Zase vistu nemam moc v laske, aj ked x64 pracuje rychlejsie ako 32.
Ale oplati sa ci nie?
alebo si pocka na novy winClean_Up napísal:...
Pri 4GB RAM by som ani nad ničím iným ako nad Vistou neuvažoval. Myslím si, že sa to oplatí. Skôr či neskôr budeš musieť prejsť na Vistu tak či tak.
Tie okná si mozes kludne vypnút,uz len kvoli vzhladu a kráse visty by som ostal u visty,samozrejme ked mas dobrý pc tak nie je problémCore. napísal:No ale radsej by som ostal u xp, vista ma moc nejako nepresvecila aj ked som ju uz videl na viacerych pc. Pri hrach ma aspon o 512MB viac ram, a docela to papa aj ked je len tak pustena, aspon tak od 600MB >
A dufam ze sa vo viste daju vypnut tie otravne okna, lebo ked som bol naposl. u kamosa tak vlozim cd, tolko otazok, este sa ma mohla spytat ze ci ma vobec nacitat CD.![]()
Skoda ze xp 64, je az tak zle spravene.
Myslim, ze skor to myslel tak ze kolko si Vista odkroji na svoje porcesy a co necha uzivatelovi.Šu-Do napísal:17.2 biliona GB, alebo jednoduchsie 16 EB (exabyte)
http://en.wikipedia.org/wiki/Exabyte
vobec to nezalezi od toho, ci je to Vista alebo XP..64-bitove XP dokaze naadresovat 4GB, ale 32-bitova Vista nie (plati to aj naopak), tak ho tu nezavadzajYdeno napísal:ked chces pouzivat 4Gb Ram tak jednoznacne Vista lebo XP je uz stary a zoberie ti len 3Gb Max.
V čom ťa nepresvedčila ak môžem vedieť? (Aké máš k nej výhrady?) Resp. prečo je podľa teba XP-čko lepšie?asterix3691 napísal:Vysta ma vôbec nepresvecila daj si Vistu a budes lutovat ja to lutujem
myslel som z procesov, na verzii od BIE, decembrovej + januarovej po vypnuti servisu defendera mi po starte hodilo, ze nemoze ho spustit.. pritom som ho dal prec zo start ponuky.. kazdopadne je uplne off..Gangy napísal:Windows defender som vypol ako prvu vec na asi 20tich vistach co som doteraz instaloval.
No vista sa stale pita na blbosti presunies nieco do kosa a viskoci ti POVOLIT alebo Zrusit das povolot opita sa zas chcete presunut polozky do kosa das ano a zasa chcete naozaj presunut polozky do kosa .Clean_Up napísal:V čom ťa nepresvedčila ak môžem vedieť? (Aké máš k nej výhrady?) Resp. prečo je podľa teba XP-čko lepšie?
musim ta sklamat ale to vypytovanie sa da vo Viste vypnut cize si bez argumentuasterix3691 napísal:No vista sa stale pita na blbosti presunies nieco do kosa a viskoci ti POVOLIT alebo Zrusit das povolot opita sa zas chcete presunut polozky do kosa das ano a zasa chcete naozaj presunut polozky do kosa .
Dalej XP ak by si dal tak to sa chcem aj ospravedlnit viac ram ako 2 GB si XP nezoberie takze si daj vistu ale 32X a nie 64 .
Ale sam dospejes k nazoru ze XP bolo lepsie