firefox 3.05 + zalozky zo starsej verzie - SURNE!!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

firefox 3.05 + zalozky zo starsej verzie - SURNE!!!

Príspevok od používateľa Kibo »

caute, tak necakane som sa dostal do uzkych a potrebujem radu Vas skusenejsich...
mal som staru verziu firefoxu 2 neviem uz kolko, to je jedno a vobec mi ku stastiu nechybala nova :censored1: trojka, ale v poslednych dnoch zacala byt ta kur*a otravna az to bolelo, neustale sa vnucovala instalacia a upgrade. vzhladom na to, ze trojku som ignoroval od zaciatku, tak ma to nesmierne vytacalo. ale k veci: minule sa uz spustila instalacia, ale este som ju stihol zastavit. a dnes, ked som pisal na icq, tak nad to vyskocilo okno a ja ako som pisal, som behom sekundy potvrdil upgrade a uz sa mi to nepodarilo zastavit. cize sa nainstalovala ta hnusna liska a zmazala stary profil so vsetkymi pre mna dolezitymi a cennymi zalozkami. mam staru zalohu, ale neviem ako staru a za posledny mesiac som nazbieral strasne vela pre mna cennych odkazov a manualov a prosto ich potrebujem ziskat spat. tak rozmyslam ako na to. napadlo ma dat system restore a hodilo by ma na psolednu zalohu, co tiez neviem kedy bolo, ale tak mfp, lepsie ako nic. skuste mi prosim vaas nahodit dake rady ako ttuto sku**** situaciu vyriesit :?

DAKUJEM :modlenie:
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

chrono
VIP
VIP

Re: firefox 3.05 + zalozky zo starsej verzie - SURNE!!!

Príspevok od používateľa chrono »

Kibo napísal:...
Pravdepodobne si už niekedy v tom profile skúšal aj Firefox 3. Vtedy sa vytvorili súbory, ktoré FF3 potrebuje a prebehla aj konverzia záložiek a iných nastavení. Keď si teraz zase dal FF3, tak sa už konverzia nerobila (potrebné súbory tam už boli). Takže jedno z riešení je zase nainštalovať FF2.

PS: Keď si nechcel inštalovať FF3 bol problém zakázať kontrolovanie novej verzie, prípadne pri upozornení odkliknúť, že nechceš, aby ťa to upozorňovalo?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

praveze som trojku nikdy neskusal :?
a moznost neotravovat som akosi nevidel a nehladal...

//autoeditácia príspevku ( 12 Feb 2009, 1:16 )
ok, kedze nezabrala ani jedna rada na odkaze co dal jimmy_xp a po odporucani chrona aby som skusil instalovat FF2 sa tento uz vobec nespustil, tak som pristupil k zakernejsej metode zvanej system restore a zabralo to. sice je zaloha stara asi 5 dni, ale "zachranil" som tak asi 95% veci, cize stale lepsie ako hrdzavym dratom (hrdzavou liskou :roll: ) do oka :)

v kazdom pripade chalani diky za snahu :wink:

//autoeditácia príspevku ( 12 Feb 2009, 1:21 )
chrono, teraz mi to skocilo zas a uz som si vsimol, ze je tam moznost nikdy :D ale tak preco si neudrzat zdravu hladinu adrenalinu...

//autoeditácia príspevku ( 17 Feb 2009, 9:38 )
chrono, uz 2x sa mi stalo, na dvoch pocitacoch (XP a Vista), ze som klikol na "Nikdy" aby ma aktualizacia viac neotravovala a furt sa mi zobrazuje ta poje**** tabulka!!! :evil:
to mam ist na operu aby mi uz dali pokoj??
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Exportuj si zalozky z FF2 a potom ich importuj do trojky :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

to ja nechcu! :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

A dovod?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

zhnusil sa mi tym otravovanim? :aasmile27: neviem, vyhovuje mi dvojka, vsetko mi tam funguje... nepotrebujem hitech, aj favorita som dral 5 rokov a nepozeral som po silnejsom aute... :) nie som narocny
chrono
VIP
VIP

Je pre teba problém ísť do nastavení a tam zakázať hľadať aktualizácie Firefoxu? Ja to tam zakázané mám a môj Firefox2 ma ničím neotravuje.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ale ja nechcem zakazat hladat aktualizacie vsetky, to mozem ist rovno na IE... mne sa jedna len o tu trafenutabulku co ma spamuje, ze nech idem na 3.0.5 :roll:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

mozilla firefox 3 sucks... plno webmailov na ff3 nefunguje, takisto oscommerce atď atď...

