Quake 3 Arena
-
[email protected]
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Quake 3 Arena
Taký menší problém. Som si stiahol Quake 3 Arena, a sa mi zdá, že môj bot má nejakú pomalú rýchlosť. Čo som mal verziu predtým, tak moja rýchlosť bola o niečo väčšia bez akých koľvek nastavení. V PC to nebude, ten mám dobrý
Neviete o nejakom príkaze, alebo softe na jeho zrýchlenie?? A keď už sme pri tých príkazoch, tak nejaké by ste nevedeli (napr. na vypnutie textúr, na uloženie nastavení, na vyvolanie nastavení, ...). Dikes moc za pomoc 
Re: Quake 3 Arena
tak pocuvaj nemislis ze queke 3 je uz dost stara uz visla queke 4 a to ti poviem je fakt dobra a s tim ti ja neporadim s tou queke 3 arena lobo som ju uz aspon 2 az 3 roki nehral[email protected] napísal:Taký menší problém. Som si stiahol Quake 3 Arena, a sa mi zdá, že môj bot má nejakú pomalú rýchlosť. Čo som mal verziu predtým, tak moja rýchlosť bola o niečo väčšia bez akých koľvek nastavení. V PC to nebude, ten mám dobrýNeviete o nejakom príkaze, alebo softe na jeho zrýchlenie?? A keď už sme pri tých príkazoch, tak nejaké by ste nevedeli (napr. na vypnutie textúr, na uloženie nastavení, na vyvolanie nastavení, ...). Dikes moc za pomoc
-
[email protected]
Medium Expert
Stará ale dobrá!! Ja som ju tiež hral asi pred tromi rokmi a opäť som sa na ňu namotalmajci555 napísal:tak pocuvaj nemislis ze queke 3 je uz dost stara uz visla queke 4 a to ti poviem je fakt dobra a s tim ti ja neporadim s tou queke 3 arena lobo som ju uz aspon 2 az 3 roki nehral
ale mna zase prestal bavitt queke 3 uz tam neni taka grafika akoé bivala[email protected] napísal:Stará ale dobrá!! Ja som ju tiež hral asi pred tromi rokmi a opäť som sa na ňu namotalQuake 4 ma nejak zatial neláka. Quake 3 - Stará dorá klasika
kebi tam bola lepsia tak je aj celklom v pohode ale teraz ani nema campan mode takze podla man to je uz stare a na nic
-
Šu-Do
Redeemer
omfg... on sa pyta na pomoc a ty mu tu zacnes kecat take pi*ovinymajci555 napísal:ale mna zase prestal bavitt queke 3 uz tam neni taka grafika akoé bivala
kebi tam bola lepsia tak je aj celklom v pohode ale teraz ani nema campan mode takze podla man to je uz stare a na nic
-
Royalflush
Guru wannabe
tu mas nieco http://quake.freakygaming.com/pc/action ... mands.html, Q3A je great hra ... ked pochopis ako to hrat, tak je to nadhera
, a samozrejme o grafiku tam absolutne nejde
-
Royalflush
Guru wannabe
jaj boze v casoch ked Q3A vysiel, bola to jedna z tiptop hier, o ktorej sa hovorilo pomaly aj v zenskych casopisoch. Potom po rokoch ked vtedajsie nemluvnata uz prestali tahat za sebou dreveneho kacera, sa najdu taki, co maju plnu hubu kritiky a porovnavania s generacne podstatne novsimi hrami. BTW spomedzi vsetkych Quake-ov, mi je prave trojka najsympatickejsia. Nehra sa na pribeh a'la doom, je to cista rubanica na odreagovanie. A nutno dodat ze mimoriadne chytlava. BTW - Q4 multiplayer stavia na principoch prave tej trapnej trojky, takze si aspon pekne seres do huby ked uz nic ine 
no lenze quake 3 je arenovka a quake 4 je nieco uplne ine ... aa aj tak quake 2 rulezmajci555 napísal:tak pocuvaj nemislis ze queke 3 je uz dost stara uz visla queke 4 a to ti poviem je fakt dobra a s tim ti ja neporadim s tou queke 3 arena lobo som ju uz aspon 2 az 3 roki nehral
chlapce ty co davas.. nebyt quake 3 nemas miliardi hier. vies kolko hier frcin a quake2/3 engine?majci555 napísal:ale mna zase prestal bavitt queke 3 uz tam neni taka grafika akoé bivala
quake je 3 je legenda...
aj cs bezi na upravenom Q2 engine.
inak ja hram quake live coz je quake 3 v novom kabate ako nove zbrane nove postavy a hra sa to cez webbrowser .. este sa mi zda ze to ma aj krajsiu grafiku jak Q3.
Inak mam jeden volny beta key do quake live (je len beta .. na to aby ste zacali hrat im musite napisat a dufat ze sa vam ozvu aj s beta keyom je to fakt pecka ta hra.. ale strasne skill hraci tam hraju takze vacsinou tam som iba ako obetny baranok na fragy)... Kdo chce ten beta key nech sa mi ozve cez SS