Quake 3 Arena

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
[email protected]
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Quake 3 Arena

Príspevok od používateľa [email protected] »

Taký menší problém. Som si stiahol Quake 3 Arena, a sa mi zdá, že môj bot má nejakú pomalú rýchlosť. Čo som mal verziu predtým, tak moja rýchlosť bola o niečo väčšia bez akých koľvek nastavení. V PC to nebude, ten mám dobrý :) Neviete o nejakom príkaze, alebo softe na jeho zrýchlenie?? A keď už sme pri tých príkazoch, tak nejaké by ste nevedeli (napr. na vypnutie textúr, na uloženie nastavení, na vyvolanie nastavení, ...). Dikes moc za pomoc :wink:
majci555
Light Expert
Light Expert

Re: Quake 3 Arena

Príspevok od používateľa majci555 »

[email protected] napísal:Taký menší problém. Som si stiahol Quake 3 Arena, a sa mi zdá, že môj bot má nejakú pomalú rýchlosť. Čo som mal verziu predtým, tak moja rýchlosť bola o niečo väčšia bez akých koľvek nastavení. V PC to nebude, ten mám dobrý :) Neviete o nejakom príkaze, alebo softe na jeho zrýchlenie?? A keď už sme pri tých príkazoch, tak nejaké by ste nevedeli (napr. na vypnutie textúr, na uloženie nastavení, na vyvolanie nastavení, ...). Dikes moc za pomoc :wink:
tak pocuvaj nemislis ze queke 3 je uz dost stara uz visla queke 4 a to ti poviem je fakt dobra a s tim ti ja neporadim s tou queke 3 arena lobo som ju uz aspon 2 az 3 roki nehral
[email protected]
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa [email protected] »

majci555 napísal:tak pocuvaj nemislis ze queke 3 je uz dost stara uz visla queke 4 a to ti poviem je fakt dobra a s tim ti ja neporadim s tou queke 3 arena lobo som ju uz aspon 2 az 3 roki nehral
Stará ale dobrá!! Ja som ju tiež hral asi pred tromi rokmi a opäť som sa na ňu namotal :D Quake 4 ma nejak zatial neláka. Quake 3 - Stará dorá klasika
majci555
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa majci555 »

[email protected] napísal:Stará ale dobrá!! Ja som ju tiež hral asi pred tromi rokmi a opäť som sa na ňu namotal :D Quake 4 ma nejak zatial neláka. Quake 3 - Stará dorá klasika
ale mna zase prestal bavitt queke 3 uz tam neni taka grafika akoé bivala
kebi tam bola lepsia tak je aj celklom v pohode ale teraz ani nema campan mode takze podla man to je uz stare a na nic
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

majci555 napísal:ale mna zase prestal bavitt queke 3 uz tam neni taka grafika akoé bivala
kebi tam bola lepsia tak je aj celklom v pohode ale teraz ani nema campan mode takze podla man to je uz stare a na nic
omfg... on sa pyta na pomoc a ty mu tu zacnes kecat take pi*oviny :x ze Quake4 je lepsi atd... zamysli sa nad sebou :wink:
kubopk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kubopk »

ahojte neviete kte sa da gueik stiahnu a chibi si nevsimajte :lol:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

na internete, ale zbytocna strata casu pri hre, ked mozes cas investovat do zdokonalovania sa v pravopise :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

na stiahnutie je na lamkach tuto sa to zbytocne pytas a pre boha to nemyslis s tou gramatikou vazne ze ? :D
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

mam len 2 slova ... Trapna hra :wink:
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Quake 3 Arena nieje trapna hra len v dnesnej dobe je plno ludi namotanych na klikacky. Je to nateba prilis rychle staci napisat. Chapeme ta.
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

tu mas nieco http://quake.freakygaming.com/pc/action ... mands.html, Q3A je great hra ... ked pochopis ako to hrat, tak je to nadhera :), a samozrejme o grafiku tam absolutne nejde
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

:D asi tazko ked hravam po nete quake 4 :D ... to je ovela vatsia haluz ... nez q3 arena :oops:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

jaj boze v casoch ked Q3A vysiel, bola to jedna z tiptop hier, o ktorej sa hovorilo pomaly aj v zenskych casopisoch. Potom po rokoch ked vtedajsie nemluvnata uz prestali tahat za sebou dreveneho kacera, sa najdu taki, co maju plnu hubu kritiky a porovnavania s generacne podstatne novsimi hrami. BTW spomedzi vsetkych Quake-ov, mi je prave trojka najsympatickejsia. Nehra sa na pribeh a'la doom, je to cista rubanica na odreagovanie. A nutno dodat ze mimoriadne chytlava. BTW - Q4 multiplayer stavia na principoch prave tej trapnej trojky, takze si aspon pekne seres do huby ked uz nic ine :)
owned
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa owned »

majci555 napísal:tak pocuvaj nemislis ze queke 3 je uz dost stara uz visla queke 4 a to ti poviem je fakt dobra a s tim ti ja neporadim s tou queke 3 arena lobo som ju uz aspon 2 az 3 roki nehral
no lenze quake 3 je arenovka a quake 4 je nieco uplne ine ... aa aj tak quake 2 rulez :D
hucas
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa hucas »

cus..pls nevite jak se menovala ta kravinka do quake 3 aby vam ficel zzz models?...neco s nemesis boo tak nejak
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

Co treba aby som hral po nete??? na crack serveroch..pls :) dik
..MatkO..
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ..MatkO.. »

owned
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa owned »

majci555 napísal:ale mna zase prestal bavitt queke 3 uz tam neni taka grafika akoé bivala
chlapce ty co davas.. nebyt quake 3 nemas miliardi hier. vies kolko hier frcin a quake2/3 engine?
quake je 3 je legenda...
aj cs bezi na upravenom Q2 engine.
inak ja hram quake live coz je quake 3 v novom kabate ako nove zbrane nove postavy a hra sa to cez webbrowser .. este sa mi zda ze to ma aj krajsiu grafiku jak Q3.

Inak mam jeden volny beta key do quake live (je len beta .. na to aby ste zacali hrat im musite napisat a dufat ze sa vam ozvu aj s beta keyom je to fakt pecka ta hra.. ale strasne skill hraci tam hraju takze vacsinou tam som iba ako obetny baranok na fragy)... Kdo chce ten beta key nech sa mi ozve cez SS
Napísať odpoveď