Druha sanca?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Eidos napísal:Ako prve, odporucila by som pozriet si vsetky teenagerske filmy kde decka odchadzaju po strednej na vysku. Vsetky filmy maju na 95% rovnaku story - na vyske sa zacina novy zivot.
A je to skutocne tak.
Zatial, co si 2 roky (od jej 18-tich, co je skutocne velmi nizky vek) bol ty jej jedinym celym svetom, odrazu sa jej otvorili oci a objavuje nejaky novy, neznamy. A nechce sa tomu branit. Teraz ju to uplne pohlcuje, unasa - je tam skutocne tolko toho noveho. A to nie je iba zivot na intraku. Su to predovsetkym novi ludia s tymi istymi zaujmami, novy sposob ucenia, profesori, ktori maju svoje nalady, nahananie sa po knizniciach, xeroxoch, vymienanie poznamok, skript, bezanie na autobus... Si myslis, ze sla na vysku si sunky valat a tebe prezvanat? To prezvananie (nic v zlom, ale je to desna otrava a je to strasne detinske) je pre nu teraz zatazou. Ona ma plnu hlavu inych starosti ako mysliet neustale na teba a 10x ti na den prezvonit.

Mili Stanley30 a ostatni chlapci, ak sa vam zda, ze vasim frajerkam po nastupe na vysku "zadrbava", tak sa prihlaste na tu vysku tiez.

A zaver tohto vsetkeho - dievca sa osamostatnuje a preto robi aj blbosti. Len tak moze aj dospiet. Ty ju chces vlastnit a tak z nej spravit "nedonosene dieta". Nebran jej v dospievani.
A ta druha sanca - musis mat chladnu hlavu a sledovat kazdy signal.
preco mam pocit ze nejako moc obhajujes svoje pohlavie ? :roll:
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

cORP. napísal:preco mam pocit ze nejako moc obhajujes svoje pohlavie ? :roll:
Si myslím že je snáď dobré počuť aj názory dievčat, a nie len čítať to ako sa stále lutuješ... A mne nezadrbalo, to si vyprosím.... chybu na tom čo sa stalo máš aj ty..ale to tu akosi "Davidko" neuvádzaš... :evil:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Je to vzajomne ... dost casto sa stava ze clovek sa po odchode na vysku zmeni.
Ci uz ukludni, alebo ozije, Je to proste obrovska zmena v zivote. Spoznas uplne nove okolie, uplne novych ludi, v niektorych pripadoch nove mesto, niekedy novy stat.
Proste je to obrovska zmena ktora sa odzrkadli na kazdom. Vsimol som si to na sebe aj na ostatnych.
Niekto sa ukludni a "zmudrie" niekto zlenivie a sere na vsetko niekto zacne zit nocnym zivotom a niekto podlahne alkoholu a narkotikam.
Stanley30
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Stanley30 »

Eidos napísal:Ako prve, odporucila by som pozriet si vsetky teenagerske filmy kde decka odchadzaju po strednej na vysku. Vsetky filmy maju na 95% rovnaku story - na vyske sa zacina novy zivot.
A je to skutocne tak.
Zatial, co si 2 roky (od jej 18-tich, co je skutocne velmi nizky vek) bol ty jej jedinym celym svetom, odrazu sa jej otvorili oci a objavuje nejaky novy, neznamy. A nechce sa tomu branit. Teraz ju to uplne pohlcuje, unasa - je tam skutocne tolko toho noveho. A to nie je iba zivot na intraku. Su to predovsetkym novi ludia s tymi istymi zaujmami, novy sposob ucenia, profesori, ktori maju svoje nalady, nahananie sa po knizniciach, xeroxoch, vymienanie poznamok, skript, bezanie na autobus... Si myslis, ze sla na vysku si sunky valat a tebe prezvanat? To prezvananie (nic v zlom, ale je to desna otrava a je to strasne detinske) je pre nu teraz zatazou. Ona ma plnu hlavu inych starosti ako mysliet neustale na teba a 10x ti na den prezvonit.

Mili Stanley30 a ostatni chlapci, ak sa vam zda, ze vasim frajerkam po nastupe na vysku "zadrbava", tak sa prihlaste na tu vysku tiez.

