri tomto by som rad upozornil na HEcka, ze nie vzdy sa to podari hodit na vybornu. Napr. ked ktosi blokuje, trafite ho do hlavy a granat zmeni smer.
Za granaty ja davam automaticky FORGIVE. Myslim si, ze je to fer. Ak vsak hodi granat pod nohy, uplne umyselne, trestam.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ja som asi jediny co som pochopil, alebo co ? :) 7 dnovy BAN dostali iba Rishko a Vagabund, vsetko ostatne zostava po starom, teda ked budete mat 3/3 v ATACu, mate 50 minutovy BAN :)
Zamknuté