Stretli ste uz K*K*TA?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

13 napísal:kok**** je moj otec, bodaj by zomrel. :wink:
:shock: Neruhaj sa, lebo na svoje slova doplatíš :!:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ak to myslis v tom zmysle ze sa na teba a mamu popripade ostatnych surodencov DOSLOVNE vy**bal tak potom je to v poho.. v tom pripade aj moj :x
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

hm co sa tykalo toho porovnavania vychodu a BA tak nic v zlom ale je pravda ze ked zaparkujeme niekde dajma tomu za bystricou alebo uz aj v Prievidzi, tak vidim ze ludia zazeraju na mna jak na mafiana jak vystupujem z auta (ziadne bmw ani nic podobne), len preto lebo mam BA SPZ. Aj ked pred krcmou parkujeme, alebo pred dakou samobsluhou tak proste je tam citit taka nie rovno nenavist, skor " zášť ". Preto si o vychode myslim svoje,nie ze su kkti ale moc ich nemusim. Ja uz za vychod pomaly zacinam povazovat vsetko na vychod od Trnavy :)
no a TT: Na zakladke som kktov moc vtriede nemal, odisli v nejakej siedmej triede a na strednej len jedneho ale ten je taky fakt ze neskodny, skor kkt pre zabavu :)
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Poznam par takych individui. Z duse ich nenavidim, niektori - najma moj najlepsi kamarat Pato si postupom casu uvedomil, ze aky je a ako sa sprava. Teraz asi posledny rok je uplne super a skvelo spolu vychadzame.
Do zoznamu k*k*tov by som zaradil aj moju sestru - ked sa jej nieco opytam tak hned papuluje, normalne porozpravat sa s nou da len minimalne. I ked z casti to pripisujem aj puberte.
Ludia ignoranti - k*k*ti uvedomte sa !!! Nechapem, co svojim spravanim dokazujete ?!
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

:lol: raz kamarat tak rozpraval o babke :"naj umre pi*a"a podobne....holt a o tyzden babka umrela :smt006
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Šu-Do napísal:ak to myslis v tom zmysle ze sa na teba a mamu popripade ostatnych surodencov DOSLOVNE vy**bal tak potom je to v poho.. v tom pripade aj moj :x
a preto by mal zomrieť ?
pinacolada napísal: raz kamarat tak rozpraval o babke :"naj umre pi*a"a podobne....
som v šoku fakt ... som za každú srandu , ale nadávať na babku a priať jej smrť ? To je dôkaz dementa a debila zároveň
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

schw33k napísal:a preto by mal zomrieť ?
tiez mi nedopalil tento ich rozhovor :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Frco napísal:hm co sa tykalo toho porovnavania vychodu a BA tak nic v zlom ale je pravda ze ked zaparkujeme niekde dajma tomu za bystricou alebo uz aj v Prievidzi, tak vidim ze ludia zazeraju na mna jak na mafiana jak vystupujem z auta (ziadne bmw ani nic podobne), len preto lebo mam BA SPZ. Aj ked pred krcmou parkujeme, alebo pred dakou samobsluhou tak proste je tam citit taka nie rovno nenavist, skor " zášť ". Preto si o vychode myslim svoje,nie ze su kkti ale moc ich nemusim. Ja uz za vychod pomaly zacinam povazovat vsetko na vychod od Trnavy :)
no a TT: Na zakladke som kktov moc vtriede nemal, odisli v nejakej siedmej triede a na strednej len jedneho ale ten je taky fakt ze neskodny, skor kkt pre zabavu :)
Ešte jeden príspevok s nádychom xenofóbie a máš to isté. A to ako Košičan si od teba určite nenecham ujsť.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:a preto by mal zomrieť ?
jo jo.. v podstate hej... clovek ktory sa vykasle na rodinu .. ten nema chrbtovu kost.. :wink:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

looool Frco ty mafián , uvedom si v kotrbke a hovor to každému ďalšiemu BA mafiánovi , ktorého poznáš , že stredoslováci a východ Vám nič nezávidia , skôr Vás majú u pi... :)
Šu-Do napísal:jo jo.. v podstate hej... clovek ktory sa vykasle na rodinu .. ten nema chrbtovu kost.. :wink:
no to je trochu pritvrdý verdikt
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:no to je trochu pritvrdý verdikt
neries..
inak btw... poznam aj cloveka ktory je presny opak toho kkta... hrozne dobry chalan...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

schw33k napísal:som v šoku fakt ... som za každú srandu , ale nadávať na babku a priať jej smrť ? To je dôkaz dementa a debila zároveň
kradla mu peniaze a za ne si kupovala chlast :wink:
no to sme boli ftedy vyhukany ked som mu spomenul co vravel o nej predtyzdnom a bolo ocividne ze ho to fest mrzi
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

eritrocit napísal:Ešte jeden príspevok s nádychom xenofóbie a máš to isté. A to ako Košičan si od teba určite nenecham ujsť.
co si nenechas ujst?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Frco napísal:hm co sa tykalo toho porovnavania vychodu a BA-atd...
ROFL, zeby som ho stretol prave teraz?! :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

jebko ja som nepisal ze na vychode su kkti............imho je ich viac u nas v petrzalke jak na vychode......
DANYHELL
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DANYHELL »

jasnéé ze poznam k*k*ta!! A jedneho extra na ktoreho ked ho niekto stretne len tak nezabudne!! Staci sa na toho k*k*ta pozret a ked si mu nesimpaticky tak za tebou hned dobezi ze "co k*rva mas ty fetak po*ebany" a este chytis aj na drzku :) Je to extra k*k*t co ma vymletu kabinkovu hlavu z fotbalu bo nic ine nevie a ani ten futbal nie...
Kto ma pozna vie o kom hovorim:) v dedine je známi (Jokinko) :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Toto povedala aj moja kamoška svojmu otcovy a on za dva roky zomrel..., A veruporiadne ju to ranilo a zdrvilo a pak si na to spomenula a strašne sa koli tomu trápila a vyčítala si to, že mu to povedala...
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

Te-wei napísal:Toto povedala aj moja kamoška svojmu otcovy a on za dva roky zomrel..., A veruporiadne ju to ranilo a zdrvilo a pak si na to spomenula a strašne sa koli tomu trápila a vyčítala si to, že mu to povedala...
takych by bolo...

a k teme...takych jeeeeee... :) ja mam par skusenosti hlavne s tymi, ktori maju "visoke YQ" (tak 80-90) a myslia si, ze su krali... takych asi nikto nema rad, iba jemu rovni... :) (pripadne este "mudrejsi")...

napr. jedna taka...neprijemna...skusenost...skakal som si nejake tie zabradlia cestou domov, bolo tak CCA 9 hodin a prisiel ku mne jeden taky kkt a drgol do mna so slovami ze "co skaces jak fetak..." v tej chvili som nejak nerozmyslal nad tym, ze by som mu mohol j*bnut a utiect (nebol totizto sam) tak mi buchol a nieco povedal a isiel prec... to je priklad kkta...nejak sa mi nepodarilo zistit, kto to je...ale ked to zistim, tak sa budem robit, ze som kkt a asi mu j*bnem lebo nema ciapku... :)
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

Nasiel som tu dnes jedneho uzivatela..on sa sam najde, menovat nejdem, ale tak ked ma svou temu, a clovek sa mu ozve, a on zacne do neho skakat za to, co napisal vo svojej teme, uplne od veci tej jeho...nezasluzi si odomna iny titul ako K*K*T. Ze..zmrzlinko? :mafia:
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobrik »

Ľudí s takouto prezývkou poznám veľa!!!
Napísať odpoveď