Uplne suhlasim s banovanim stupidnych TK na zaciatku mapy...Kick by som daval aj za taku vec ako je hodenie 2x flash ked vsetci CT utekaju z nuke spawn dolava...vcera to robil jeden hrac snad 10x...a vobec vsetky dementnosti by som kickoval ako hovori leko, plne s nim suhlasim ak si niekto chce robit taketo srandy nech si hraje s botmi local game, ale na hojku by sa to trpiet nemalo...
Inak musim pochvalit nakazznicka ze vcera pocas hry si plnil svoju pracu naozaj dobre, a snazil sa zo vsetkych sil aby sa hralo v pohode
Nie som jediny, kto uz urgentne ziada BAN pre hraca "v3duc!" za neustale kempenie. Prosim, podte niekto z adminov na server a aspon ho kicknite, to sa uz neda!
Nj ten hráč dosť často kempí čo som videl , a dosť nepríjemne , niekedy aj celé kolo na jednom mieste , ale hneď ban za kempenie Mu musí nejaký admin dohovoriť , kicknúť ho , poslapovať , mal by to už ale pochopiť podla mňa ..
//autoeditácia príspevku ( 15 Feb 2009, 12:59 )
mne sa tam neda pripojit...mate daky zastarali server ci co...dake protocoly nesu tam v poradku ale vy to mate asi non-steam takze asi preto
preco ostali bez povsimnutia adminov dema, ktore sme sem na forum dali???...naco sa snazime o cisty server (ak sa tam nenachadza admin) ked aj tak nedostanu ban...
Pepo ja davam bany len priamo na bojovom poli. Mena ktore tu zverejnujes aj s videami si zapisujem a ked sa objavia na servery v mojej pritomnosti tak to hned specujem ci je to tak. Ale dakujem ze sem davas tipy. Cenim si to.
//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 11:24 )
Ja sa asi ziadneho AWARDU nedockam. Ale ja si raz zoberem tyzden dovolenku a potom vam ukazem si poriadne zamaniacim.
Pridávam zopár "TroubleMakers"... úmyselné TK...dostali BAN na 50min, ale podla mňa je to dosť small trest....ich nicky: Vagabund Navzdy - SVK , Rishkooo...bol ešte jeden, ale ten som si nezapamätal Dúfam že s nimi bude naložené ako sa patrí
neni to trochu moc ?....raz sa mi stalo ze som neumyslene sejmul spolu s CT aj 3och hostdžov a dostal som 50 min ban...to mi nevadilo sak toko vydrzim ale 7 dni ?...slo by aspon pri podobnych "extremnych" pripadoch ako sa mne postastil po dohode s adminom zrusit ban ?
Po dohode s adminom. Problém je v tom že admin na servery v prítomnosti TK nebol a tak nevie či hovorí hráć pravu alebo si vymýšľat pretože nekce čakať. Keď na servery sme tak je to iné. to atutomatické TK je podľa mňa na sedem dní doba, počas ktorej by ste si mali zvážiť či budete bezdôvodne hádzať granáty všade kde sa pošťastí, strielať bezhlavo všade naokolo a hlavne nesledovať radar a tak dávať svojich spoluhráčov čo je na servery dosť časté. Nevravím že mne raz za čas neujde ale určite menej ako každému z vás. A čo je na tomto všetko najkrajšie? že ten automatický TK počíta aj rany ktoré nezabíjajú. Proste pokiaľ dáš ranu za nvm koľko HP počíta to ako TK alebo TA nvm. A tak sa konečne odnaučíte zbytočních TA pred reštartom. Pretože to ma skutočne serie asi najviac v poslednej dobe na hojk servery. Uvedomte sa.
7 dní je akurát. Naučíte sa hrať...
PAIN napísal:neni to trochu moc ?....raz sa mi stalo ze som neumyslene sejmul spolu s CT aj 3och hostdžov a dostal som 50 min ban...to mi nevadilo sak toko vydrzim ale 7 dni ?...slo by aspon pri podobnych "extremnych" pripadoch ako sa mne postastil po dohode s adminom zrusit ban ?
Samozrejme že to neúmyselné sa dá nejako vybaviť, hádam tu bude pár svedkov ktorý sa ťa zastanú že to boli náhody...ale vravím, včera hento boli čisté zámery, 4-5 hráčov dal ten Rishkooo za CT team, a 2-3 dal ten Vagabund...v Jednom Rounde Obaja...a ten Majro či kto je to má dynamic IP tuším....
Pri tomto by som rad upozornil na HEcka, ze nie vzdy sa to podari hodit na vybornu. Napr. ked ktosi blokuje, trafite ho do hlavy a granat zmeni smer.
Za granaty ja davam automaticky FORGIVE. Myslim si, ze je to fer. Ak vsak hodi granat pod nohy, uplne umyselne, trestam.
Ja som asi jediny co som pochopil, alebo co ? 7 dnovy BAN dostali iba Rishko a Vagabund, vsetko ostatne zostava po starom, teda ked budete mat 3/3 v ATACu, mate 50 minutovy BAN