A zaver tohto vsetkeho - dievca sa osamostatnuje a preto robi aj blbosti. Len tak moze aj dospiet. Ty ju chces vlastnit a tak z nej spravit "nedonosene dieta". Nebran jej v dospievani.
hmm.. dakujem za nazor a v niektorych veciach aj suhlasim. Ale ... :wink: vysku mam tiez za sebou takze nie je to o tom ze neviem ako to tam chodi. Dalej.. prezvananie.. prezvanat zacala ona, a niekedy prezvonila aj 10 x za hodinu, nic nepovedala ze by jej to vadilo a zrazu prestala.. a to uz bola doma, lebo skusky mala za sebou a doma sa straaasne nudila, takze neprezvananie nie je o jej povinnostiach.. a ked som sa na to opytal ze ci mam prestat, ci ju to vyrusuje tak som si samozrejme domyslal. Tak teraz neprezvanam a je dobre :) Nebranim jej v dospievani a nechcem ju vlastnit a to som jej aj povedal (nie jeden krat) ze viem ako to na vyske chodi a co to vsetko obnasa, tak nech si uziva zivot (samozrejme nesmie ma podviest, to jedine by som jej neodpustil).

A este poznamka.. tvrdis ze dospieva a preto robi blbosti a chyby, len ako potom prist na to ze ak nieco urobi.. ci to bola len nejaka blbost alebo to uz bol ten signal.

Inak.. presiel tyzden, prestal som prezvanat, ona velmi so mnou nechce byt, stale musi byt kvoli rodicom doma.. Ja som si to nechal vsetko prejst hlavou a vazne som si uvedomil ze som pre nu robil vsetko co si zmyslela, tak s tym prestanem a uvidim ci aj potom bude mat o mna zaujem. Nie som chladny ani odmerany, no zacal som uz pouzivat aj hlavu.. ked sa tak na to teraz pozeram tak som bol ozaj zaslepeny laskou a urobit vsetko co chcela som povazoval za samozrejmost... no stacilo.. mozno ze to takto malo byt, aby som si otvoril oci a pozrel sa na nas vztah bez ruzovych okuliarov :oops: Teraz ked uz nebudem na vsetko skakat tak ako ona pisaka, aspon uvidim, ci jej ide o mna alebo o to co som pre nu robil. Vsetkym pekny den
jondo17
Novice
Novice

Druha sanca?

Príspevok od používateľa jondo17 »

Citam tuto temu a taky mam pocit ako keby vsetky prispevky sledovali ludia ktori sledovali moj vztah z dialky. Ja mam tiez pocit ze sa hrozne zmenila odkedy vysla zo zakladky a isla na strednu, tam samozrejme novi ludia, predovsetkym kamaratky. A sprava sa uplne inak, otocila sa mi o 180 stupnov, furt je na mna podrazdena, stale sa neprestajne hadame a ja to uz v najblizsom case ukoncujem, druhu sancu som uz dal lebo raz som to uz ukoncil. Stale to ale nefunguje, nic ine mi uz neostava, zmenila sa proste a nie je to uz ono ani s mojej strany.
Pre info, vek moj 17, jej 16 a chodime (alebo skor chodili sme, da sa povedat) rok a pol.
Je mi to luto a mrzi ma to, lenze rozum nad citmi tentoraz vitazi.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jondo17 ... Puberta ... Tam je to uplne normalne ze sa niekto zmeni o 180°
A este ked dojde do noveho prostredia ...

//indigo , kafiatko :psssst:
indigo nemusis byt az tak hruby. To len na nieco poukazuje.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kafiatko napísal:Si myslím že je snáď dobré počuť aj názory dievčat, a nie len čítať to ako sa stále lutuješ... A mne nezadrbalo, to si vyprosím.... chybu na tom čo sa stalo máš aj ty..ale to tu akosi "Davidko" neuvádzaš... :evil:
ty bud hlavne rada ze to nerozpitvavam,ziadnu chybu na tom nemam pokial viem ,pretoze som sa ju nikdy nedozvedel len stale tvrdis to iste dokola ,nekomentujem uz radsej ,moje meno na fore pouzivat nebudes okej ? dakujem , :evil:
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

cORP. napísal:ty bud hlavne rada ze to nerozpitvavam,ziadnu chybu na tom nemam pokial viem ,pretoze som sa ju nikdy nedozvedel len stale tvrdis to iste dokola ,nekomentujem uz radsej ,moje meno na fore pouzivat nebudes okej ? dakujem , :evil:
až ty prestaneš rozoberať osobné veci na fóre,ja ťa prestanem oslovovať menom.... sorry ale toto tak skoro nepredýcham, nemáš právo to tu rozpytvávať...povedz ? koho sa to týka okrem nás dvoch? nikoho...tak nechápem čo sa robíš zaujímavým teraz? už je to dávno vyriešené, musíš s tým začínať? a áno budem si tvrdiť svoje... :?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ehm ehm...SS.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:jondo17 ... Puberta ... Tam je to uplne normalne ze sa niekto zmeni o 180°
A este ked dojde do noveho prostredia ...

