Stretli ste uz K*K*TA?
-
Georgeo88
Light Star
akože táto téma veľa prezraila o tom aky sme a hlavne kto sme
a k téme za kkota považujem človeka s ktorým vážne nie je reč a myslí si že mu patrí svet,stretol som pár takých..
//autoeditácia príspevku ( 15 Feb 2009, 17:27 )
ale osobne ma väčšina takýchto ludí netankuje,važne len pár ma dokáže vytočiť
a k téme za kkota považujem človeka s ktorým vážne nie je reč a myslí si že mu patrí svet,stretol som pár takých..
//autoeditácia príspevku ( 15 Feb 2009, 17:27 )
ale osobne ma väčšina takýchto ludí netankuje,važne len pár ma dokáže vytočiť
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
stretol som aj osobne aj telefonicky aj na nete. Vsade sa da najst kkt. S dvomi som chodil do triedy, teraz zostal uz len jeden. Ten co odisiel si furt vymyslal somariny, ze jeho babka ma ferari, ze sa vozil na vrtulniku s kuklacmi, raz nam hovoril pribeh o tom jak vy*ebal 12 korytnaciek (kuklacov) na stanici ked isiel ozraty z futbalu. A ten druhy...ucitelky klame, nas klame, vtiera sa, sikanuje, robi zo seba velkeho mafiana, mimochodom drogovy diler, ale stastia ma za desiatich. No a dalsiemu kktovi som si dal obnovit data z HDD.
-
mehmed
Darca
sluggy nepochopil o aký typ kktizmu sa tu jedná = nepolepšiteľný kkt. bez nich by bol život jedine a iba ľahší.
sám som v nich neveril, ale zmýlil som sa, keď som sa zoznámil s jednou mojou kolegyňou.
má "frajera" v lýbii, maľuje sa ako kur*a. má nenormálne výkyvy nálad od kľudu do hystérie. Vo všetkom má pravdu → minule mi nechcela veriť, že lýbia je medzi egyptom a tunisom kvôli tomu, že letela nejakým lietadlom..
nehovoriac o tom, aký je pokrytec. na ústach med, v srdci jed. keď počúvam, čo hovorí na svoje kolegyne, vlasy mi dupkom stoja pri pomyslení, čo môže všetko našiť mne..
bolo by toho dosť. ale v skratke je to F-ková pi*a. smutné...
sám som v nich neveril, ale zmýlil som sa, keď som sa zoznámil s jednou mojou kolegyňou.
má "frajera" v lýbii, maľuje sa ako kur*a. má nenormálne výkyvy nálad od kľudu do hystérie. Vo všetkom má pravdu → minule mi nechcela veriť, že lýbia je medzi egyptom a tunisom kvôli tomu, že letela nejakým lietadlom..
nehovoriac o tom, aký je pokrytec. na ústach med, v srdci jed. keď počúvam, čo hovorí na svoje kolegyne, vlasy mi dupkom stoja pri pomyslení, čo môže všetko našiť mne..
bolo by toho dosť. ale v skratke je to F-ková pi*a. smutné...
-
Flinstone
Light Professional
poznám poznám
si myslím že až príliš veľa ich je
takych co si vymysla ze si pichol 12 redbulov do zili
a ze vecer isiel opity domov a videl jak pri nejakom muriku biju dajaku caju ta tam skocil
a ich vsetkych zmasakroval a ju zachranil

//nepoviem každý prikrášľuje aby to bolo mozno aj vtipnejsie ...ale toto je klamstvo najhrubsieho kalibru ked sa to vobec nestalo a este ked to rozprava a vie ze si z neho len pi*u robia
proste kkt
//nepoviem každý prikrášľuje aby to bolo mozno aj vtipnejsie ...ale toto je klamstvo najhrubsieho kalibru ked sa to vobec nestalo a este ked to rozprava a vie ze si z neho len pi*u robia
Jasne, ze som stretol, a myslim si, ze t obol ten z tych nebezpecnejsich kktov. Ktory ma ked kus ta asi zabije.
Uz som to tu niekde pisal.....ale bol to kkt poriadny, lebo obehovat obehujuce auto s tym ze oproti nemu ide cyklista (ja) a este sa pritom rehlit jak fakt tupy kkt, lebo mal v aute nejaku kur*u tak to uz je fakt vrchol.
Uz som to tu niekde pisal.....ale bol to kkt poriadny, lebo obehovat obehujuce auto s tym ze oproti nemu ide cyklista (ja) a este sa pritom rehlit jak fakt tupy kkt, lebo mal v aute nejaku kur*u tak to uz je fakt vrchol.
-
moosha
Darca
Skutocnym "ko*ot" u mna neni hocikto. Musi splnat podmienky ake napisal autor temy. Plus musi byt fajne namysleny, majster sveta, najsamvaksi pan etc. etc. Bohuzial jeden taky sedi v skole vedla mna. Uz 4 roky sa mu to snazim vysvetlit. Ani za boha NE a NE. A to na to nejdem ze "boze Mato ty si taky ko*ot" ale pri kazdej tejto jeho delikatnej situacii mu poviem normalne. Stracam nervy
. No ňet pomoci.