aku porazku ? ...do 3 dni to nedas zo seba von aj keby si sa poebal ...ale ty si len 14 rocne decko co mi natom zalezi ci mi veris ci ne...mam ta u ritiViRuS napísal:som rad ze si pod tarchou faktov priznal porazku...
Da sa zistit trava v moci?
pozri... nechcem sa hadat ale ty si za cely cas neprejavil nijaku schopnost normalne diskutovat. hocikoho kto ti odporoval si oznacil za hlupaka alebo decko, pripadne oboje. viem ze puberta je pre teba tazka ale ako chces niekoho presvedcit ked mu pritom vynadas... skus sa nad tym zamyslietToxikoman napísal:aku porazku ? ...do 3 dni to nedas zo seba von aj keby si sa poebal ...ale ty si len 14 rocne decko co mi natom zalezi ci mi veris ci ne...mam ta u riti
neber to takto ja pisem do tem do ktorych chcem prispiet za ucelom niecoho ...ja nepisem hocikam proste v tom nevidim nic ine len napisat do temy a zas do dalsej a ani tu temu uz necitat a pozerat si len na prispevky ze pribudaju. Ja napisem bud ked sa chcem nieco opytat alebo ked viem pomoct dakou radou popripade len tak poznamenat...o prispevky ani o karmu mi vobec nejde ja sa takto zabavam na druhych ked chcu sa bit za ich ''nepravdu''. A ktomu ze niekedy pouzijem slovo decko...tak to len preto lebo som videl tie fotky uzivatelov tohto fora a su to same deti....neuraz sa preto sem svoju foto ani nedam...ale nikomu sa nesmejem aj ja som tym stadiom presiel myslim tu pubertu co si spomenul praveViRuS napísal:pozri... nechcem sa hadat ale ty si za cely cas neprejavil nijaku schopnost normalne diskutovat. hocikoho kto ti odporoval si oznacil za hlupaka alebo decko, pripadne oboje. viem ze puberta je pre teba tazka ale ako chces niekoho presvedcit ked mu pritom vynadas... skus sa nad tym zamysliet
a este nieco v tejto teme mam jednoznacnu pravdu nadarmo tu uz spamujeme takze peace
no dobre, ale pravdepodobne sa drviva vacsina thc vyluci v prvych 3 dnoch, lebo inac si nedokazem vysvetlit ako je mozne ze to kamaratovi na testoch proste nenasli a tym som si zase ja isty na sto percent a hellboy to len potvdilToxikoman napísal:v tejto teme mam jednoznacnu pravdu nadarmo tu uz spamujeme takze peace
ViRuS - hej je to mozne, pravdepodobne mas pravdu po 3 dnoch mozes mat v tele podstatne nizsiu hladinu THC odvtedy co si si zahulil...ale mne zas nejde do hlavy ako je mozne ze mu to nenasli, pretoze 3 dni su skutocne taka kratka doba , ze aj 1tabletu acylpirinu ti najdu este po 3och dnoch v tele ked ta bolela hlava.
Sheep - hej , doktorka ti nic nemoze...ale bavime sa o toxikologickych testoch , na ktore ta poslu ked maju podozrenie ze uzivas nieco alebo ked ides do statnej sluzby...viem ja som nimy prednedavnom podstupil
Sheep - hej , doktorka ti nic nemoze...ale bavime sa o toxikologickych testoch , na ktore ta poslu ked maju podozrenie ze uzivas nieco alebo ked ides do statnej sluzby...viem ja som nimy prednedavnom podstupil
Vysvetlim ti to takto: Co podla teba dokaze ludske telo odburat lahsie: acylpirin (cista chemia) alebo marihuanu (cista priroda)? Samozrejme, trava ide z tela von o dost rychlejsie.Toxikoman napísal:ViRuS - hej je to mozne, pravdepodobne mas pravdu po 3 dnoch mozes mat v tele podstatne nizsiu hladinu THC odvtedy co si si zahulil...ale mne zas nejde do hlavy ako je mozne ze mu to nenasli, pretoze 3 dni su skutocne taka kratka doba , ze aj 1tabletu acylpirinu ti najdu este po 3och dnoch v tele ked ta bolela hlava.
Pritomnost travy v moci sa da typicky zistit do 3 dni. Zalezi tiez aj od metabolizmu cloveka a roznych inych okolnostiach, niekedy je to menej, niekedy viac, ale ten akceptovany a uznavany priemer su naozaj len 3 dni. (Bavime sa stale o moci.) Tvoje vyjadrenie, ze testy su prilis drahe (spominal si tusim 500 - 1000 Sk) je uplne odveci, jeden test na THC stoji presne 79 Sk s DPH, ak neveris, mozem ti zaslat fakturu.