//indigo , kafiatko :psssst:
indigo nemusis byt az tak hruby. To len na nieco poukazuje.
poukazuje nepoukazuje,nevies o tom ,uz len preto som to tu nechcel rozpitvavat ,aby to neskoncilo takto ,mohol som tusit ze sa do toho obuju ludia ,radsej do tejto temy uz nepostnem nic :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Obut, neobut. Nejde o to ... ale povedat o byvalej priatelke ze jej zadrbalo ...
Poviem ze sme sa nezhodli alebo ze to neklapalo ... Stane sa aj v dobrych rodinach.
Priatelka ci uz byvala/terajsia ta pozna najlepsie. V niektorych pripadoch lepsie ako tvoji rodicia.

Preto k nim treba mat patricnu uctu (pokial ta neokradla, nerozbila rodinu, nepreletela rodinneho prislusnika - Vtedy je to ine :D ) Zdielala s tebou cast zivota, zazili ste neopakovatelne, zanechala krasnu stopu na srdci.

Som velmi rad ked sa mozem rozist v dobrom (ked uz je rozchod nevyhnutny) a ked uz nie tak po nejakom case sa zas stretnut, pokecat atd... Preto sa snazim udrziavat kontakt aj potom.

Cize tak sry ze som tu temu zas rozpitvaval ale nedalo mi.
Vysoka je proste vstup do inej sfery a velmi vela ludi sa potom zmeni.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

indigo, vies ze ste boli "medialne najznamejsia" dvojica na hojkovi, takze sa dalo cakat ze sa ludia obuju. Ja neviem ako a preco ste sa rozisli, bolo vidiet na tvojich postoch hlavne v teme "Co ma dnes..." ze ta to dost zobralo, ale myslim, ze to nebolo vhodne vytahovat von, na to mate SS.
Stanley30
Light Expert
Light Expert

Eidos napísal: A zaver tohto vsetkeho - dievca sa osamostatnuje a preto robi aj blbosti. Len tak moze aj dospiet. Ty ju chces vlastnit a tak z nej spravit "nedonosene dieta". Nebran jej v dospievani.
Po tyzdni rozmyslania som prisiel na to ze mas pravdu. Naozaj musi robit blbosti aby dospela, "vyburit sa", ale to nech si robi sama, uz nie so mnou. Uz to viac nebudem znasat, ked sa chce bavit a zabavat, nech.. ale bezomna. Dva mesiace som to trpel a znasal, ale stacilo. Cize ked sa vrati v piatok z vysky, ukoncim to!! aspon budem mat cistu hlavu a mozem zacat znovu dychat bez starosti a neistoty.
Dakujem vsetkym za vase rady :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Stanley30 napísal:Po tyzdni rozmyslania som prisiel na to ze mas pravdu. Naozaj musi robit blbosti aby dospela, "vyburit sa", ale to nech si robi sama, uz nie so mnou. Uz to viac nebudem znasat, ked sa chce bavit a zabavat, nech.. ale bezomna. Dva mesiace som to trpel a znasal, ale stacilo. Cize ked sa vrati v piatok z vysky, ukoncim to!! aspon budem mat cistu hlavu a mozem zacat znovu dychat bez starosti a neistoty.
Dakujem vsetkym za vase rady :wink:
no jo ,chvilu z toho budes mimo ale casom si zvyknes,

najznamejsia dvojica ,hmm no hej je to mozne ,len pozri ja som nikoho meno ani nic nespomenul az po post od inej osoby ,cize som to nechaval ututlane ,len som chcel zakladatelovy temy povedat ze nieje sam ,ja viem ze hned sa kazdy do toho obuje ,kazdopadne mne je jedno co si kto pomysli ,som rad aj za seba ze v chvilach na dne som tu nezakladal temy ako polka osadenstva ,nechala ma co mam robit a podobne ,kazdy si to vsimol len vtedy ked som zmenil avatar a to som nikomu nic nepovedal ,v tomto je to nebyhoda ze hned kazdy vie koho som myslel ,co uz preto sa uz nebudem radsej na tuto moju minulost vyjadrovat ,je to medzi nami a my vieme ako to je ,usudok inych je pre nas bezpredmetny
Stanley30
Light Expert
Light Expert

Zdravim vsetkych

Tak po tyzdni presviedcania od kamosov ze sa nemam kam ponahlat a mam pockat ze ako sa to vsetko vyvynie, aby som to s nou este nekoncil, tak sme oficialne este stale spolu, rozchod som nenavrhol.