(ja používam operu, ale už som toto 100x musel riešiť u zákazníkov a známych a musím poznamenať, že to vie človeku pekne otráviť život)

osobne by som skúsil regedit a nájsť tam nejaký kľúč, čo by s tým mohol mať niečo spoločné...
chrono
VIP
VIP

Kibo napísal:ale ja nechcem zakazat hladat aktualizacie vsetky, to mozem ist rovno na IE... mne sa jedna len o tu trafenutabulku co ma spamuje, ze nech idem na 3.0.5 :roll:
Pre FF2 už žiadna aktualizácia nebude, takže kľudne môžeš vypnúť kontrolu nových aktualizácii. ;)
Firefox2 je už zopár týždňov nepodporovaná aplikácia; konkrétne úplne posledná verzia Firefox 2.0.0.20 vyšla 19. 12. 2008. Vo verzii Firefox 2.0.0.19 bola vypnutá aj ochrana proti podvodným stránkam (práve 2.0.0.19 mala byť tá úplne posledná verzia), keďže nechceli udržiavať dve verzie tej databázy (Firefox3 používa iný formát).
whisper napísal:mozilla firefox 3 sucks... plno webmailov na ff3 nefunguje, takisto oscommerce atď atď...

(ja používam operu, ale už som toto 100x musel riešiť u zákazníkov a známych a musím poznamenať, že to vie človeku pekne otráviť život)

osobne by som skúsil regedit a nájsť tam nejaký kľúč, čo by s tým mohol mať niečo spoločné...
Ktorý webmail nefunguje vo FF3 (a zároveň funguje vo FF2)? Ktorý OSCommerce vo FF3 nefunguje (a zároveň funguje vo FF2)? Pred pár dňami som s OSCommerce robil a nevšimol som si žiadny problém s FF3.

PS: A pre nastavenia FF je rozumnejšie pozerať about_config ako regedit. ;)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Kibo napísal:ale ja nechcem zakazat hladat aktualizacie vsetky, to mozem ist rovno na IE... mne sa jedna len o tu trafenutabulku co ma spamuje, ze nech idem na 3.0.5 :roll:
Neviem ci aktualizacie na nejake tie addony taktiez este na 2ku vychadzaju, ale nemyslim si.
Tiez som dumal dlhsie nad 2kou, ale ked som raz sa nudil nahodil 3ku a odvtedy ma nenapadlo dat nieco ine..:) Az mi je divne, ze ju tak odsudzujes :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

nedosudzoval by som ju, keby mi ju nasilu netlacili ako drbnuti... a raz za cas este daka aktualizacia vyjde, aj ked uz minimalne, ale to mi je sest. nebranim sa trojke, ale proste na nu chcem prejst dobrovolne, nie ze daj si trojku inac ti bloknem net :D
chrono
VIP
VIP

Soviet napísal:Neviem ci aktualizacie na nejake tie addony taktiez este na 2ku vychadzaju, ale nemyslim si.
Občas sa ešte objaví nová verzia rozšírenia pre FF2 (prípadne téma), ale to je úplne jedno, keďže sa hľadanie aktualizácií FF2 a rozšírení nastavuje nezávisle (takže aj po vypnutí hľadania aktualizácií FF2 bude to hľadanie aktualizácii rozšírení fungovať ďalej).
Kibo napísal:nedosudzoval by som ju, keby mi ju nasilu netlacili ako drbnuti... a raz za cas este daka aktualizacia vyjde, aj ked uz minimalne, ale to mi je sest. nebranim sa trojke, ale proste na nu chcem prejst dobrovolne, nie ze daj si trojku inac ti bloknem net :D
Veď vypni to hľadanie aktualizácii FF a už ti to písať nebude.
Pred tým, ako vyšiel Firefox3 upozorňovali, že pre Firefox2 budú bezpečnostné aktualizácie dostupné ešte pol roka. Firefox 2.0.0.20 je úplne posledná verzia Firefox2 a žiadna ďalšia už nebude (ak neveríš, kľudne sa pozri ich stránky; keď sa budeš snažiť nájdeš tam také upozornenie niekoľko krát).
Na Firefox3 môžeš prejsť dobrovoľne (oni ti proti tvojej vôli nenainštalovali Firefox3; používanie nepodporovaného programu je len tvoje rozhodnutie). ;)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

chrono napísal:Veď vypni to hľadanie aktualizácii FF a už ti to písať nebude.
Pred tým, ako vyšiel Firefox3 upozorňovali, že pre Firefox2 budú bezpečnostné aktualizácie dostupné ešte pol roka. Firefox 2.0.0.20 je úplne posledná verzia Firefox2 a žiadna ďalšia už nebude (ak neveríš, kľudne sa pozri ich stránky; keď sa budeš snažiť nájdeš tam také upozornenie niekoľko krát).
Na Firefox3 môžeš prejsť dobrovoľne (oni ti proti tvojej vôli nenainštalovali Firefox3; používanie nepodporovaného programu je len tvoje rozhodnutie). ;)
:slap: :roll: ale ked raz kur*a kliknem na NIKDY tak nikdy v zivote tu tabulku nechcem vidiet a nie ze este nasledne kliknut na to, potom na hento a este zablokovat tamto... ide mi o princip :D

uz to neries
Napísať odpoveď