Aj ta marihuana je iba"cista chemia",napriek tomu,ze je to "cista priroda"..ydoodle napísal:Vysvetlim ti to takto: Co podla teba dokaze ludske telo odburat lahsie: acylpirin (cista chemia) alebo marihuanu (cista priroda)? Samozrejme, trava ide z tela von o dost rychlejsie.
Nemysli si,ze ak je nieco prirodne,takze to telo odbura v pohode.Skus zjest muchotravku zelenu a uvidis,ze tvoja pecen to nerozchodi nikdy..Vsetko je chemia..Aj ked to pochadza z prirody,obsahuje to len chemicke prvky.Ako si s tym telo poradi,zalezi od toho nakolko je danna latka pre telo toxicka.
TU je AKO TO JE
Takze pani hulici nebo i slecni.....jako clovek kteri sem o tomhle precetl mnoha knih muzu s istotou rict: THC v moči(stankach) trebars hulil si v stredu a z mocu ti to zisita iba z ranneho mocu nasledovni den.....V krvi ti to zisteji do 2mesicu a ve vlasech to mas na dva roky.....od posledniho huleni....takze nemejete strach kdy vite ze vam da maminka rano ocikat papirky z lekarni co sotji problizne 7€ tak se vicikejte do kvetinace a pak s klidem chodte na zachod:-)a ocikejte ji to...ale projtotu prvnych par kvapek dejte vedla kdby est eneoc zostalo v mocovudu nebo v mechiri....caute[/b]
si si tým istý?:DSheep napísal:a co ze by vam doktorka zistila ze hulite? sak sa nic nedeje, ak to ma suvis napr. s vasou chorobou tak vam pomoze
// btw súhlasím s tvrdeniami toxikomana, všetko, čo tvrdí je pravdou, je to odskúšane mojim kamaratom, 2 tyzdne pred testami nehúlil a v moči mu to zretelne nasli, sice predtym nez prestal hulit hulil kazdy den, nevem aky ma dopad na testy zahulit jeden joint a hulit kazdy den
húlim prilezistostne to jest v priemere 1x mesacne, po zafajčení jedneho jointa sledujem zmenu(jednoznačne farba) moču este 2 tyzdne po tom....
nevem ako to je s krvou ale tak jdem na testy cholesterol, tuky, cukry....snad to na tieto veci nebude mat ziadny dopad...
jedna rada: nehulte ak ste prepojeni holter testom na srdce:D zistia vam chorobu tachykardiu aj ked ju nemate
Takto clhapci :
Po vyfajčení jednej marihuanovej cigarety (joint) sa dá preukázať 40%-50% THC v bunkových membránach, po 4–8 dňoch v krvi, 10%-20% po 30 dňoch a 1% po 48–138 dňoch v tukovom tkanive a vo vlasoch. Pri pravidelnom užívaní sa účinná látka THC hromadí v organizme.
Testy na obsah THC v krvi sú náročné a drahé. Jeden test stojí približne 3 000 Sk. Testy, ktoré sú schopné zistiť THC po jednom mesiaci stoja približne 4 000-5 000 SK a trvajú okolo 18 hodín.
Najskor zvazte ci sa vam to oplati fajcit:
Nasledky pouzivania :
Dopady zriedkavejšieho používania:
* znížená kapacita vnímania a porozumenia
* sťaženie koncentrácie, apatia
* zmeny nálad
* zvýšenie reakčného času
* zmenená orientácia v čase a priestore
* impulzívne chovanie
Dopady chronického užívania:
* zhoršenie krátkodobej pamäti
* fajčenie drogy je karcinogénne (nikdy nebolo lekársky potvrdene)
* kolísanie nálad, chronická apatia
* u ľudí s predispoziciou k psychickym poruchám môže pôsobiť ako ich spúšťač
Vedľajšie príznaky:
* rozšírené zornice
* červené oči, silne stimulujúce afrodiziakum
* zvýšená chuť na jedlo, hlavne sladké
* zvýšená spotreba tekutín
* sucho v ústach
Vyhody :
Výhody používania
Využitie pri dlhodobom používaní:
* zvýšená duchovná úroveň (u ľudí, ktorí sú dostatočne zrelí na užívanie tejto látky)
* postupná ignorácia materiálnych hodnôt
* lepšia schopnosť sústrediť sa na daný problém (lepšia schopnosť prejavenia emócií)
* zvýšené estetické vnímanie
* lepší prehľad (schopnosť myslieť aj ďalej, ako určuje dnešný systém)
Využitie pri zriedkavejšom používaní:
* zvýšená duchovná úroveň
* zvýšená chuť do jedla a sexu
* čiastočne utlmuje bolesť /sedatívum/
* eufória a veselosť
Po vyfajčení jednej marihuanovej cigarety (joint) sa dá preukázať 40%-50% THC v bunkových membránach, po 4–8 dňoch v krvi, 10%-20% po 30 dňoch a 1% po 48–138 dňoch v tukovom tkanive a vo vlasoch. Pri pravidelnom užívaní sa účinná látka THC hromadí v organizme.