A napisem este skusenost po tomto vikende. Moja polovicka sa vo stvrtok vecer vratila zo skoly. cez den mi volala, pokecali sme a dohodli sme sa ze ju pojdem odprevadit aspon zo zastavky domov. Cize vo stvrtok sme boli spolu cca 10 min co jej trva cesta domov. V piatok mi zavolala, lebo bola u zubara, tak mi porozpravala ako bolo a ze vecer ma trening tak ci nepridem aspon po treningu aby sme boli spolu. Vecer som teda prisiel, cakal som ju skoro 15 minut, lebo sa jej nejak nechcelo ponahlat a slimacim krokom presla aj s kamoskami vzdialenost cca 200 metrov (pricom pred pol rokom utekala z treningov vzdy prva). Potom sme sa aj s jej kamoskami presli po meste, pokecala si s nimi a dohodla sa ze pojdu v sobotu na nejaku akciu. Takze v piatok sme boli spolu cca 40 minut aj to s nami boli jej kamosky, cize sami sme boli asi 10 minut. Vcera (sobota) mala zapas, ja tiez cize poobedebe sme boli zaneprazdneni. Po zapase samozrejme ziadna snaha o zavolanie ze ako som dopadol ja a ako dopadli oni. Vecer mi potom zavolala, prekecali sme skoro 20 minut, co bolo fajn, ale.. na tu akciu ju rodicia nepustili, no ani naznakom nespomenula ci nepojdeme von (bolo iba 19:00) a kedze ja som si uz povedal ze som sa snazil 2 mesiace a stale nic, tak sa jej uz nebudem vnucovat, tak som sa nepytal ani ja. Dnes sa uz urcite neuvidime, lebo poobede cestuje na intrak a tiez nespomenula, ze ci by som aspon na chvilku neprisiel. Ja viem, vyzera to teraz tak, ze stale len cakam co urobi, ale myslim si ze som uz urobil pre nas vztah co sa dalo a 2 mesiace sa snazit, vymyslat a aj tak to nestoji za vela mi ukazalo ze asi nie som pre nu dost dobry. Jednoznacne mi z toho vsetkeho vyplyva ze so mnou nechce byt, tak som sa vcera rozhodol ze to cele necham tak. Volat jej uz nebudem, ziadne prezvananie, ked zase pride zo skoly, nebudem sa pytat, ci pojdeme von a tak. Alebo este sa pocas tyzdna rozhodnem a naozaj navrhnem to uz spominane odlucenie na mesiac ci dva, lebo ona uz asi fakt nechce mat so mnou vztah alebo si je hrozne ista tym ze nech urobi hocico, ze jej odpustim a bude sa moct ku mne vzdy vratit.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Stanley30 napísal:Zdravim vsetkych

Tak po tyzdni presviedcania od kamosov ze sa nemam kam ponahlat a mam pockat ze ako sa to vsetko vyvynie, aby som to s nou este nekoncil, tak sme oficialne este stale spolu, rozchod som nenavrhol.

