Zdravim ,ešte v lete sa mi stalo že som si vypral mobil lebo som nepozrel vrecka. Vybral som ho dal som ho nabit a nic. Dneska čo už prešlo asi pol roka tak som ho dal nabiť (sony ericsson K550i) a hore take zrkadielko svieti na cerveno foto dole.Ja len ci sa s tym da nieco robit ked to svieti ...
Nejake tipy ze co s tym ked vobec.
No neviem ci to este bude fungovat, lebo kamaratovi co spadol mobil do zachoda,tak asi po 15 sekundach ho vybral a uz tiez vobec nefungoval.Isiel s nim do orange a tam mu vymenili jednu suciastku, zial uz si nespomeniem ako sa volala. A potom mu uz mobil isiel v pohode az do dnes
plasmon napísal:No neviem ci to este bude fungovat, lebo kamaratovi co spadol mobil do zachoda,tak asi po 15 sekundach ho vybral a uz tiez vobec nefungoval.Isiel s nim do orange a tam mu vymenili jednu suciastku, zial uz si nespomeniem ako sa volala. A potom mu uz mobil isiel v pohode az do dnes
mne taktiez padol do hajzla Sony Ericsson no isiel
ked to pri napichnuti na kabel sustavne svieti tak pravdepodobne tam bude nieco skratovane..sony-ericsonom ta diodka svietila (blikala) ked bol mobil ped vybitim..alebo svietila ak ste nudzovo este chceli zapnut mobil..takze podla mna bude tam nejaky skrat..
Podla mna bude doska v prdeli...pozri este PH indikator ale uvazoval by som skor nad rozpredanim zvysnych suciastok pokial to ma aku-taku cenu, pretoze oprava (vymena) komplet dosky ta vyjde dost draho.
mne padol telefon do potoka asi na 10 minut vibra l som ho a asi po tiždni zapol a svieťil ako debil tak som ho dal do opravi a bol tam odpalini softver či keri andel ale stalo bi to vac ako celi mobil
xxxx223 napísal:mne padol telefon do potoka asi na 10 minut vibra l som ho a asi po tiždni zapol a svieťil ako debil tak som ho dal do opravi a bol tam odpalini softver či keri andel ale stalo bi to vac ako celi mobil
No pana, ina perla tento prispevok. Odpaleny software, tak to je ina vec. Som ani netusil, ze nieco take voda dokaze
Prepac s tym uz nic neurobis to ze svieti ked je slaba bateria tak to blika ak sa pral dlho to sa ti neoplati davat ani do opravi vinde ta to viec ako novy mobil
Hahhahhaa, to je sranda ! Inak, podla toho co tu pisete je to nejak individualne - analfabetom ide aj ked je vo vode dva roky, ostatku vobec uz po par sekundach... cudne.