Afera s jej matkou, prosim HELP :/
No, poznam sam seba, a viem ,ze by som takto zit nemohol, respektive nemohol zit spolu s tou hokou....situacia strasna.....otrasna, ale problemy ktore si sposobil sam si musi aj sam vyriesit. Ja by som holke povedal ,ze som ju podviedol, a ze sa s nou rozchadzam......s tym, zeby som jej nepovedal s kym som ju podviedol......to by som musel utajit..... 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ale tu ani nejde tak o to že ju podviedol (to by ako rozumná baba mala byť schopná predýchať) ako o to, s kým ju podviedol. Ak aj zo vzťahu vycúva, už nikdy sa jej nebude môcť pozreť do oči a bude ho to trápiť celý život. A ja ako vždy keď už výnimočne píšem do LVP nedám radu, len som chcel napísať ako to vidím 
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
to som zas nepovedal, len som povedal že je to bežná vec. Stáva sa to, a musí také čosi vedieť prijať. Nech si ponadáva, nech ohovára.. Ale v takom mladom veku keď dvaja ešte nevedia čo chcú sa to stáva omnoho častejšie. Iba som chcel povedať že tá nevera ako taká je menšie zlo z toho celého čo sa stalo.
BTW: toto už odbočujeme od témy
BTW: toto už odbočujeme od témy
a ked ju tak velmy lúbi tak prečo to spravil a ešťe ktomu s jej mamou ?? pochopil by som keby bol opitý ale bol triezvy
šak si si mal povedať že nie už hned pri tom ako chcela od teba tú masáž chrbta a bolo by po všetkom
ach jáááj....ešťe ktomu jej mama a málo po 40 ?? akoo ved máš 20 rokov a 19 ročnú babu tak načo si k*rva liezol po jej mame ktorá je v stredných rokov
??
určite to neni žiadna Briana Banks........
šak si si mal povedať že nie už hned pri tom ako chcela od teba tú masáž chrbta a bolo by po všetkom
ach jáááj....ešťe ktomu jej mama a málo po 40 ?? akoo ved máš 20 rokov a 19 ročnú babu tak načo si k*rva liezol po jej mame ktorá je v stredných rokov
Jesus..preco by to nemohol nikomu povedat? Aky hrob, peklo, odsudenie? Moj kamos sa mi bez problemov priznal, ze urobil takuto vec, aj ze si to rozdal s kazdou, s ktorou mohol a je tu, ziadny hrob, dokonca mi je to v podstate jedno a tak isto aj ludom, co ho poznaju (ale sestru nemam, len bratov, tak mozno preto mi je to jedno
) Dalsi oprel frajerku najlepsieho kamarata a nic, len co sa 3 roky nerozpravali..
Je to ich veci, oni si to riesia, ziju s tym a so svojou povestou.. Ak si to autor nevymyslel, aj on sa s tym nejak vyrovna a nas do toho asi nic.
Je to ich veci, oni si to riesia, ziju s tym a so svojou povestou.. Ak si to autor nevymyslel, aj on sa s tym nejak vyrovna a nas do toho asi nic.
Aj keby bol opity a bola by to Briana Banks tak by sa to robit nemalo. Prinieslo mu to len problemy, teda asi kazde zabocenie vo vztahu prinasa len problemy.21rOBO21 napísal:a ked ju tak velmy lúbi tak prečo to spravil a ešťe ktomu s jej mamou ?? pochopil by som keby bol opitý ale bol triezvy
ach jáááj....ešťe ktomu jej mama a málo po 40 ?? akoo ved máš 20 rokov a 19 ročnú babu tak načo si k*rva liezol po jej mame ktorá je v stredných rokov??
-
Fabo
Hardcore addict
mimkorn: Sa necuduj ze sa na teba zosype vlna kritiky ked napises do pribehu typy MFHM ze "sex je predsa OK". Doplnene upresnenie je fajn, ale to treba napisat hned.
21rOBO21: Videl si tu zenu jak vyzera? Ze sa divis co siel po 40 rocnej...
@audiotrack: presne chapem ako to mysli... a suhlasim v plnej miere.
21rOBO21: Videl si tu zenu jak vyzera? Ze sa divis co siel po 40 rocnej...
@audiotrack: presne chapem ako to mysli... a suhlasim v plnej miere.
-
neo250
Star
myslíš si, že ticho všetko vyrieši?raz aj tak sa na to príde, proste posral si to na plnej čiare, ako kolega hned napísal, že si rozbil všetko čo sa dalo, s tým už nič nespravíš, proste mal si sa uvedomiť a vypadnuť odtial alebo ísť na záchod a poriadne si vyhoniť aby si nebol taký nadržaný ale tak ked nevieš rozmýšľať tak teraz sa neľutuj, je už neskoro.... ja na tvojom mieste nech je všetko ako je, navždy by som odišiel a nechal to tak a nikdy by som sa nevrátil....Retne napísal:Nech ti najlepsi kamarat fukne mamu... potom nieco take povedz... o takychto veciach sa mlci
je mi ťa ľúto už len z toho princípu, že si rozmýšľal viac vajciami ako rozumom...