A napisem este skusenost po tomto vikende. Moja polovicka sa vo stvrtok vecer vratila zo skoly. cez den mi volala, pokecali sme a dohodli sme sa ze ju pojdem odprevadit aspon zo zastavky domov. Cize vo stvrtok sme boli spolu cca 10 min co jej trva cesta domov. V piatok mi zavolala, lebo bola u zubara, tak mi porozpravala ako bolo a ze vecer ma trening tak ci nepridem aspon po treningu aby sme boli spolu. Vecer som teda prisiel, cakal som ju skoro 15 minut, lebo sa jej nejak nechcelo ponahlat a slimacim krokom presla aj s kamoskami vzdialenost cca 200 metrov (pricom pred pol rokom utekala z treningov vzdy prva). Potom sme sa aj s jej kamoskami presli po meste, pokecala si s nimi a dohodla sa ze pojdu v sobotu na nejaku akciu. Takze v piatok sme boli spolu cca 40 minut aj to s nami boli jej kamosky, cize sami sme boli asi 10 minut. Vcera (sobota) mala zapas, ja tiez cize poobedebe sme boli zaneprazdneni. Po zapase samozrejme ziadna snaha o zavolanie ze ako som dopadol ja a ako dopadli oni. Vecer mi potom zavolala, prekecali sme skoro 20 minut, co bolo fajn, ale.. na tu akciu ju rodicia nepustili, no ani naznakom nespomenula ci nepojdeme von (bolo iba 19:00) a kedze ja som si uz povedal ze som sa snazil 2 mesiace a stale nic, tak sa jej uz nebudem vnucovat, tak som sa nepytal ani ja. Dnes sa uz urcite neuvidime, lebo poobede cestuje na intrak a tiez nespomenula, ze ci by som aspon na chvilku neprisiel. Ja viem, vyzera to teraz tak, ze stale len cakam co urobi, ale myslim si ze som uz urobil pre nas vztah co sa dalo a 2 mesiace sa snazit, vymyslat a aj tak to nestoji za vela mi ukazalo ze asi nie som pre nu dost dobry. Jednoznacne mi z toho vsetkeho vyplyva ze so mnou nechce byt, tak som sa vcera rozhodol ze to cele necham tak. Volat jej uz nebudem, ziadne prezvananie, ked zase pride zo skoly, nebudem sa pytat, ci pojdeme von a tak. Alebo este sa pocas tyzdna rozhodnem a naozaj navrhnem to uz spominane odlucenie na mesiac ci dva, lebo ona uz asi fakt nechce mat so mnou vztah alebo si je hrozne ista tym ze nech urobi hocico, ze jej odpustim a bude sa moct ku mne vzdy vratit.
chalan ,je to jasne ,nejavi o teba ziaden zaujem , poviem ti tak ,ak sa rozidete tak sa pokuste aspon v dobrom ,bude ta to srat ale casom zistis ze je to lepsie ked niesi na nikoho nasraty ,to ze ti nepovie ze ta chce vidiet je jasna vec ,a nenavrhuj ziadne odlucenie ,a ak tak urcite nie na mesiac a viac ved to je obrovska doba za ktoru moze kazdy vyparatit tolko neplechy ze ten druhy mu to nemusi ani odpustit ,ide o to ze budes mesiac dva cakat ze sa vrati a ona sa nevrati,zbytocne by ste sa len trapili ,vazne si sadnite porozpravajte sa ako dospely ludia , no nekoncite to pauzou ,bud alebo inak to nepojde ,vela stastia zelam :wink:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Chlapce, Ty tu pocitas kolko minut ste boli sami... zatial co ona v podstate nejavi zaujem byt spolu ani ked sa to da... Naco to takto umelo natahujete? Docasne odlucenie je jedna z moznych terapii v manzelskej poradni a nie v normalnom zdravom vztahu.
Stanley30
Light Expert
Light Expert

k6 napísal:Chlapce, Ty tu pocitas kolko minut ste boli sami... zatial co ona v podstate nejavi zaujem byt spolu ani ked sa to da... Naco to takto umelo natahujete? Docasne odlucenie je jedna z moznych terapii v manzelskej poradni a nie v normalnom zdravom vztahu.
mas pravdu, toto nie je vztah.. ja sa len trapim a jej to je jedno.. spravam sa ako zamilovany blbec, ale uz by asi bolo nacase pozriet sa na realitu :oops: Bude to bez nej tazke, ale ani s nou to nie je nic prijemne
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

Ako spieva Jana Kirschner: Nechcem zit s tebou ale bez teba nie..a myslim ze aj vacsina textu Zienky domacej sa sem celkom hodi
Stanley30
Light Expert
Light Expert

tak som ju zacal ignorovat a uz druhy den za sebou mi volala sama ze ako sa mam a co bolo v praci. A v tomto budem pokracovat az do stvrtka,kedy sa vrati zo skoly a vtedy jej poviem svoje podmienky za akych moze nas vztah este fungovat. Dnes som si urcil 4 hlavne body a za nimi si budem stat, ak sa v tychto nevrati do stavu ako bolo pred casom, tak to nema dalej zmysel. Trapit sa s nou este napr. pol roka a potom sa rozist alebo sa s nou rozist teraz a mesiac, dva sa trapit je to iste.
Napísať odpoveď