Testy na obsah THC v krvi sú náročné a drahé. Jeden test stojí približne 3 000 Sk. Testy, ktoré sú schopné zistiť THC po jednom mesiaci stoja približne 4 000-5 000 SK a trvajú okolo 18 hodín.
Najskor zvazte ci sa vam to oplati fajcit:
Nasledky pouzivania :
Dopady zriedkavejšieho používania:
* sťaženie koncentrácie, apatia
* zmeny nálad
* impulzívne chovanie
Dopady chronického užívania:
* zhoršenie krátkodobej pamäti
* fajčenie drogy je karcinogénne (nikdy nebolo lekársky potvrdene)
* kolísanie nálad, chronická apatia
* u ľudí s predispoziciou k psychickym poruchám môže pôsobiť ako ich spúšťač
Vedľajšie príznaky:
* rozšírené zornice
* červené oči, silne stimulujúce afrodiziakum
* zvýšená chuť na jedlo, hlavne sladké
* zvýšená spotreba tekutín
* sucho v ústach
Vyhody :
Výhody používania
Využitie pri dlhodobom používaní:
* zvýšená duchovná úroveň (u ľudí, ktorí sú dostatočne zrelí na užívanie tejto látky)
* postupná ignorácia materiálnych hodnôt
* lepšia schopnosť sústrediť sa na daný problém (lepšia schopnosť prejavenia emócií)
* lepší prehľad (schopnosť myslieť aj ďalej, ako určuje dnešný systém)
Využitie pri zriedkavejšom používaní:
* zvýšená duchovná úroveň
* zvýšená chuť do jedla a sexu
* čiastočne utlmuje bolesť /sedatívum/
* eufória a veselosť
...
Chcel by som vediet...síce to sem mozno uplne nepatri ale...
Ako sa da zistit pritomnost metamfetamínov (pervitínu) v tele?...
Akym sposobom a na aku dlhu dobu atd....
Este njeco.. pri aplikácii nosom - snupanim... !NIE VNÚTROZILNE!
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: ...
Piker vyje***... (ak to chces "pre kamosa", tak sry, ale vazne tieto pikerske trosky neznasam)Badynko napísal:Chcel by som vediet...síce to sem mozno uplne nepatri ale...
Myslim, ze taketo drogy su este dlllho vsade (moc, krv, vlasy).
-
zvonenie33
Light Professional
Re: pomoc
poprosis ministranta aby ti ostal papierik alebo nastal do flastickysyco napísal:pls lidi da sa nejak oklamat ten test na thc v moci??? pocul som ze kamarat isiel na dopingovky a tam aj zistuju pritomnost thc.a ze hulil den pred tim ale ze celu noc pil mlieko a kavu a ze mu nic nenasli da sa to??je to moznee?
-
pishta
Light Professional
Re: ...
Praveze mne sa zase zda ze to najdes v tele max. tak do 3ch dni... trava sa da najst najdlhsiemoosha napísal:Piker vyje***... (ak to chces "pre kamosa", tak sry, ale vazne tieto pikerske trosky neznasam)
Myslim, ze taketo drogy su este dlllho vsade (moc, krv, vlasy).
Re: pomoc
syco napísal:pls lidi da sa nejak oklamat ten test na thc v moci??? pocul som ze kamarat isiel na dopingovky a tam aj zistuju pritomnost thc.a ze hulil den pred tim ale ze celu noc pil mlieko a kavu a ze mu nic nenasli da sa to??je to moznee?
neda. nemas hulit ked si teraz s toho nameko... pokial mas 18 a si svojpravny tak ti thc testy spravit nemozu bez tvojho suhlasu. normalnymi testami ti to nezistia a aj keby ti to chceli zistit moze im to byt na prd pretoze si si tie testy robit nechcel. ale ani po 18tke to nie je vyhra, sice napr v praci alebo v skole ta prinutit nemozu, ale povedia ti "bud si ich sprav alebo koncis."
lenze ak nemas 18 staci ked o drogove testy poziada tvoj zakonny zastupca a mas....
nuz ked sa bojis tak si nemal hulit teraz je uz neskoro...
pishta: ano vecsina tvrdych drog je do 3 dni prec... aj z krvy. THC ostava zo vsetkych drog v tele najdlhsie. aaaa pockat najdlhsie ostava LSD pretoze sa v tele nerozklada a ostava v nom po velmi dlhy cas (pricina flashbackov)