nadavky
co sa nadavok tyka, tak moj postoj k nim je taky, ze na dobrom mieste pouzita nadavka je lepsia ako obkecavacky atd. pred zenami zasadne nenadavam, iba ak ich poznam naozaj velmi dlho a aj to obmedzujem na minimum. na verejnosti nenadavam, nikdy neviem, kto ma bude pocut. ked som s kamosmi na pive, tak obcas to slovo ujde, ale vsetko s mierou.
ja som toto iste....n1^ napísal:Nadávam pred kamarátmi a niekedy aj v škole .Inak som aj ja slušný človek .
Ale pred dievčatami som ticho.
inak co si myslete o tom ze jednoducho slovo "ku*va" etc je nadavka ? preco to ma byt nieco pohorsujuce ? to len tak niekto povedal ze toto je nadavka a je to skarede slovo ?
(necital som celu temu tak ak to tu niekde bolo tak sry)
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Rad si zahresim, hlavne v robote, ked ma daky zakaznik vytoci priblblym telefonatom..Par krat som uz aj po stole schuti si zabil..AA este nadavam povacsine na dake to neznejsie pohlavie, ked to inak nejde
Samozrejme ked som s babou, na ktorej mi ako tak zalezi, tak nenadavam..Nejak mi to ani nejde vtedy..
-
kore
Light Professional
Skoro vsade, minule som sa omylom preriekol.
Urcite viac ludi tu hraje counter-strike, ci uz source, alebo 1.6, hraval som tam zombie mod, na 1.6 ktoru uz nehravam tak casto ako source, bola tma, no ten s_kurveny zombie znicoho nic tam skace, tma ani baterka nic.. boze skocil tam a ja ze do p.., v tom mama bola v izbe. Potom som sa uz len ospravedlnoval, ale pred rodicmi to uz je celkom aj v pohode. Teraz to uz beru ako keby to nepoculi, ale vsade kde som nadavam ako.. proste som docela vulgarny hlavne ked ma niekto nasere. Ale nadavat viem aj slusne. "Zeby si sa nepokakal"
Urcite viac ludi tu hraje counter-strike, ci uz source, alebo 1.6, hraval som tam zombie mod, na 1.6 ktoru uz nehravam tak casto ako source, bola tma, no ten s_kurveny zombie znicoho nic tam skace, tma ani baterka nic.. boze skocil tam a ja ze do p.., v tom mama bola v izbe. Potom som sa uz len ospravedlnoval, ale pred rodicmi to uz je celkom aj v pohode. Teraz to uz beru ako keby to nepoculi, ale vsade kde som nadavam ako.. proste som docela vulgarny hlavne ked ma niekto nasere. Ale nadavat viem aj slusne. "Zeby si sa nepokakal"
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
quancej
Expert
ako som zacal nadavat tak mi rapidne kleslo yq
nadavky obmedzujem vo vybranych spolocnostiach, doma a na skuske predsa nebudem rozpravat ako drevorubac... http://www.dj-web.cz/clanky/3-Oprava_traktoru_Lakatos
v urcitych situaciach je vulgarizmus nevyhnutny alebo prinajmensom potrebny, vid drevorubaca
v urcitych situaciach je vulgarizmus nevyhnutny alebo prinajmensom potrebny, vid drevorubaca
-
Začiatok Konca
Professional
Mňa by viac zaujímalo, nie, či nadávate, ale ako nadávate... Aké najpoužívanejšie nadávky máte... odpustite si typické vulgarizmy, ktoré sú nám všetkým známe... zaujímajú ma slovné spojenia, urážky, rôzne výsmechy a podobne...
k modom:veľké písmená sú preto, lebo som nechcel zakladať novú tému, ale zaujímalo ma to.. tak nech to berú, ako tému v téme...
k modom:veľké písmená sú preto, lebo som nechcel zakladať novú tému, ale zaujímalo ma to.. tak nech to berú, ako tému v téme...